2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684225 پست

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿

سوره_مزمل#  

برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید :

《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ 》 ️ 

هرکی اسمش تو لیست نیست و دوست داره اسمش باشه لطفاً بهم اعلام کنید🙏🏻

شبی ۲ سوره به نیابت ۲عزیز خوانده میشه تا پایان چله🧡🌿 ممنون از مهتاب جون که تو این مسیر همراهم هستن انشالله حاجتروا بشن

در پناه حق ✨🌱🤍 

روز_۳۷#  

۱- nesa66 🌻

۲- alaae 🌻

۳- الا11543 🌻

۴- س۱۳۶۷ 🌻

۵- مامانو_سوفی 🌻

۶- haniiijoooon 🌻

۷- خدایاتومیدانی🌻

۸- سحربانوو68🌻

۹- مهتاب444 🌻

۱۰- سارایییی 🌻

۱۱- ماهییا 🌻

۱۲- ssseffat 🌻

۱۳- داداشممم 🌻

۱۴- favali 🌻

۱۵- houra1400 🌻

۱۶- آناشید۹۹ 🌻

۱۷- یامنان🌻

۱۸- نهال۶۴۶۷ 🌻

۱۹- نگار۸۰ 🌻

۲۰- نهالیم 🌻

۲۱- رادیس۱۲ 🌻

۲۲- گندمک۱۱ 🌻

۲۳- shiva_ab 🌻

۲۴- rose_710 🌻

۲۵- zhiyan74 🌻

۲۶- ارکیدهابی 🌻

۲۷- طوطططیا 🌻

۲۸- atrin_arsen_atrina🌻

۲۹- joooodi🌻

۳۰- Poweroflove🌻 

۳۱- اهسته 🌻

۳۲- سپیدارجوجو 🌻

۳۳- avaaajon 🌻

۳۴- آلادیا 🌻

۳۵- پونهoo 🌻

۳۶- ماهورجان 🌻

۳۷- panizpaliz🌻

۳۸- عبدالواحد🌻

۳۹- هیوا666 🌻

4۰- شطرنجی 🌻

4۱- زلیخاه۱۴۰۲ 🌻

۴۲- zohrehjafari 🌻

۴۳- گیسوگلابتونم🌻 

۴۴- سهیلا_جون 🌻

۴۵- ۲aftab 🌻

۴۶- قاصدک_بیخبر 🌻

۴۷- sarayyyyyy 🌻

۴۸- baharrr7878 🌻

۴۹- مارپلههههههه 🌻

۵۰- atitalebi 🌻

۵۱- raha686868 🌻

۵۲- آسمانیترینم 🌻

۵۳- happygirlss 🌻

۵۴- کاپیتالاسیون 🌻

۵۵- شیلا28 🌻

۵۶- razleilaa 🌻

۵۷- yas76۱۱ 🌻

۵۸_ mmmmmmzzz 🌻

۵۹_ معجزات 🌻

۶۰- خب_که_چی_بشه 🌻

۶۱- زینتیار 🌻

۶۲- بانو113 🌻

۶۳- maral_99🌻 

۶۴- sofiya73 🌻

۶۵- رکسانا۱۴۰۰ 🌻

۶۶- 5golnarges 🌻

۶۷- samin3835 🌻

۶۸- _sharareh_🌻

۶۹- طلوع۲🌻

۷۰- merino🌻

۷۱- پروانه۲۱🌻

۷۲- خب_که_چی_بشه🌻

۷۳- @_بهاره_ بهاره جونم تک نمیشی😁🫂

۷۴- @فطررس    

۷۵- زهراعروس

۷۶- خانومیییی

۷۷- زهرااااباااانو

۷۸- آسمان۱۴۰۲

۷۹- سمی64

۸۰- aooooo

۸۱- زی666666

۸۲- 

🌿🧡رُبما یُساق إلیک قدرٌ منَ اللّٰه خیرٌ من کل أحلامک

شاید معجزه ای از سوی خدا به سمت تو فرستاده شود که از همه ی آرزوهایت بهتر باشد ️🌿🧡

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم.اگر ممکنه کمکم کنید.من شهرستان دوربار انتقال ناموفق داشتم،و ...

