2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042607 بازدید | 684264 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مث من.ک بم میگفتن اشکال نداره دختر هم خوبه..بحدی ناراحت میشدم.گفتم خودمو شوهرم جون میدیم برا دختر.شم ...

اصلا فرقی نداره واقعا. هردوش عزیزه

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
ب خواهرشوهرمم همینو کفتن..ازمایش سلفری داد سالم بود.

آره منم موردهای زیادی دیدم تو اطرافیانم اینجوری، واسه همین اصلا نگران نشدم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
تحمل صبر نداریم😄😄

اره والا من انقد استرس دارم ک تازه ازمایش سه ماه اول بارداریمو یه جا دولتی دادم لجن درش بمالن صب زنگ زده میگه ادرارت و باید تکرار کنی تستت از وسط ادرار نبود باز ظهر زنگ زده خونت مشکل داره باید بازم تکرار کنی گفتم چشه میگه مشکوکه ب دیابت حالا من قبل بارداری ازمایش دادم سالم بودم یهو معلوم نیست چرا این ازمایشگاه هزار تا درد و مرض برام جور کرد تازه جوابم باید فردا میداد حالا میگه فردا باز تکرار کنم ۱۰روز بعد جوابش بیاد ☹️

اصلا به علایم نیستمن سر مثبت شدنم یه علایم های خاصی داشتم که تو انتقالام نداشتمالان روز چندمی ؟

امروز روز ۴امم 

به جز کمردرد قبل از پریود وگر گرفتگی اونم تو شب هیچ علائمی ندارم

این دوتا علائمو انتقال قبلم که منفی شد داشتم😔

خسته شدم

همش میگم نکنه لوله ام هیدرو عفونت داره جنینا از بین رفته؟

سلام مامانا

اینجا کسی قبل از انتقال هیستروسکوپی شده؟

چنده هزینش تو مراکز ازاد؟

تاثیری تو متبت شدن انتقال داره؟

خدا جونم مرسی بابت معجزه ات که روز مادر بهم هدیه دادی🤩
بله من ٢/٥ -٣ سال ديگه دكتر نزاشت انتقال بدم جنيتم فريز بودبعد يك بار هم رحم جايگزين گرفتم بخاطر شرا ...

ممنون عزیزم. انشالله بسلامتی طی میکنی نگران نباش. تهرانی دکترروماتیست کیه؟ عزیزم من آنتی سی سی پی آخرین بار87بود ولی دکترم اجازه داده 🤔فقط مچ یه دستم یکم التهاب داره ودرد وگرنه هیچ جام دردنمیکنه توحالت عادی مگراینکه تو مطب زیادبشینم. یعنی واسه من کنترل نشده؟ 

من شوهرم خیلی دختر دوسته ... انقد این کلیپ هارو تو اینستا دیده عاشق دختر شدهولی خانواده همسرم پسر می ...

عزیزم مبارکت باشه

دیگه باید به فکر گل سر برای موهای دخملی باشی😍😍

ناراحت نباش ازشون. فقط چقدر زودیادشون رفته که ازخدا میخواستن شما صاحب فرزند بشین.انگار دختر و پسر دست خودآدم

مادرشوهرمنم وقتی فهمید بچه پسر خوشحال شد ولی سر دخترم خوشحال نبود. آخه ریختن سبد هرکس میره انتخاب میکنه😤

الان ۳ ماهه شدم دردی که فکر کنی داری پریود میشی طبیعیه؟ هم دلدرد هم کمردرد؟دارم قرص دوفامد رو قطع می ...

درد منم داشتم. چون رحم داره بزرگ میشه فشار میاره. 

سرخود دارو قطع نکن

2810