2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7082369 بازدید | 687053 پست
انتقال ۱۱ تومنه بدونه بیمهتخمک کشی دوروبر ۲۵ تومن

چه‌جالب‌بامیلاد‌که‌کاملا‌خصوصی‌حساب‌میشه‌یه قیمته

پارسال‌تخمک‌کشی۱۹بودامسال۲۵‌شده،امسال‌ازمن‌۱۰تومن‌

براانتقال‌گرفت‌بعدم۲تومنش‌برگردوندند‌درواقع۸تومن‌شد

اشتیاقی‌که‌به‌دیدارتودارددل‌من‌دل‌من‌داند‌ومن‌دانمو‌دل‌داندومن👶👶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه‌جالب‌بامیلاد‌که‌کاملا‌خصوصی‌حساب‌میشه‌یه قیمتهپارسال‌تخمک‌کشی۱۹بودامسال۲۵‌شده،امسال‌ازمن‌۱۰تومن‌ب ...

بعد پس میدن تقریبا ۱ سومش رو

کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی‌‌‌‌...
ببین‌این‌اصلا‌ربطی‌نداره‌که‌فکر‌کنی‌دکتر‌دیگه‌برات‌شاهکارمیکنهمن‌بعداز۳تاانتقال‌منفی‌که‌بانقشینه‌داش ...

بله میدونم تقریبا همه دکترها کارشون یکیه و قرار نیست معجزه کنن، معجزه فقط از سمت خداست وقتی که بخواد و بشه ولی آدمیزاده دیگه! وقتی خسته میشه دلش میخواد یه روزنه امید جای دیگه باز کنه! ماهم جنینمون ضعیفه، هم تخمک خودم بی کیفیته و هم دی اف آی شوهرم به تازگی بالا رفته ولی ما هرکاری بگی برای بهبود کیفیت اسپرم و تخمک کردیم،دیگه واقعا کاری از دست ما و شاید دکترها برنمیاد....میدونم که خصوصی هم که برم اگه خدا نخواد،نمیشه! ولی بعد ممکنه بگم کاش امتحانش کردم بودم.

سلام عزیزم.دیدی خدا روشکر تا الان رو به خوشی گذروندی میدونستم دلم روشن بود برات عزیزم‌.نمیدونم اسم ز ...

سلام دورت بگردم 🥹🥹ممنونم با دعای شما بود 

خدا نگهدار همه ی شماها باشه و همیشه دلتون شاد 

مبارک باشه😍

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

عزیزم چ متخصصی میری؟

متخصص ایمونولوژی رفتم دیروز هیچ کاری برام نکرد گفت انتقال بده اگه مشکلی برات پیش اومد بعد ایمنی آزمایش میدی

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
به توصیه جنین شناس گوش بده قبل از انتقال بذار جنین ها بلاست بشن یعنی اگه سه روزه هستن تبدیل به 5 روز ...

همین کارو میکنم انشالله که مثبت بشه ❤️

فقط نمیدونم این چسب جنین به جنین میزنن. یا خود مادر؟

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
سلام دورت بگردم 🥹🥹ممنونم با دعای شما بود خدا نگهدار همه ی شماها باشه و همیشه دلتون شاد مبارک باشه� ...

عزیزم خوبی حالت خوبه..

قربونت برم انشالله بسلامتی زایمان کنی ❤️

🥰🥰🥰منظورم این نبود که پیر شدیم ،منظورم اینه که دیگه نه تخمدانام درست حسابی کار می‌کنه ،رحم داره ا ...

😁متوجه شدم ازلحاظ تحلیل رفتن گفتی. منم منظورم اینه خدامعجزه کنه با این سن وبدن فکستنیمون فقط بده بقیشم خودمون می‌سازیم. همسرذکریا ک رحمش اصلافرسوده شده بودولی خداخاست منم ازین معجزه ها میگم بده بهمون🥹

عزیزم خوبی حالت خوبه..قربونت برم انشالله بسلامتی زایمان کنی ❤️

ممنون عزیزدل با دعای شما🥹❤️

فقط 1 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام خانوما کسایی که مشکل خود ایمنی دارن یا تجربه دارن لطفا کمکم کننمن سالها پیش دستم اگزما زد و خود ...

سلام شیلاجان فک کنم خودایمنی هست برودکتر تاداروبده دکتر ایمنی برو. شنیدم اگزماتونتیجه انتقال جنین تاثیری نمیزاره فقط مادر اذیت میشه بخاطرحالاخارش وسوزش وازدادن زیبایی پوست البته نمیدونم چقدرصحت داره. منم استرادیول میخورم یدونه کهیرمیزنم همیشه هم همون مچ دستم ک ورم کرده بخاطر روماتیسمم خودشم میره

سلام دوستای خوبم،به لطف خدا و با دعای شما من با اولین انتقال مثبت شدم،بتای اول ۷۰۰ و بتای دوم ۲۹۲۰ ش ...

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی😍😍🙏🙏 حتمااطلاع بده تاپیک زدی گلم. التماس دعا 

متخصص ایمونولوژی رفتم دیروز هیچ کاری برام نکرد گفت انتقال بده اگه مشکلی برات پیش اومد بعد ایمنی آزما ...

عزیزم این مشکل میگن ونتیجه انتقال تاثیربدنداره ولی نمیدونم چقدرصحت داره. فقط خودت اذیت میشی ازاین بیماری. هیچکاری نکردیعنی دارو وتوصیه ای هیچی؟ نگف چجوری کنترل میشه؟عجیبا این دکترا😤

مبارکت باشه عزیزم انشاءالله بسلامتی زایمان کنی😍😍🙏🙏 حتمااطلاع بده تاپیک زدی گلم. التماس دعا

ممنون عزیزم، فداتشم ❤️ چشم گلم حتما اطلاع میدم  محتاجیم ب دعا 

خدایا شکرت 🌱