سلام عزیزم خوبی خوش اومدی. کلینیک مام وخیلیاقبول دارن ودکتراش خوبن. من خیلی دکتررفتم دکتر خودم برجیس اسمشه خیلی مثبتی داره. واقعا ازاین همه دکتری ک رفتم این دکتر خیلی قبول دارم حتی اگ باهاش  نتیجه نگیرم خیلی دلسوزانه کارمیکنه. حتی سرمشکل مالی هوامو داشت. بفکرپول نیست خیلی باتجربس.بهم میگف فکرم خیلی درگیرمشکلته دنبال راه حل هستم تلاششومیکنه

رز پنتوکسی بخور فک کنم رو من اثرکرده ضخامتم خوب بود2شنبه

پنتوکسی چی هست سپیدار جون ،اینبار که نمیشه دیگه کنسل شد ،حداقل دفعه بعد به دکتر بگم بنویسه ،برای ضخامته ؟ قرصه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
رز پنتوکسی بخور فک کنم رو من اثرکرده ضخامتم خوب بود2شنبه

فقط پنتوکسی به داروهات اضافه شده بود که میگی تاثیر داشته رو ضخامتت؟ 

آسپرین هم داشتی ؟ 

پنتوکسی چی هست سپیدار جون ،اینبار که نمیشه دیگه کنسل شد ،حداقل دفعه بعد به دکتر بگم بنویسه ،برای ضخا ...

اشکالی نداره انشاءالله دفه بعدی حتماجورمیشه. واسه گردش خونه سيستم ایمنیم تعدیل میکنه. آره قرصه 400میلی گرمه.من خودم تعجب کردم ضخامتمودیدم. میگم شایداین باعثش شده. دکترتم ننوشت بگیر فک نکنم عوارض داشته باشه چون ماکلی هورمون میخوریم خونمون غلیظ میشه گردش میادپایین. چون دکترم ب من تجویزکرداصلانگف فلان مشکلوداری نخور. با دو دل بودی تحقیق کن بعد بخور

فقط پنتوکسی به داروهات اضافه شده بود که میگی تاثیر داشته رو ضخامتت؟ آسپرین هم داشتی ؟

آره عزیزم فقط پنتوکسی اضافه شده بودو آنتی بیوتیک. فرتیل سی ام هم خوبه قبلا هم اینو داشتم اینم خوب بودولی ن ب اندازه الان. 

حالم اصلا خوب نیست هی می‌خوام فکر و خیال نکنم نمیشه هی ذکر میگم بازم درست نمیشم خدایا فرداشب در چه حالیم🥺🥺😭😭😭میشه برای آرامشم نفری یه صلوات بفرستید امشب ورو از سر بگذرونم،آشوبم

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت وهو رب العرش العظیم 🙏🙏🙏🙏

مادر شدنم آرزوست  🤰🤰⁦👩‍👦‍👦⁩🙏🙏میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستید 🙏🙏دعام کنید 🥹

اشکالی نداره انشاءالله دفه بعدی حتماجورمیشه. واسه گردش خونه سيستم ایمنیم تعدیل میکنه. آره قرصه 400می ...

آره الان از نت خوندم برای گردش خون خوبه ،برای ضخامتم خوبه ،پنتوکسی فیلین هستش اسم کاملش ؟ 

اگه دکتر ننویسه خودم بگیرم ،روزی چندتا باید بخورم 

ظاهراً مثل آسپرین عمل می‌کنه انگار 

منم شرایطم مثل شماست ذخیره ام که کمه ،تخمک‌ ندارم ،رحمم که ادا در میاره ...ضخامت بالا نمیره ...واقعا ...

برای ضخامت رخم تغذیه هم تاثیر داره

لوبیا سبز 

نشاسته 

سیب زمینی 

اینسری دکترم قرص جیناتی هم داده بود ک واژینال استفاده میشه 

همون استرادیوله

ولی چون قرصه و شیاف نیست دزست تو واژن قرار نمی گیره

یعنی برای من اینطور بود

میزاشتم دو ساعت بعد ک میرفتم دستشویی موقع ادرار میومد بیرون

سلام قشنگم شما خوبی ممنون دورت بگردم 🥹🫂 قلبم اکلیلی میشه وقتی دوستای مهربونی مثل شماها دارم💖رفتم ...

