2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم به لطف دعاهای شما عجیب سورپرایز شدم..... ایشالله قسمت تک تک دوستان بشه.....

عزیزه دلم خ خ خوشحال شدم براتون...اشک توچشام جمع شد...ایشالاقسمت همه ی ماهم بشه ازاین سورپرایزا

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
میدونم آنا جون من امشب ک روز دوازدهمه آمپولو ساعت 7میزنم فرداشب ساعت 7 ک روز سیزدهمه آزاد میشه بعد ص ...

خوب معمولا میگن زمان آزاد سازی یا قبلش نزدیکی باشه شانس بالاتره و عملا اسپرم تو مخیط هست.....

اما خوب بازم اینطور نیست که شانس نداری.....

البته من خیلی با روال آی یو آی آشنا نیستم.....

با روال بارداری طبیعی دارم تحلیل میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزه دلم خ خ خوشحال شدم براتون...اشک توچشام جمع شد...ایشالاقسمت همه ی ماهم بشه ازاین سورپرایزا

ایشالله عزیزم.....

من که برا همه دوستای منتظر و مامانامون همچین سورپرایزیو آرزو میکنم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیزم منم سر اون انتقالم آزیترو داشتم...... راستی من این سری به خاطر برونشیتم کلی آنتی بیوتیک تز ...

پس چرا ب من موقع انتقالم آزیترو نمیده و دو هفته قبل از انتقال میده با اینکه من شدیدا مستعد عفونتم

پس چرا ب من موقع انتقالم آزیترو نمیده و دو هفته قبل از انتقال میده با اینکه من شدیدا مستعد عفونتم

عزیزم شاید برا همین زودتر میده که زودتر اثر کنه چون قبلش میخواد احتمالا عفونتت مهار بشه......

من حتی بار سوم میکرو موقع انتقال شدیدا سوزش و التهاب داشتم برام پماد هم تجویز کرد.....

البته الان که فکر میکنم شاید آزیترو رو برا قبل پانکچر داشتم....

الان شک کردم.....

نیوا جان من تو مرحله ای یو ای ک داشتم روز ۱۲ آمپول میزدم و روز ۱۴ هم میرفتم مرکز

مرسی عزیزم منم تصمیمم همینه ک امشب آمپولا رو بزنم و چهارشنبه برم آی یو آی کنم شاید خدا خواست و گرفت.مرسی عزیزم یخورده خیالم راحتتر شد و امیدم بیشتر با حرفت.امیدوارم لطف خدا شامل حال هممون بشه آمین.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم والا نمیتونم دقیق اطلاعات بدم اما افسون جون انجام داده میتونی ازش اطلاعات دقیقتری بگیری.....

ممنونم. فکر کنم دوتا افسون داشتیم. یکی افسون و یکی دیگه afsoon! خلاصه اگه کسی pgd انجام داده لطفا منو راهنمایی کنه. تو کاریوتایپ همسرم کروموزوم 22 موزاییسم داره که میگن عامل شناخته شده سقط هست. حالا بیام تهران اگه دکترم تایید کنه باید pgd انجام بدیم. یا اینکه انقدر بارداربشم تا برحسب احتمالات جنینم حامل این موزاییسم نباشه. که دیگه من جون ندارم باز سقط کنم. خلاصه هرکی با pgd نتیجه گرفته یه امیدی بمنم بده. ممنون

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
لی لای عزیز واقعا درست میگی منم اثر استرس و غصه خوردنو تو بارداری نزدیکام دیدم.... یعنی سالهاست این ...

دقیقا آنا جون،اینجوری هم ظلم به خودمون و اطرافیانمونه هم به اون طفل معصوم.من میگم چیزایی که دست خودمونه رو مراعات کنیم مثل همین کنترل استرس،دیگه بقیه اش رو هم بسپاریم به خدا. به خدا هزاران راه برای کنترل استرس هست. نهایتش کمک گرفتن از یه مشاور.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیرم مبارکت باشه...... ایشالله به زودی خواهرتم خاله بشه......

فداااات آناجون،این برداشتت رو به فال نیک میگیرم،منظورم از خاله شدن خاله نی نی امید زندگی بود،همونجوری که خاله وروجک های شما و بقیه دوستان هستم. چون اینجا همه مثل خواهر هستیم بدون اینکه همو بشناسیم و این خاله شدن رو شیرینتر میکنه.

اما از دعات و برداشتت دلم غنج رفت.الهی آمین

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
خدا بیامرزه رفتگانت رو،آخ که چقد درست گفتی،خدایی حیف نیست موهبتی که به این سختی به دست اومده،با دست ...

ان شاء ا... خدا به همه مون ارامش بده تا بتونیم معجزه ای که به سختی به دستش اوردیم رو بزرگ کنیم 

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام کسی هست  درمونده شدم خیلی ساله دوا درمون کردم دکتر بهم گفته رحم جایگزین تورو خدا کمکم &nb ...

عزیزم مشکل چی هست دقیقا؟
تا حالا چند بار میکرو کردین؟ عدد ذخیره تون چنده؟
رحمتون مشکلی داره؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
لاله جون دکتر طب سنتی خوب تو تهران سراغ داری ؟

دکتر خامنه که از شاگردان دکتر خیر اندیش بودن
تو زمینه نا باروری کار میکنن