2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048524 بازدید | 684660 پست

سلام سال نومبارک دوستان من یک ماه قبل ازپانکچرمتفورمین بهم دادن تاحدودسه هفته بخورم حالابنظرتون الان ک دیگه بعدازانتقال منفی پریودشدم وپاک شدم متفورمینموبخورم یانه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیزم از جوابت من امروز 8انتقالم  ولی نمیدونم چرا هیچ علائمی ندارم یعنی نگرفته 😢😢😢

عزیزم علائمو هیچکدام از بچه ها نداشتن بیخودی خودت نگران نکن ایشالا مثبتی

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم فدات بشم..... آره عجیب غافلگیر شدیممممم..... ایشالله این مدلیش قسمت خودت و بقیه دوستان..... ...

خدارو صدهزارمرتبه شکر. از خدا میخوام برات حفظش کنه. بخدا همیشه برات دعا کردم. ان شالله خدا هدیه های بیشتری نصیبت کنه. هر آرزویی داری برآورده بشه. آناجون ما هفته بعد میریم کرج خونه اقوام. بنظرتون ۱۴ فروردین کلینیک ابن سینا کسی هست ما بریم؟ آزمایش کاریوتایپ ما خداروشکر سالم بود. اما نتیجه شو هنوز توسایت آزمایشگاه نزدن دقیق بدونم چه جوریه. فقط تلفنی گفتن سالمه و فقط کمی پلی مورفیسم داشتیم. آزمایش dfi هم هنوز همسرم انجام نداده. آزمایشامو همه رو باخودم میبرم. بنظرتون دکتر رزاقی که میگن برای سقط مکرر کارش خوبه، چطوره؟

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
سلام بچه ها خوبین؟ به یمن دعاهای شما دوستای خوبم ،لطف خدا شامل حالمون شد بتای من شد 210 ان شاء ا ...

وای چقدر خوشالم عیدیتو گرفتی خعلی عالیه خدا روشکر خعلی تبریک میگممممم

بلاخره اونی ک باید میاد و... 
انشاالله توکل بخدا  عزیزم شما گفته بودین مشکل منو دارین آی وی اف کردین تا حالا؟؟

بله منم مشکل شما رو دارم البته من یکی از لوله هام بستس. نه هنوز حتی آی یو آیم نکردم.بنظرت آی یو آی  فایده ای داره واسه ما؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام به همه ی دوستان . سال نو بر همگی مبارک باشه ایشالا سالی پر از خیر و برکت و سلامتی داشته باشید . ...

عزیزم ایشالله که دردونت حالش توپ توپه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام سال نومبارک دوستان من یک ماه قبل ازپانکچرمتفورمین بهم دادن تاحدودسه هفته بخورم حالابنظرتون الان ...

عزیزم بهتره از دکترت بپرسی فکر کنم از اون داروهاست که به مرور باید قطع بشه ولی خوب دقیق نمیدونم چون تجربه استفاده شو نداشتم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم از جوابت من امروز 8انتقالم  ولی نمیدونم چرا هیچ علائمی ندارم یعنی نگرفته 😢😢😢

عزیزم ۸ انتقال مگه قراره چه علامتی داشته باشی؟

عزیزم اصلا اولین علامتش همون بتای + هست.....

هر کی بگه قبل آز علامت داشته داره با عوارض داروها اشتباه میگیره.....

عزیزم به عنوان کسی که طبیعی این سری باردار شدم و تجربه میکرو هم دارم من تازه موقع سونوی قلب به خاطر تهوع جزئی فهمیدم باردارم.....

پس بدون اولین علاماش همون تاخیر پری و بتای + هست......

خدارو صدهزارمرتبه شکر. از خدا میخوام برات حفظش کنه. بخدا همیشه برات دعا کردم. ان شالله خدا هدیه های ...

فدات عزیزم....

من دقیقا به همین دعاها دلم خوشه.....

عزیزم والا از روالکارشون خبر ندارم....

دکتر خودم که ۱۹م میاد....

والا دکتر رز اقیم تعریفشو خیلی شنیدم....

خیلیام نتیجه + گرفتن ازش.....

سلام سال نومبارک دوستان من یک ماه قبل ازپانکچرمتفورمین بهم دادن تاحدودسه هفته بخورم حالابنظرتون الان ...

عزیزم متفورمین نباید یهو قطع بشه و داروی موقتی نیست...با دکترت حتما قبلش مشورت کن

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
بله منم مشکل شما رو دارم البته من یکی از لوله هام بستس. نه هنوز حتی آی یو آیم نکردم.بنظرت آی یو آی & ...

اره عزیزم چرا فایده نداره خداروشکر که همون یه لوله بازه عزیزم شما شانس طبیعی باردار شدنت هست گلم انشاالله که طبیعی باردار بشی

اره عزیزم چرا فایده نداره خداروشکر که همون یه لوله بازه عزیزم شما شانس طبیعی باردار شدنت هست گلم انش ...

مرسی عزیزم