2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047389 بازدید | 684597 پست
پر طاووس عزیز نگران نباش از دوستان کسانی بودن که با بیهوشی انتقال دادن.... معمولا کسایی که استرس و اسپاسم و .... دارن یا ترس از انتقال براشون با بیهوشی انتقال میدن..... ایشالله به زودی مامانی.... سوگلی عزیزم دوستان اطلاعات و تجربیاتشون رو نمیذارن که تو استرس بدی به خودت!!!!! عزیز دلم تو تلاش خودت رو بکن و بقیش رو بسپار به خدا چون میدونی که اصل کاری خواست او بالا سریمونه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ناناز جون عزیزم در مورد پردنیزولون دیروزگیج زدم اشتباه گفتم الان اصلاح میکنم این باردارم دو تا پردنیزولون میخورم بعد از صبحانه و نهار از هفته اینده و دو روز بعد از تزریق سینافکت باید یکی بخورم بعد از صبحانه با شروع پری بعد پردنیزولون و کلسی کر قطع میشه کلا. پردنیزولون اینجوریه یه دفعه قطع نمیشه
اگر یقین داری روزی پروانه میشوی ... بگذار روزگار هر چه میخواهد پیله کند !!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سوگلی عزیزم منم هیچی نمیدونستم....
هر چی یاد گرفتم از آبان ۹۳ تا الان بوده!
پس فکر نکن خیلی از نظر اطلاعات عقبی....
همه چی زمان میبره....
ایشالله انقدر زود نتیجه میگیری که نیازی به تجربه و یادگیری نمیشه و همینایی که میدونی کفایت میگنه!!!!!
خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سوگلی جان هیچی ندونی ریلکس تری. من سال 89 فقط می دونستم میکرو چیه و طریقه انجامش رو از اینترنت دیده بودم فقط همین. دیگه چه مشکلاتی میتونه یک خانم داشته باشه و غیره هیچی نمی دونستم. از لحاظ غذا هم چی باید خورد و نباید خورد هیچی مراعات نکردم ولی خدا خواست و شد. منظورم اینه که خواست خدا بالاتر از همه چیز است. ولی الان که یکم داره اطلاعاتم میره بالا و با میکرو اخیر که منفی شده استرسام زیادتر شده و اما و اگر هایی که هست خیلی دارم استرس می کشم. پس توکلت به خدا باشه عزیزم
من دیروز روز دوم پری رفتم دکتر و سونوی واژینال شدم، قرص ال دی داد و یه آمپول گفت روز بیست پری یک سوم از آمپول رو بزنم ودوباره وقتی پریود شدم روز دوم برم تا داروهای اصلی رو بده التماس دعا
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
مهدیه و مهدیار عزیز ایشالله که مثبت میشی،فکر نمیکنی زوده برای آزمایش
یا ابالفضل العباس ..... 28سالمه،4 سال ازدواج ، همسرم مشکل مورفولوژی داره نرمال 5 درصد ، خودم خدا رو شکر سالم اولین میکرو 21 مهر 94 موسسه مهر رشت ، تشکیل سه جنین بدون جنین فریزی، 6 آبان جواب آزمایش منفی، تصمیم دارم واسه میکروی بعدی برم تهران پیش دکتر طرازی خیلی خیلی التماس دعا
سلام خوبید؟ فری مامی و مهدیه و مهدیار عزیز شما که روزهای انتقال رو میگذرونید علائمی ندارید؟ منم امروز روز ١٥ انتقالم ولی هیچ علائمی ندارم و بی بی چک هم استفاده نکردم. روز شنبه هم نوبت آزمایشم هست. من دکترم آل یاسین هست ، شما چطور؟