2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
بچه ها هزینه اسپرموگرام تو مراکز ناباروری چقد میشه؟

خیلی نیست
30 40 تومن
اما اگه همراه دی اف ای باشه 100 و خورده ای

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
ثمین جون مگه نمیگی عدد ذخیره ات 5 بوده؟ والا وقتی با اون همه دارو تعداد تخمک هات کم بوده من شک کردم ...

لاله جون آخریت آزمایش ذخیره تخمدانم 16/1/97 هستش فیکس عدد ذخیرم 5 هستش 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی نیست 30 40 تومن اما اگه همراه دی اف ای باشه 100 و خورده ای

همون آز اسپرم ک آنا جون میگه جوابش درست تره رو میگم ها.آخه برا اون باید اسپرمو دونه دونه بررسی کنن فک کنم مثل زمانیکه برا آی یو آی و میکرو نمونه رو آماده میکنن.تو آزمایشگاهی ک اسپرم برا آی یو آی آماده میکنه این آزمایشو انجام میدن؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
نه عزیزم نمیشه میشه اسپرم رو فریز کرد که اونم نمیکنن این کارو

بیمارستان گاندی جدیدا اسپرم رو فریز میکنن یکی از دوستان زیر نظر دکتر نصر هستش چون به شوهر دسترسی ندارن قراره اسپرم همسرشو فریز کنن گفتن برو بیمارستان گاندی نمونه بده

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انا جون ازمایشگاه زده بود ۰.۲-۴ برای من ۳.۶۹ بود نفهمیدم دکتر گفت پایینه یا بالا .گفت دوباره باید از ...

عزیزم بالاست اما نگران نباش.....

مال منم سر دخملم ۵/۵ شد همون اوایل و دکتر غدد دز لووتیروکسینمو زیاد کرد سریع پایین اومد اصلا نترس.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه حساسیت نیست عفونته، پماد کلوتریملزول مصرف کرده خوب نشده، شیاف سیکلو چیه؟ 

همون شیاف پروژسترونه بعضیا با شیاف حساسیت نشون میدن....

ضمنا همسرشم تحت درمانه؟

چون برا عفونت معمولا باید همسرم دارو بگیره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها هزینه اسپرموگرام تو مراکز ناباروری چقد میشه؟

اگه اشتباه نکنم ابن سینا حدودای ۳۰ بود.....

عزیزم پزشک باید معاینه کنه تا نوع عفونت مشخص بشه اینکه باکتریایی هست یا نه اینکه شرایط واژنش اسیدی ...

لاله جون این خانم سنش تقریبا بالاست، و خیلی دسترسی به دکتر نداره، الان چه قرص یا پمادی بزنه بهتره؟ 

همون آز اسپرم ک آنا جون میگه جوابش درست تره رو میگم ها.آخه برا اون باید اسپرمو دونه دونه بررسی کنن ف ...

عزیزم آز اسپرم تو مراکز ناباروری برا تحلیل اسپرماست فقط تو مراکز ناباروری میشه گفت دستیه و متخصص انجام میده اما سایر مراکز با کامپیوتره......

مرسی عزیزانم که بهم جواب دادین.فدای دلای مهربونتون

من این ماه بعد چندین ماه که همش سایز فولیکول یازده بوده این ماه شده ۱۷.الانم روز پانزدهم سیکل هستم نظر خاصی دارید؟

خدایا منو ببخش اگه ازت گله کردم. میدونی که عاشقتم.میدونم که عاشقمی.لطفا برای برآورده شدن حاجتم یه دونه صلوات بفرستید. بهترین ها نصیبتون  
عزیزم آز اسپرم تو مراکز ناباروری برا تحلیل اسپرماست فقط تو مراکز ناباروری میشه گفت دستیه و متخصص انج ...

آخه ی آزمایشگاه هست اسپرمو واسه آی یو آی آماده میکنه میشه از رو اون نمونه آماده شده واسه آی یو آی کیفیت اسپرمو فهمید؟مگه اسپرمو دستی آماده نمیکنن؟خب یعنی مشخص نیس؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین