2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042308 بازدید | 684237 پست
من ازاول ی دونه پردنیزلون. ی دونه هیدروکسی. و20واحدمتوتروکستات هفتگی تزریق میکردم دورناف. معدمو اذیت ...

عزيزم ايشالله خدا بهتون سلامتي بده، رماتيسم ريشش استرس هست، كاشكي من زندگي رو سخت نميگرفتم حالم بهتر بود من ٦ ماهي يك بار هم زيتاكس ميزنم خيلي خيلي قوي هست، مثل دارو شيمي درماني بايد اروم با سرم بره تو بدنت هر سرم ٣ ساعت طول ميكشه

سلام عزیزم صفحات به عقب می خوندم اسممو دیدم که برام دعا خوندی خیلی خوشحال شدم ، همین طور خوشحالم کرد ...

مرسی عزیزم انشالله به واسطه دعای حضرت زهرا خیلی زود حاجت روا بشی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوخی چ حس قشنگیهمنم دلم میخواد زودتر حس کنم حرکت هاشو...وقتی تکون بخوره ادم خیالش از سلامتی نینیش را ...

ای جان دلم

انشاالله به زودی زود حسش میکنی. انشاالله قسمت تک تک منتظرا بشه 

وااااااااااااااااااااااای الا جان 😍😍😍بخدا که مثبته و حس میکنم دوقلو هستچون تو داروهات نگفتی آزادس ...

عزییییزمچه خوشگله این مدیکور صووورتییی

الهی بسلامتی بغل بگیری

فردا صبح میزنم بی بی جدید ♥️♥️♥️

مرررسی عزیییزم♥️♥️♥️♥️♥️🫶🫶🫶🫶🫶🫶

سختی کشیدیم 

زیاااد

مثل همیشه دعا کن برام عزیزم♥️♥️🫶

فاطمه حالم بده تو راه یه تصادف بد کردم ماشینمون نصفش رفت 😭😭😭😭ب زور خودمو رسوندم مطب بیچاره بچم خ ...

سلام عزيزم اتفاق خيلي بدي افتاده ولي خدا رو شكر به خودتون و ني ني أسيب نرسيده اشكال نداره خدا بزرگه عزيزم ❤️❤️خودت رو واسش اذيت نكن

عزيزم ايشالله خدا بهتون سلامتي بده، رماتيسم ريشش استرس هست، كاشكي من زندگي رو سخت نميگرفتم حالم بهتر ...

دورت بگردم انشاءالله همچنین خودت وهمه مریضا شفاپیداکنن سلامتی بهترین نعمته. دقیقا من بیماریم بخاطر اذیت ی آدمایی شد انقدخودخوری کردم غصه خوردم نتیجش شدروماتیسم ازاون موقعس ب همه میگم اصلااین دنیاارزش غصه خوردن نداره هرچی بشه بخودمون میشه وباغصه چیزی عوض نمیشه فقط بایددربرابرمشکلات صبورومدبرباشیم انشاءالله توام بسلامتی زایمان میکنی خدابهترازمامراقبت میکنه وبهترین امانتداره خیالت راحت باشه بخوشی بدنیامیاد پس استرس ممنوع خواهرقشنگم

سلام دخترا اول از همه میخواستم از نهال و فاطمه که بی منت برامون دعا میکنن تشکر کنم قدر خودتونو بدونین که قلب بزرگی دارین 

بعد هم بگم که لطف خدا شامل حال منم شد و الان باردارم ( من سه بار پانکچر کردم چهار بار توی سیکل انتقال رفتم و کنسل شد لحظه های آخر، لاپاراسکوپی کردم آندومتریوزمو عمل کردم و لوله هامو برداشتم، هیستروسکوپی کردم و پولیپمو برداشتم  ) از همتون میخوام برام دعا کنید که هماتومم از بین بره 

امروز ده هفته شدم ولی بلا از خانواده ی همتون دور باشه ی اتفاقای بدی برامون افتاده بود که نشد زودتر بیام خبر بدم 

برای همه ی چشم انتظارا دعا کردم چون خودم از سال ۹۷ توی این راهم

ناباروری شاید اما ناباوری که ندارم❣️
سلام دخترا اول از همه میخواستم از نهال و فاطمه که بی منت برامون دعا میکنن تشکر کنم قدر خودتونو بدونی ...

