2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
بارداری با میکرواینجکشن-ICSI: آمپول Clexane یا enoxaparin: سلکسان (انوکساپارین) چیست؟ این دارو برای ...

دوستای گلم جالبه این روش تزریق رو که لیلا جون لطف کرده ترجمه کرده خانوم دکتر یونسی هم تو کانالش گذاشته!!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم.من هفته گذشته پنجشنبه روز 14 انتقالم آزمایش بتا دادم و خداروشکر مثبت بود و عددش 10 ...

مبارکت باشه عزیزم انشالله بسلامتی بیاد بغلت 😗😗😗😗😍😍😍

خداجونم شکرت       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین نشون میده جهشی وجود داره یا نه..... تا جایی که من میدونم یه جورایی وجود ژن غلظت خونو بررسی میک ...

پس باز ممکنه بدبختی داشته باشم و بازم دکتر و ازمایش .دیگه خسته شدم راستش ولی اینا رو هم میرم انجام میدم چاره چیه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ثمین جان قدت چنده....من دکترم گفت حتما حتما وزن کم کن ...هر چهار کیلو وزن کم کردن چند درصد احتمال با ...

179 قدمه با 101کیلو و 400وزن

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
عزیزم ثمین جون خیلی قد بلنده..... کلا درشت هیکله..... اما بازم بد نیست تا حدی کم کردن وزن براش.... ...

والا الان دو روزه برنج و نون رو حذف کردم از وعده غذاییم .پیاده روی هم دارم روزی 3ساعت .دیروز شوهرم میگفت الهی شکر ی روز این ماشین رو توی پارکینگ دیدیم خخخخخ

خوب شما وزنت باید حدودای ۶۲ باشه اضافه وزنت نسبتا زیاده..... ثمینم فکر کنم نسبت به قدش اضافه وزن تا ...

نه بابا آنا جون اضافه وزن من سر به فلک میکشه ظاهرا هیکلیم ولی خدایی اضافه وزنم بالاست شکمم تازه بعد اینهمه امپول اومده بالا 

179 قدمه با 101کیلو و 400وزن

عزیزم پس بهتره وزنتو کم کنی.....

حدود بیست کیلو اضافه وزن داری.....

من فکر میکردم قدت بلندتره.....

فکر میکردم نزدیک دو متر باشی.....

نمیدونم چرا اینجوری تو ذهنم مونده.....

ایشالله وقتی طبیعی باردار شدی خستگی راه از تنت در میره.....

ببین نگران نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس بهتره وزنتو کم کنی..... حدود بیست کیلو اضافه وزن داری..... من فکر میکردم قدت بلندتره..... ...

اره بابا کلی اضافه وزن دارم سعی میکنم درستش کنم حداقل 10کیلو هم بیام پایین کلی میشه.دکترم گفت تویه 3ماه 10کیلو بیا پایین عالیه

ممنون خواهرای گلم از تبریکاتتون. ..ولی به خدا اصلا باورم نميشه به من دارید تبریک میگید ...یعنی بیدار ...

شکیبا جووووووون یه عالمه تبریک

الهی شکررررررررر

اونم لک لانه گزینی بودهههه 

من ارزومه داشته باشممممم

یه کم از خودت و بار چندمت بود میگی لطفا

خیلی برات خوشحالم الهی شکرررر واسه منم دعا کن

😘😘😘😘

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خوب شما وزنت باید حدودای ۶۲ باشه اضافه وزنت نسبتا زیاده..... ثمینم فکر کنم نسبت به قدش اضافه وزن تا ...

منظورم همینه.من بیست کیلو اضافه وزن دارم...

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
چطوری عضو بشم .میشه منو ببری تو کانال . اینجا که عضو هستم.

عزیزم تو جستجوی تل گرام بزن بارداری با میکرو اینجکشن میاره واست.....

یا بزن ات ساین microinjection میاره واست.....

@microinjection

والا الان دو روزه برنج و نون رو حذف کردم از وعده غذاییم .پیاده روی هم دارم روزی 3ساعت .دیروز شوهرم م ...

آفرین منم دارم سعیمو میکنم...به خدا همین ماشین منو چاق کرد...فقط پیاده روی عالیه...من حلقه هم میزنم.روزی بیست دقیقه...تو یه هفته با همین حلقه ششصد گرم کم کردم.کالری سوزیش خیلی خوبه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
سلام انای عزیز خوب هستی؟ شناختی منو؟ دختر گلت چطوره بزرگ شده؟ 

سلام گونش عزیز،من اون وقتاکه شماتواین تاپیک میومدی خواننده خاموش بودم روزی که اون خبربدداددی انقدرناراحت بودم که تاچندروزاشک میریختم ،الان بادیدن پیامت انقدرخوشحال شدم که خدامیدونه،هم زمان باشمایکی دیگه ازبچه هاهم بودفکرکنم اسمش مظلوم بود همسرش بیمارشد واونم دیگه نیومدخبری بده کاشکی اونم بیاد وخوشحالمون کنه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....