2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047739 بازدید | 684623 پست
سلام آنا جون  میشه a. B.  C.    یا ab.   Bc    را برام توضیح بدی ...

عزیزم نه خیلی نمیشه بر اساس ظاهر چیزی گفت بعضا ممکنه جنین گرید سی یعنی پایین باشه و بگیره و برا بعضیام جنینشون گرید آ یعنی خوب باشه ولی مشکل کرومزومی داشته باشه.....

گرید مثل قیافه و ظاهر آدماست.....

هر قیافه خوشگلی پشتش باطن خوب نیست و هر قیافه غیر خوشگلیم دلیل بر باطن بد نیست.....

مهمترین مساله سالم بودن جنین از نظر کرومزومی و ژنتیکیه نه گرید اما خوب جنین سالم از نظر ژنتیکی اگه گریدش هم خوب باشه بهتره.....

از دوستان با جنین گرید سی زایمان موفقم داشتن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام دوستان خوبید

من از دیروز یعنی روز ۱۱ انتقالم 

زیر دلم گاهی سمت چپم گاهی سمت راستم 

تیر می کشه

هیچوقت موقع پریودی درد زیر دل نداشتم 

کمردرد و سینه دردم دارم حسابی

کاش اون بی بی چک لعنتی رو روز نهم نمی ذاشتم که الان امیدوارتر بودم

😔😔

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان خوبید من از دیروز یعنی روز ۱۱ انتقالم  زیر دلم گاهی سمت چپم گاهی سمت راستم  ...

عزیزم منم دیشب دردتخمدان خیلی شدیدی روتجربه کردم امانگران نباش اگ قسمتمون باشه حتمامیشه 

ازیتا جون یه کار تحقیقاتی بود که دکتر یونسی انجام داده بود چند سال قبل اونم تزریق هاش سی جی قبل از ا ...

مرسی لاله جون
چقدر بده اگه هاش سی جی باشه. اینجوری نمیتونم زودتر برم آزمایش یا بی بی بذارم :(
الان رفتم تو دفترچه م رو نگاه کردم دیدم نوشته آمپول gcsf . اصلا حواسم نبود که تو دفترچه نوشتن برام. چون خودم در حال انتقال بودم داده بودن شوهرم گرفت و آورد. قیمتش هم 58 تومن بود. تو بازو زدن و خیلی سوزش داشت.

خدایا شکررررررر
عزیزم چرا صدق میکنه دو قلوی همسان تو میکرو هم ممکنه..... یادت نیست یکی از جنینات سری قبل حین تقسیما ...

اره من اینو شنیدم من هم مادرم دوقلو داره هم خاله مادرم داشت ارثشو داریم خیره

من خودم دوقلو دوست دارم ولی س تا سخته دیگ واسه این ریسک نکردم خیره انشاالله

البته مادر بزرگ همسرمم دوقلو داره نمی دونم اینم تاثیر داره یا ن

ی چیزی من اصلا میلم نمی کشه غذا بخورم شماها چطورین؟یکم بخورم انگار معدم پر میشه از هیچ غذایی لذت نمی ...

منم همینطورم سه روزی میشه

شدیدا بی میلم 

روز چندمی؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
انا جون ب چه مبنایی به بعضی ها می گن ی شیاف صبح ی شیاف شب ب یکی دیگ می گن روزی دوتا شیاف وروزی دوتا ...

من هیچ فرقی نکردم با قبل انتقال 😁😁😁😁 

فقط بعضی اوقات یه کوچولو ترشح سفیددارم 😕

خداجونم شکرت       
اره من اینو شنیدم من هم مادرم دوقلو داره هم خاله مادرم داشت ارثشو داریم خیره من خودم دوقلو دوست دار ...

ماهم ارث دوقلویی داریم دوقلووو خیلی خوبه 😍😍😍

خداجونم شکرت