2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042607 بازدید | 684265 پست
معمولا ریسک نمیکنن

خدا به منم کمک کنه این چند هفته رو بگذزونم🥺

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

از دهن 🥲😂

کاش میشد😅

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا به منم کمک کنه این چند هفته رو بگذزونم🥺

ان شاءالله

خدا به منم کمک کنه، زودتر هفته هام بگذره.

من ۱۶ رو تموم کردم، هنوز حس نمیکنم حاملم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
چقد مثل منی 🤭 منم از طبیعی میترسم بچه گیر کنه یا اونجام بخیه بخوره...از سز هم بابت اون امپول بیحسیش ...

آمپول بی حسی مث نیش پشه است دردش.

اون اولین باری که بعد زایمان باید بلند شی😖😖

ولی فعلا به این چیزا فکرنکن. الان حالشو ببر، به موقعش استرس زایمان بگیر😁

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ان شاءاللهخدا به منم کمک کنه، زودتر هفته هام بگذره.من ۱۶ رو تموم کردم، هنوز حس نمیکنم حاملم😑

انشالله که میگذره عزیزم من حداقل ۳۴ رد کنم مگه یکم خیالم راحتشه ولی تا نیاد بغلم صدا گریشو نشنوم دلم اروم نمیشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

انشالله که میگذره عزیزم من حداقل ۳۴ رد کنم مگه یکم خیالم راحتشه ولی تا نیاد بغلم صدا گریشو نشنوم دلم ...

ان شاءالله که به حق حضرت فاطمه سالم و به موقع میاد بغلت.

اسم انتخاب کردی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چقد مثل منی 🤭 منم از طبیعی میترسم بچه گیر کنه یا اونجام بخیه بخوره...از سز هم بابت اون امپول بیحسیش ...

من از طبیعی بخاطر گیر کردن بچه میترسم🥹🥹🥹 و اینکه توان زور زدن نداشته باشم. امپول بی حسی که درد نداره ما انقد امپول زدیم اون هیچه😂

بدن با بدن فرقداره  من پارسال از شدت درد میگفتم بزارین راه برم فقط از ترس نمیزاشتم نزدیکم شن. خدا خودش تحمل و توانشم میده. ولی طبیعی بعد اینکه میاد تمام دردات میره معذرت میخوام شبیه موقع پریودی هست وقتی میخوای لخته دفع کنی دلدرد داری بعدش که خوب میشی یه ارامش خاصی داری اونجاش خیلی خوبه 

طبیعیم همینطوره ولی شدیدتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من از طبیعی بخاطر گیر کردن بچه میترسم🥹🥹🥹 و اینکه توان زور زدن نداشته باشم. امپول بی حسی که درد نداره ما انقد امپول زدیم اون هیچه😂

بدن با بدن فرقداره  من پارسال از شدت درد میگفتم بزارین راه برم فقط از ترس نمیزاشتم نزدیکم شن. خدا خودش تحمل و توانشم میده. ولی طبیعی بعد اینکه میاد تمام دردات میره معذرت میخوام شبیه موقع پریودی هست وقتی میخوای لخته دفع کنی دلدرد داری بعدش که خوب میشی یه ارامش خاصی داری اونجاش خیلی خوبه 

طبیعیم همینطوره ولی شدیدتر 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دوستان میشه لطفا برای همسرم دعا کنید یک شرکت با خیر و برکتی استخدام بشه خیلی خیلی ممنونم جمعه هم روز ...

پانیذ قشنگم🫂🫀 انشالله به زودی زود معجزه خدارو ببینی عزیزم انشالله همه چیز طبق خواسته ی قلبی تون پیش بره 

ماهم طوری شده ک رسما شوهرم بیکاره ولی خوبیش اینه بدهی نداریم ‌‍‌

انشالله درست میشه 🥺🤍

شوهرم میگه مگ نمیگن بچه روزی داره پس چرا من سفارش ندارم 🥲 فعلا داریم از پس‌انداز مون استفاده میکنیم..

زمستون زندگیتون تموم میشه به زودی به بهارش میرسید انشالله 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

برا گلدخترت گلسر بگیر لباسا گل منگلی 🥺🥺 من چندتا سفارش دادم عکس بگیرم برات میزارم

ننه فداش بشم 🥹🥹 

اره عزیزم حتما عکس بده ذوق کنیم😍

من قطعی ببینم نینیم چیه میرم خرید انشالله 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آمپول بی حسی مث نیش پشه است دردش.اون اولین باری که بعد زایمان باید بلند شی😖😖ولی فعلا به این چیزا ف ...

من یه بار فقط دستم بخیه خورده 😂 حس میکنم شکمم مثل دستمه نمیترسم ازش

ولی از اون امپول ک میگن میزنن نخا خیلی میترسم

وای کاش بیهوش میکردن من عاشق بی هوشی ام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله که به حق حضرت فاطمه سالم و به موقع میاد بغلت.اسم انتخاب کردی؟

ممنون عزیزم همچنین نی نی شما و بقیه🤲🏼🤲🏼 و نی نی های اینده 😍

برکه انتخاب کردیم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ننه فداش بشم 🥹🥹 اره عزیزم حتما عکس بده ذوق کنیم😍من قطعی ببینم نینیم چیه میرم خرید انشالله

بسلامتی عزیزم

برا ماها که سختی کشیدیم جنسیت فرقی نداره واقعا فقط سالم باشه هردو فرشته های خدایین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واییی سرم گیج رفت چقدر پستای اول طولانی بود

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

2810