2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041545 بازدید | 684225 پست
خیلی ممنونم ازت مهربونمچقدر خوبه ک تو این اوضاع و احوال شما عزیزان ب یاد هم هستیدان شاالله ب خوبی و ...

🤍🫂✨

عزیز دلمی انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن فاطمه جان امروز به نیابت از شما برای براورده شدن حاجتت ، سلامتی خودت و دخترت حدیث کسا ...

😍😍😍🫂 الهی دورت بگردم نهال قشنگم ممنون از اینکه وقت و احساست رو برای ما گذاشتی الهی حاجت روا بشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام مامان فاطمه گل. راستی درمورد سوپ بهت گفتم ادویه باید بزنی. برا طعمش هست. ولی چون شما بارداری هر ...

😍🫂✨

ممنون قشنگم الهی خیر ببینی مادر🫂🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت عزیزم ممنون از دلداریت،باور کن دیشب اصلا نخوابیدم از سردرد ، ۱۴روزه بیخیالم ولی دیشب نه به زو ...

چیشد عزیزم ؟ منتظر خبر خوشت هستم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حتما امروز برو دکتر و سریعا دارو رو برات زیاد میکنه که تا 25 روز دیگه انشالله میاد تو رنج نرما ...

پیش دکتری ک میخوام انتقال بدم برم یا دکتر غدد؟

میتونم آنلاین با ی دکتر غدد حرف بزنم؟

میشه برا مادر شدنم دعا کنی.ممنون
آره الان از نت خوندم برای گردش خون خوبه ،برای ضخامتم خوبه ،پنتوکسی فیلین هستش اسم کاملش ؟ اگه دکتر ن ...

بله عزیزم پنتوکسی فیلین اسمشه. من روزی 2تا هر12ساعت. مثل آسپرین عمل میکنه ولی قویترازاسپرینه

چیشد عزیزم ؟ منتظر خبر خوشت هستم

سلامتی آزمایش دادم ساعت ۸شب آماده میشه🫣🫣💛💚🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

سلامتی آزمایش دادم ساعت ۸شب آماده میشه🫣🫣💛💚🙏🙏🙏

وای چرا انقد دیر 

انشالله که خوشخبر باشی عزیزم 🧡 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای چرا انقد دیر انشالله که خوشخبر باشی عزیزم 🧡

میگه تیتر بتا طول می‌کشه ،اگه بتا تنها بود دوساعت طول می‌کشید ولی تیتر طولانی تره

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

آره الان از نت خوندم برای گردش خون خوبه ،برای ضخامتم خوبه ،پنتوکسی فیلین هستش اسم کاملش ؟ اگه دکتر ن ...

عزیزپنتوکسی فیلین و باید فقط قبل انتقال بخوری دکتر ب من گفت انتقال دادی دیگه نباید خورده شه 

بچها کسی تاحالا دیابت بارداری داشته منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟ هر روز یه چالش جدید الانم دیابت بارداری گرفتم نوبت دکترمم اخر ماه دیگست من تازه جواب ازمایشم اومده قند ۱۲۸

بچها کسی تاحالا دیابت بارداری داشته منو راهنمایی کنه چیکار کنم؟ هر روز یه چالش جدید الانم دیابت بارد ...

سلام هپی جونم خوبی نینی خوبه الحمدلله.عزیزم اگ دکترت نیس بای دکتردیگ ویزیت شو. توتاپیک ای وی اف 96 آتنا دیابت بارداری داشت ازش بپرس. سعی کن غذاتوکنترل کنی خیلی بالانیست خداروشکر

عزیزپنتوکسی فیلین و باید فقط قبل انتقال بخوری دکتر ب من گفت انتقال دادی دیگه نباید خورده شه

سلام عزیزم‌خوبی، میگم دکتر تهرانی قبل از پانکچر تقویتی و مکمل میده؟ اگه این انتقالم منفی شد شاید برم اونجا

2810