سلام به روی ماهت. 😘😍منم خوبم خوشکلوم. وای الهی من فدای اون قلب اکلیلیت بشم. امروز که راه رفتی استراحت کن تا درد زیردلت خوب شه. ممنونم بابت دعای قشنگت ان شالله با دعای شما دوستان ماهم مامان میشیم دیرو زود داره ولی سوخت وسوز نداره. درمورد سوپ بگم. برات که سوپ گندم پوست کنده. بزنی تو نت دستورات مختلفی شاید بیاد. خودم دستور پختش برات مینویسم اینجا. طولانی میشه ولی اشکالی نداره. گندم کامل پوست کنده میخری. شب میزاری خیس بخوره تا زودتر بپزه. بعدش من خودم اینجوری درست میکنم. میتونی پیاز تفت بدی مثل خورشت گوشت بریزی ادویه ها. و تفت بدی رب گوجه بزنی وتفت خورد. آب بریزی روش. بجوش اومد گندم بریز. دره زود پزو ببند بزار یکساعت تا یکساعت نیم بپزه بستگی به پخت گوشت داره که که چقدر داخل زود پز بمونه. بعد قارچ و هویج تفت میدی ادویه میزنی تا طعم خوب بگیره وبعداز یکساعت که دره زودپز رو باز کردی بهش اضافه میکنی میزاری یکی دوساعت دیگه خوب بپزه. گوشتای پخته رو جدا کن بیار بیرون ریش ریش کن برگردون داخل سوپ. بزار خوب باهم بپزن گندم کامل پخته بشه. لعاب بده تست کن هرزمان آبش میزون بود و پخته و لعاب دارشدن کمی جعفری خورد شده می‌ریزی. و دو سه دقیقه بعد خاموش میکنی. شما جعفری نخور از دکتر یا مادرت درمورد مصرفش بپرس. من عاشق این سوپم. البته روش دیگه هم داره. اینم بگم کامل گفته باشم. گوشت بهمراه پیاز و برگ بو. چوب دارچین اینا زردچوبه فلفل بزار داخل زود پز بپزه. همزمان یه قابلمه بزار رو گاز داخلش آب بریز گندم رو بریز درشو نزار سرمیره بزار بپزه. این دوتا رو که گذاشتی پخت. تو تابه جدا چندتا پیاز رو خورد کن تفت بده نمک وفلفل و زردچوبه ادویه های مخصوص خورشت هم بزن کمی تفت بده قارچ و هویج نگینی شده رو تفت بده. تفت که خورد چند قاشق رب گوجه بزن و تفت بده تاکامل تفت بخوره ازخامی دربیاد. و خاموش کن بزار کنار. گندم که درحال پخته. گوشت هم بعداز یکساعت تا یکساعت وربع بستگی به میزان پختش داره. وقتی دیدی پخته. بیار از و پز بیرون ریش ریش کن. و گندم زیاد آب نریز کم کم بریز ولی مواظب باش ته نگیره. وقتی یکساعت نیم گندم پخت. آب گوشت رو بهش اضاف کن مواظب باش زیادی نریزی که مثل دریاچه بشه. 😂پیاز مخلفاتی که تفت دادی به گندم اضافه کن. و گوشت ریش شده. همشون باهم قاطی کن زیرش ملایم کن بزار خوب بپزه و حدودا یکساعت یابیشتر زمان میخواد تابپزه. کلا ازاول تااخر سه ساعت رو حتما میخواد. درآخر که همش پخت و لعاب داد یا گشنیز یا جعفری خورد شد می‌ریزی دوسه دقیقه بجوشه خاموشش کن. کمی زمان بر هست. چون گندم باید کامل بپزه. با مرغ هم میتونی درست کنی. ولی با گوشت خیلی خوشمزه تره

واقعا ؟ دکتر به من پیشنهاد داد که انجام بدم ،پس نرم آخه میگن چسبندگی رو از بین می‌بره ؟

نه اینطور نیست 

من سال قبلش هم لاپارا کرده بودم 

خیلی اشتباه کردم

یعنی تقصیر دکترم بود ک با این شرایط من فیزیو برام تجویز کرد 

منم ک وارد نبودم. 

2810