2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم، خواستم ببینم هزینه تخمک کشی دربیمه  تکمیلی جزء عملها حساب میشه یا کل ...

به جز یکی دو تا بیمه تکمیلی ، مثلا بیمه دانا که مخصوص فرهنگیان هست، و یه سری بیمه های مربوط به سپاه و ... بقیه هزینه میکرو رو قبول نمیکنن
مگر اینکه تومرکز دولتی انجام بدین

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام وقت بخیر یه سوال داشتم .اینکه زمان دقیق مصرف داروهایی چون مولتی ویتامین و ب کمپلکس و آهن وامگا ...

عزیزم خیلی فکر کنم فرق نکنه فقط یکی دو ساعت فاصله بده.....

با آهن چایی و لبنیات و کلسیم نخور.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آناجون دیگه از این نزدیکتر میگرفتم عرض متن ناقص میافتاد. اگه یه بار روی عکس ضربه بزنید، عکس جلو میاد ...

عزیز دلم یه دنیا ممنون......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آناجون تو یه تاپیکی یکی از مریضای دکتر رزاقی میگفت که خود دکتر رزاقی گفته بعد از اینکه بچه اول بدنیا ...

آره دکتر منم میگفت گفت وقتی دنبالش میکنی در میره.....

حالا اون دنبالت میکنه.....

خخخخخخخخخ....

سلام بچه ها  به لطف خدای مهربون و دعای شگا دوستان خوبم امروز برای قلب نی نی رفتم اما خودم صداش ...

خدا رو شکر ندا جان
ان شاء ا... قلبش 120 سال بتپه
خیلی خوشحال شدم

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام.بچه ها من هفته ی گذشته پنج شنبه ای یو ای شدم.امروز بی بی گذاشتم منفی بود 😔  خیلی ناراحتم. ...

عزیزم شوخی داری؟

یه هفته ای میخوایی چی بشه؟

برا میکرو هم یه هفته بی بی جواب نمیده چه برسه آی یو آی.....

سلام بچه ها.کسی میدونه برای آی یو آی آیا میتونن نمونه رو تا چند روز تو آزمایشگاه نگه دارن؟مثلا برای ...

نه عزیزم نمیشه
میشه اسپرم رو فریز کرد که اونم نمیکنن این کارو

سلام خانما یکی از نزدیکام خیلیییی خارش داره واژنش، قرص کلوتریملزول هم مصرف کرده خارشش خوب نشده، چه د ...

سلام عزیزم والا فک کنم بهارین درمانش همون کلوتریمازوله.لباس تنگ نپوشه لباس زیرم جاییکه میتونه نپوشه سعی کنه همیشه اون محیطو خشک نگه داره انشالا خوب میشه خارش احتمالا بخاطر عفونت قارچیه ک با رطوبت بدتر میشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام وقت بخیر یه سوال داشتم .اینکه زمان دقیق مصرف داروهایی چون مولتی ویتامین و ب کمپلکس و آهن وامگا ...

اونهایی که محلول در چربی هستن مثل امگا 3 و ویتامین دی و ای و ... همراه غذا
بقیه میتونه صبح باشه
اهن هم بهتره همراه ویتامین سی مصرف بشه قبل از خواب تا معده اذیت نشه

نه عزیزم نمیشه میشه اسپرم رو فریز کرد که اونم نمیکنن این کارو

مرسی فدات شم

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم شوخی داری؟ یه هفته ای میخوایی چی بشه؟ برا میکرو هم یه هفته بی بی جواب نمیده چه برسه آی یو آی ...

انقدر استرس دارم که نمیتونم خودمو کنترل کنم و همه ش فکرای بد میاد سراغم.

دعا کن برام گلم  لطفا ❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام.بچه ها من هفته ی گذشته پنج شنبه ای یو ای شدم.امروز بی بی گذاشتم منفی بود 😔  خیلی ناراحتم. ...

عزیزم تازه موعد پریودت شاید بی بی نشون بده
الان وقت بی بی گذاشتن نیست و نشون نمیده