2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7041734 بازدید | 684226 پست
اره عزیزم حتما بگو،انشاله این دوره هم بسلامتی میگذرونی،من بعد از ۱۸ هفته حالم خیلی خوب شد،ایشاله برا ...

ممنون عزیزم ♥️ رفتم برام دارو نوشته 

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

دورت بگردم انشاءالله.❤️‍🔥🥰😍دردمن خیلی بوداااااااا. تیکه های رحمومیکندبدنم میلرزید. پام خورد سردکت ...

فداتشم من 🥲🫂 انشالله معجزه رخ بده و این غما یادت بره

انشالله خیلی زود به حاجت دلت برسی 🤍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها کسی از آزمایش اسپرم سر در میاره ؟؟من آزمایش اسپرم شوهرم دیروز آماده شد خیلی استرس دارم ت ...

شما آزمایش رو بزار عزیز 

دوستان بلدن تفسیر کنن ، من بلد نیستم متأسفانه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انتقال دوم بود با اهدایی. نگران رحم هستم هیستروکردم. پولیپ های کوچک متعدد داشتم. سونو تخصصی اندو ک ر ...

منم شرایطم مثل شماست 

ذخیره ام که کمه ،تخمک‌ ندارم ،رحمم که ادا در میاره ...ضخامت بالا نمیره ...واقعا نمی‌دونم چیکار کنم

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من دو سال پیش فیزیو رحم و تخمدان رفتم. هیچ فایده ای نداشت. من اندو تخفیف دارم. وقتی دستگاه میزاشت رو ...

واقعا ؟ دکتر به من پیشنهاد داد که انجام بدم ،پس نرم 

آخه میگن چسبندگی رو از بین می‌بره ؟ 

جانم عزیزم

سلام عزیزم خوبی ؟ 

تو قبلا فیزیو تراپی رحم انجام داده بودی ؟ 

دکتر برای من چون ضخامت رحم بالا نمیره پیشنهاد داده ،به نظرت تاثیر می‌ذاره ؟

تو برای چه مشکلی رفته بودی ؟ چند جلسه بود و کلا چه کارایی میکرد؟ میشه یکم توضیح بدی ؟

من دو سال پیش فیزیو رحم و تخمدان رفتم. هیچ فایده ای نداشت. من اندو تخفیف دارم. وقتی دستگاه میزاشت رو ...

عزیزم قبل فیزیوتراپی می‌دونستی آندو داری ؟

دورت بگردم انشاءالله.❤️‍🔥🥰😍دردمن خیلی بوداااااااا. تیکه های رحمومیکندبدنم میلرزید. پام خورد سردکت ...

🥺🥺🥺❤️نتیجه درداتو میبینی

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

خییییلی ممنونم از اینکه جوابمو دادی خدا خیرت بده دستت درد نکنه بخدا چندروز بود سوال میپرسیدم نگران ب ...

قربونت عزیزم کاری نکردم مااینجا دوستای واقعی ولی درفضای مجازی هستیم که درد همو می‌فهمیم. . بعضی ازسوالات دوستان که میپرسن قبلا برام پیش اومده و تجربه کردم. بخاطر همین چیزی که برا خودم اتفاق افتاده رو میگم. شاید به دردشون بخوره. 

قربونت عزیزم کاری نکردم مااینجا دوستای واقعی ولی درفضای مجازی هستیم که درد همو می‌فهمیم. . بعضی ازسو ...

🥰🥰🥰🥰

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
ممنون عزیزم ♥️ رفتم برام دارو نوشته

سلام گلم. فاطمه خانم مهربون خوبی عزیزم. درچه حالی بهتر شدی؟ نی نی حالش خوبه قربونش برم. خیلی مراقب خودت و دخمل نازمو باش. هوا سرد شده سعی کن زیاد بیرون نباشی سرما نخوری. غذای مقوی بخور. زیادم سردی نخور. معتدل بخور. سوپ گندم پوست کنده با گوشت خیلی خوشمزه و. مقویه مناسب فصلم هست. بجای جعفری که میگن گرمه. بپرس اول. اگه گشنیز سرد بود بریز کمی داخلش. با قارچ و یه کم هویج. زیادش میگن خوب نیست. 

سلام دوستان من تازه وارد نی نی سایت شدم.اگر ممکنه کمکم کنید.من شهرستان دوربار انتقال ناموفق داشتم،و برای سیکل جدید میخوام برم تهران جون میگن دکترا و مراکز بهترن.لطفا بهم میگید که بهترین دکتر و مرکز تهران کجاست؟متشکرم

سلام گلم. فاطمه خانم مهربون خوبی عزیزم. درچه حالی بهتر شدی؟ نی نی حالش خوبه قربونش برم. خیلی مراقب خ ...

سلام قشنگم شما خوبی 

ممنون دورت بگردم 🥹🫂 قلبم اکلیلی میشه وقتی دوستای مهربونی مثل شماها دارم💖

رفتم دکتر یه عالمه دارو و امپول داده نصفش برای تهوع نصفش ویتامینه ...

خدارو شکر امروز یکم بهتر بودم ولی چون پیاده روی کردم بابت دکتر زیر دلم درد میکنه 🥲 

دخترمم خوبه 🥹 بارداری همش انتظاره ... اولش مثبت شدن بعدش سونو قلب و.... الانم چشم انتظار تکوناشم دوست دارم هفته هام بیشتر بشه وجودشو بیشتر حس کنم

الهی قسمت تک تکتون بدون ویارش باشه ، من حتی اب یا میوه میخورم بالا میارم..

الان دختر ملوسم اندازه ی پرتقاله🍊 یا هلوعه🍑 

۴۵ گرمه با ده سانتی متر🥹😂😍 

ویییییییییی چه سوپ خوشمزه ایه ؟ اسمش چیه بزنم گوگل درست کنم واسه خودم؟

من فقط سوپ جو بلدم 😁 انصافاً هم خوشمزه درست میکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810