2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
سلام،مممنونم دوست عزیزم برای راهنماییت،امروز از تهران برگشتم،برای همسرم با دکتر اطرج وقت داشتم مرکز ...

سلام خواهش میکنم بسلامتی عزیزم. انشاءالله همه کارات بخوشی طی میشه. گلم خانم دکتربرجیس کلینیک امین هستن. شنبه تا5شنبه فک کنم باشن.هزینه هاشم خیلی فرق داره بامام پایین‌تر.

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

من زینبم دوست خوبم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قبل ای یو ای آب انار میخوردی فاطمه ؟ روزانه چقدر میخوردی ؟

اره عزیز اول حجامت کردم ، بعدش روزانه یک لیوان اب انار طبیعی مبخوردم ، گاهی از طعمش خسته میشدم اب شاتوت میخوردم

از دو سه هفته قبل شروع کردم ، و هر هفته امپول ب ۱۲  میزدم 

هرشب با روغن سیاهدانه چرب میکردم بعدش بادکش گرم

نخود اب خوردم ، یه محلول هم مهتاب جون بهم گفت برای گرم شدن رحم گذاشتم رو کمرم 

بعد تزریق دیگه امپول نزدم ، اب انار رو هم مصرفش رو کم کردم و کم کم قطع کردم مثلا بعد انتقال یه بطری ۱/۵ خوردم، لک نداشتم ولی ترسیدم دیگ بیشتر بخورم.

قرص ب ۶ هم از همون موقع ها شروع کردم و هنوزم میخورم 

اصلا استرس نداشتم ، ولی حال روحی خوبی هم نداشتم

سعی کردم غذای سالم بخورم، خوابم به موقع بود ،مصرف مایعاتم زیاد

محلولی ک مهتاب جان بهم گفتن:

پیام فورواردی

ارد نخودچی ۲ قاشق غذاخوری

زرده تخم مرغ رسمی ۱ عدد 

عسل ۱ قاشق غذا خوری

اینا رو با هم قاطی کن از شبی که پاک شدی یک شب درمیون یا دو شب در میون روی کمرت بذار روش مشما بکش دور کمرت هم با شال ببند که به رختخوابت نشتی نکنه

من کیسه زباله بزرگ _ ازین سبزها میبستم روشم شال میبستم حتی روی رختخوابم یه تشکچه _ یا پتو مسافرتی_ پهن کردم که برای خواب خیالم راحت باشه

من شب ساعت ۱۲ میذاشتم برای نماز صبح میرفتم حمام میشستم و نماز میخوندم تا تیکه هاش توی خونه نریزه

برای ماساژ شکم و گرمی رحم یه راه دیگه هم هست

نوره زرنیخ دار بگیر یک قاشق نوره با خیلی کم آب مثل غلظت دوغ سفت درست کن  

در حمام روزی یکبار ایستاده روی شکمت بریز بعد از یک دقیقه بشور و بیا بیرون

پنج شنبه ها 

بعد از نوره مالی که بالاتر گفتم انجام دادی حنا درست کن _یکی دوقاشق حنا و کمی اب_ به غلظت ماست 

بعد روی شکم بذار و ۵ دقیقه بمونه بعد بشور و بیابیرون

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من زینبم دوست خوبم

خوشبختم عزیزم انشالله حاجتروا بشی 😍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

تیکر بارداری بزارید دیگه مامانا😍

من حافظم خیلی ضعیفه با تیکر شناسایی تون کنم😍😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم من با iui اسپرم اهدایی گرفتم داروی هورمونی فقط دفامد داشتم که ۱۲ هفته خودم قعطش کردم

ایشالله بسلامتی بابا من صبحا دو تا آمپول پروژسترون دارم دیگه جا ندارم نمیتونم بشینم فردا برم دکتر آزکایش دومم ببرم خدا کنه جایگزین کنه با شیاف وقرص ممنون گلم 🫄🫄🫄🥳🥳🥳🎉🎉

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

تیکر بارداری بزارید دیگه مامانا😍من حافظم خیلی ضعیفه با تیکر شناسایی تون کنم😍😁

بذار صدای قلبشو بشنوم من یکی حتما می‌زارم😘😘😘

تیکر بارداری بزارید دیگه مامانا😍من حافظم خیلی ضعیفه با تیکر شناسایی تون کنم😍😁

بذار صدای قلبشو بشنوم من یکی حتما میذارم😘😘😘

ایشالله بسلامتی بابا من صبحا دو تا آمپول پروژسترون دارم دیگه جا ندارم نمیتونم بشینم فردا برم دکتر آز ...

آزمایش دوم دادید خداروشکر خوب بود؟ خیلی مراقب خودت باش. اول ازهمه از کسانی که بهت استرس میدن و خبرای ناراحت کننده میدن دوری کن. سعی کن تا سه ماه اول بیرون نری بیشتر خونه بمونی تا سونو ان تی بری خیالت راحت بشه. بعد کم کم برو بیرون برا خرید سیسمونی ان شاالله. 

آزمایش دوم دادید خداروشکر خوب بود؟ خیلی مراقب خودت باش. اول ازهمه از کسانی که بهت استرس میدن و خبرای ...

ممنون آره خدارو شکر 1022بود اهل بیرون رفتن از خونه نیستم ترجیح میدم بخاطر اینکه کسی نفهمه غیر خواهرای خودم ومال شوهرم کسی ندونه پس خیلی آفتابی نمیشم انشالله خودتم اگر م

نی نی داری برات نگه داره 💚 💚 💚 💚 ممنون از انرژی مثبتت

نهال جان ان شالله هرچی تو دلته و نمیتونی به کسی بگی خدا بزودی برات برآورده کنه. اینقدر که مهربونی و ...

به روی چشم عزیزم اسم همه رو نوشتم هر روز به نیابت از یه نفر حدیث کسا میخونم تا تولد حضرت زهرا انشالله حضرت زهرا دعا کنن برامون هیچکی نا امید نشه تو این راه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
2810