وای عزیزممممممممم چی میبینم 😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹ای خدا هزارمرتبه شکرت. چقدرخوشحال شدم قربونت خدا‌شاهده انگارخودم مادرشدم خیلی خوبه خیلی.دمت گرم ک خبردادی حال من ک دگرگون شد ازمعده درد بدحال بودم الان عالیم. ان‌شاءالله بلادورباشه ازخودت ونینیو خانوادمحترمت عزیزدلم انشاءالله بسلامتی زایمان میکنی خدانگهدارش باشه.جوجه طلاییت معلومه جنسیتش😍😍😍😍راستی عزیزم میشه لطف کنی اگ شرایطتت اکی شدبیای بگی مشکلت چی بود چ کارایی انجام دادی؟ ممنون ازت❤️‍🔥🥰

وای عزیزممممممممم چی میبینم 😍😍😍😍🥹🥹🥹🥹🥹🥹🥹ای خدا هزارمرتبه شکرت. چقدرخوشحال شدم قربونت خدا‌ش ...

سلام قربانت عزیزم ایشالا خودت به رودی زود تجربه کنی 

نه چون تعداد جنینام کم بود نه PGD کردن برام نه تعیین جنسیت

کلا ۵ تا جنین داشتم که سه تا انتقال دادن و یکیش گرفت 

منو یادت نیست ؟ منم چند بار مایع آندومتر ایجاد شد برام و آندومتریوز داشتم 

دیگه چی نگفتم؟

سلام بچه ها میدونید چقدر گشتم دنبال این تاپیک تا بالاخره پیداش کردم

بچه ها من سه شنبه انتقال دادم ۳تا جنین ۳روزه حب؟

بعد شب جمعه تو خاب نمیدووووونم چرا به ارگاسم رسیدم اصلن برام عجیب بود😔😔😔😔

با دل دل زدن های شدید زیر دلم از خاب پریدم و کلی خودمو لعنت فرستادم

حالا میخام بدونم این امر باعث میشه جنینم لانه گزینی نکنه؟

بچه ها امروز از سه شنبه روز پنجممه و من هییییچ علائمی ندارم 

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
@عبدالواحدعزیزم امروز به نیابت از شما حدیث کسا خوندم و هدیه کردم به حضرت زهرا انشالله که حاجتت رو به ...

امروز روز پنجم انتقال منه میشه برای منم دعا کنی؟؟من هییییچ علائمی ندارم😔مگر حضرت زهرا کمکم کنخ

۱۱شهریور ۱۴۰۳ خدایا از تو ممنونم بخاطر جوجه هایی که توی دلم کاشتی خدایا من هنوزم به لطف و کرم تو اعتماد دارم دوستای خوبم برای من دعا کنید مهرانتقال جنین دارم و مطمئنم مثبت میشم برام دعا کنید خدا کمکم کنه و دوقلوهامو بتونم سلامت بدنیا بیارم.نفس مامان امیرعلی خوشگلم دخترو پسر گلم منوبابایی بعداز ۱۲سال منتظر اومدنتونیم مراقب همدیگه باشید🥰
سلام بچه ها میدونید چقدر گشتم دنبال این تاپیک تا بالاخره پیداش کردمبچه ها من سه شنبه انتقال دادم ۳تا ...

نه نگران نباش 

لزوما علامتی هم لازم نیست داشته باشی 

ایشالا که مثبتی

نه نگران نباش لزوما علامتی هم لازم نیست داشته باشی ایشالا که مثبتی

ببین اون موضوعی که گفتم برام پیش اومد که تو خواب.... اون میگم نکنه جنینم میخاسته لانه گزینی کنه اون مساله خرابش کرده باشه😔😔😔

من فقط از همین میترسم

ببین من حتی زیر دلم تیر نمیکشه یا علامت بارداری اصلن ندارم انگار نه انگار

2810