2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042312 بازدید | 684237 پست
ضخامت زیاد - پولیپ- مایع آندومتر- کیست تخمدان

عزیزم خیلی مبارکه انشالله به سلامتی به دنیا بیاد و بغلش کنی خستگی این مدت از تنت بره

ضخامتت چند بود که میگفتن زیاده؟

مثلا روز ۱۰ تا ۱۲ پریودی ضخامتت چند میشد؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا اول از همه میخواستم از نهال و فاطمه که بی منت برامون دعا میکنن تشکر کنم قدر خودتونو بدونی ...

من با عشق و امید به برآورده شدن حاجتهاتون و با توسل به حضرت زهرا میخونم امیدوارم قابل باشم و خدا دل همه ی منتظرایی که هر روز براشون دعا میکنم رو هرچی زودتر شاد کنه

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
اصلا نگران این موضوع نباش وقتی خون رسانی رحم بیشتر میشه این اتفاق میوفته و انشالله ک لانه گزینی صورت ...

توکل بر خدا انشاا...

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
اصلا اون شب جمعه جنین شما شده ۶ روزه جنین از ۷ تا ده روز شروع به لانه گزینی می کنه بعدشم اگر خدا بخ ...

امیدوارم به حق خانوم فاطمه زهرا همه چشم انتظارا باردار بشن منم ایندفعه خدا دلمو شاد کنه و بشم

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
سلام عزیزم.اتفاقا منم چند روز بعد از انتقالم این اتفاق برام افتاد و با درد از خواب بیدار شدم، ولی مث ...

راست میگی🥹🥹🥹🥹وااااای خدای من یعنی میشه منم مثبت بشم.ببین من هیچ علائمی ندارما هیچی

نه نگران نباش اگه بخواد لانه گزینی کنه انشالله ،با این چیزا از رو نمیره

توکل بر خدا انشاا...

راست میگی🥹🥹🥹🥹وااااای خدای من یعنی میشه منم مثبت بشم.ببین من هیچ علائمی ندارما هیچی

ان شاءالله که مثبتی.

منم هیچ علائمی نداشتم، فقط همون اتفاق و درد نصف شب بود. دیگه هیچچچی

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیز انتقال رو خبر ندارمولی یکی از بچه های اهدایی ( مثل من) ضخامت رحمش ۶ بود رفت تزریق و مثبت شد

تو همین تاپیک بود فاطمه جان ،یا جای دیگه 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فکر کنم باران۳۱ بود عزیز

آره راس میگی ،اما نمی‌دونم چرا نمیتونم تگ کنم ،رنگش آبی نمیشه ،اگه میشه برام تگ می‌کنی ؟ 

ضخامت زیاد - پولیپ- مایع آندومتر- کیست تخمدان

ای بابا ،چقدر زمان برد تونستی انتقال بدی ،منم ضخامت کمه اصلا همکاری نمیکنه ،الان‌ تو سیکلم احتمال زیاد کنسله

ای بابا ،چقدر زمان برد تونستی انتقال بدی ،منم ضخامت کمه اصلا همکاری نمیکنه ،الان‌ تو سیکلم احتمال زی ...

من این جنینایی که انتقال دادم سه سال پیش پانکچر شده بود  کلا دو سال بود درگیر انتقال بودم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
2810