2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048478 بازدید | 684660 پست
آزمایشات کامل دادم.خدا راشکر چیزی نبوده.آخه من خودم کمی اضافه وزن داشتم قبل از بارداری. میترسم خیلی ...

عزیزم وزنتون هر ماه کنترل میشه نگران نباش اگه اضافه وزنت زیادی باشه دکترت بهت اخطار میده.....

اما تیروئید منطورم بعد + شدن و اخیرا بود چون مال من قبلش زیر دو بود یهویی بعد + شدن و سونوی قلب شد ۵/۵.....

چون اوایل بارداری چند ماهش جنین غده تیروئیدش کار نمیکنه جورشو مادر میکشه گفتم شاید گشنه شدنت از اونه چون منم یادمه اون زمان شدیدا گشنه میشدم و همش باید چیزی میخوردم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
خدا ي بجه بهم بده ديكه هيجي نميخام😭😭😭😭

عزیزم نگو فقط بچه اولا بگو حتما سالمشو بده و بعدشم مامان باباش صحیح و سالم باشن و بهش خدمت کنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان یه سوال داشتم، خواستم ببینم هزینه تخمک کشی دربیمه  تکمیلی جزء عملها حساب میشه یا کل ...

جزء ناباروریاست.....

البته خوب بیمه تکمیلی ما که اینطوری بوده.....

آنا جون من برات یه عالمه پیام دادم ،،، میشه جواب بدی ،، ببخشید

عزیرم شرمندت شدم دیروز خیلی درگیر بودیم عملا همش بیرون بودیم.....

معمولا آخر هفته خونه کم پیدا میشم.....

کسی هست که بیمه تکمیلی هزینه های ناباروری را حساب کرده؟ تا چه اندازه و چه سرفصلهای بوده؟

عزیزم بیمه ما بوده خوب بستگی به نوع قرارداد زاره برا ما الان فکر منم بیست میلیونه.....

دوستای مهربونم من امروز پانکچر شدم. ده تا تخمک داشتم. محتاج دعاتونم که تعداد جنینهام زیاد باشه و با ...

عزیزم ایشالله همه برات جنینای عالی بشن....

سلام لاله جون یه سوال داشتم من پرکاری تیرویید داشتم آزمایش دادم نرمال شده دکترم تا یه هفته دیگه نیس ...

اصولا قطع نمیکنن
پر کاری داشتی؟
اگه نرماله الان ، اصولا دوزش رو کم تر میکنن

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
سلام بچه ها  به لطف خدای مهربون و دعای شگا دوستان خوبم امروز برای قلب نی نی رفتم اما خودم صداش ...

عزیزم مبارکه.....

اوایل صداشو نمیشنوی فقط تپش رو شاید بتونی ببینی....

عزیزم تی اس هاشت پایین بود یا بالا؟

فدات بشم آناجون .هم دکتر تالش هم دکتر رزاقی پی سی او بودنم رو رد کردن گفتن آثاری از پی سی او نیست نم ...

ثمین جون مگه نمیگی عدد ذخیره ات 5 بوده؟
والا وقتی با اون همه دارو تعداد تخمک هات کم بوده من شک کردم که عدد ذخیره ات همینی که گفتی باشه
کی آز دادی اخرین بار؟

رحیم تو ، کریم تو، چو سیلِ غم رسید، تو      مرا دگر چه غم ز غم؟ امید ِ نا امید ، تو
تورک آنا   ممنون بخاطر اینکه همراهیمون میکنی و با سعه صدر سوالارو جواب میدی و استرسهای ما ...

عزیزم والا منم اون زمانکه خونریزی داشتم عملا تقریبا تا قبل غربالگری هر هفته تو سونو بودم.....

برا همین درکت میکنم.....

ببین من کلا مقاومت میکردم نرم سونو ولی وقتی یه چیزی میرفت رو مخم همسرم میگفت پاشو بریم من میدونم تا خیالت آروم نشه دست از سر این طفلک بر نمیداری.....

آنا جون یه سوال مهم و تخصصی.من ماه قبل قرار بود وارد سیکل انتقال بشم.سنو شدم.مشکلی نبود.ولی مشکلی پی ...

عزیزم پانکچر داری؟

یا فریز؟

سلام.بچه ها من هفته ی گذشته پنج شنبه ای یو ای شدم.امروز بی بی گذاشتم منفی بود 😔  خیلی ناراحتم.چرا اخه از اونهمه فولی هیچ کدوم نگرفته؟ چهارتا فولی ۲۰ داشتم فقط.چندتا هم هفده هجده .خیلی دلم گرفته

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام بچه ها.کسی میدونه برای آی یو آی آیا میتونن نمونه رو تا چند روز تو آزمایشگاه نگه دارن؟مثلا برای ...

عزیزم فکر نکنم بشه.....

مگه اینکه فریز کنن.....

من هفته ۹ امرپز تموم شد ‌،آره گروه خونی منفی دارم ،،، یه بار ۲ هفته قبل که خونریزی داشتم آمپول زدم ر ...

عزیزم تو کل بارداری امپول رگام رو یه بار میزنن دیگه 

بعدش اینکه وقتی نمونه رو آماده میکنن واسه آی یو آی دیگه کیفیت دقیق اسپرم مشخص میشه آره؟

کیفیت ظاهریش فقط میتونه مشخص بشه، نه کروموزومی و ژنتیکیش.....