2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سارگل عزیزم انشالله جوری مامان بشی که این روزا ازیادت بره  خیلی برات دعا کردم  انشالله ب ...

آره عزیزم میدونم حتماحکمتیه خداروشکرکه شمامعجزه دیدیدودلتون شادشدممنونم ازت ک ب فکرمی برام دعاکن

ان شاالله تو هم خبر خوش میدی . عزیزم الان چطوره حالت .من هیچ حسی ندارم .فقط تا حدودی زیر شکمم درد د ...

من فقط حالت پریودی دارم زیر دلم و تخمدونم گاهی درد داره  و سردمه 

همچنین شما عزیزم انشالله ک خوش خبر باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستای گلم  خداروهزار مرتبه شکر  آزمایش من مثبت شد لحظه ای که شنیدم فقط اشک ریختمو ...

وای خدایااااا مبارک باشه خدا روشکر ان شاءالله به سلامتی بغلش کنی

خدایا شکرت😙
سلام دوستای گلم  خداروهزار مرتبه شکر  آزمایش من مثبت شد لحظه ای که شنیدم فقط اشک ریختمو ...

عزیزممممممم...چه خبر خوبیییییی..صد و بیست سال قلبشون بزنه برات عزیزم

با این بتا به دلمه دوقولو داری 😘😘😘😘

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،

سلام به همه دوستان منتظر 

من mami jojo 

هستم سال ٩٤ انتقال دادم به لطف خدا آذر ماه دوقلوهام به دنيا اومدن و بهار ٩٦ پري نشدم شديدا فكر كردم يائسه شدم كه ديدم خداي بزرگ كار نشدني نداره من طبيعي باردار شدم و پسر سوم هم آذر ماه وقتي كه داداشاش ٢ ساله ميشدن به دنيا اومد 

حالت هات بگو پلیز😀من دارم به روزهای پایانی میرسم 4روز دیگ ازمایشمه 😊

ترشح سفید که آنا جون گفتن برای پروژسترونه 

روز سوم انتقال کمر درد همین 

تو نت که سرچ میکردم بین علائمای بارداری من هیچکدومو نداشتم 

به جز اینکه این سه چهار روزه خود به خود گریه میکردم خخخ مثلا همه تو پذیرایی نشستیم و داریم میخندیم من یهو بلند میشم میام تو اتاق قایمکی گریه میکنم 

فک نکنم علائم باشه ساناز جون 

بیخیال باش به امید خدا مثبتی انشالله

خداجونم شکرت       
ترشح سفید که آنا جون گفتن برای پروژسترونه  روز سوم انتقال کمر درد همین  تو نت که سرچ میک ...

اون حالت گریه من تو پریودی دارمش همیشه به اضافه  عصبی بودن 

مرسی عززیزم انشاالله

سارگل عزیزم انشالله جوری مامان بشی که این روزا ازیادت بره  خیلی برات دعا کردم  انشالله ب ...

نی نی تپل جونم هزار بار مبارک.خیلییییییییییییییییییییییییییییییی شاد شدم. با این بتا بعید نیست 2 تا نی نی داشته باشی نازنینم. هوراااااااااااااااااا

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

نی نی تپل جون عشقم بخدا خیلی دلم میخواس مثبت شی عزیزم خیلی خیلی تبریک میگم بهت ایشالا ی دخترپسر گوگولی تو دلت باشه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین