2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
عزیزم قبل انتقال روماتیسم وچک کردی ازلحاظ کنترل شدن؟ آنتی سی سی پی دادی؟ چندبود؟

بله من ٢/٥ -٣ سال ديگه دكتر نزاشت انتقال بدم جنيتم فريز بود

بعد يك بار هم رحم جايگزين گرفتم بخاطر شرايط بيماريم و منفي شد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی مهربونم 😍🫂 انشالله قسمت خودت یکی یا دوتا دختر نــــــــــــــاز😍😍 به زودی زود

ایشالله ایشالله خدا از دهنت بشنوه  می میرم برا دختر🥹🥹🥹🥹🥹

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
ممنونم عزیزم بنظرتون زود نیست من ۸ ابان بوده انتقالم و ۱۰ ابان دو مرحله ای

برای آزمایش منظورته؟

اگر اینه که نه چون زود لانه گزینی کرده و هورمون بارداری اول وارد خون میشه بعد ادرار وقتی با بیبی چک دیدی تو خونت هم که حتما هست

بنام یگانه خالق هستی بخشختم حدیث کسا هدیه به حضرت زهرابرای حاجتروایی دوستان عزیزم میخوام توی ایام فا ...

عزیزم منم بنویس خیر ببینی حاجت ذواشی به حق حضرت زهرا

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

سلام عزیزم.این چله برای کسایی که هنوز باردار نشدن؟یا باردارا هم میتونن شرکت کنن؟و هر شب هر کس جدا با ...

نه عزیزم منو مهتاب جان شبی یکی به نیابت از شما دوستان میخونیم ، یعنی ۸۰ تا سوره مزمل شبی دوتا خونده میشه

اسمتون رو نوشتم🤍 انشالله حاجتروا بشی 

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

😍😍😍😍هزارماشالا. مبارکه عزیزدلم انشاءالله بسلامتی بدنیا میاد این دخمل نازوقشنگمون🥹🥹🥹😘😍❤️‍🔥� ...

مرسی قشنگم 😍 انشالله به زودی زود قسمت خودت یکی یا دوتا از این معجزه ها🤤♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

آره میگن سلفری دقیقه. ان شاءالله نی نی هامون سالم باشن. من که ته دل خودم هیچ فرقی برام نداشت، ولی اط ...

من شوهرم خیلی دختر دوسته ... انقد این کلیپ هارو تو اینستا دیده عاشق دختر شده

ولی خانواده همسرم پسر میخواستن حتی از وقتی باردار شدم مادر شوهرم همش میگه نینی پسرع من مطمئنم 

یا جشن تعیین جنسیت دعوت بودیم نینی پسر بود پدر شوهرم بغلم کرد گف انشالله توام سوپرایزمون کنی 

میدونی از گفته هاشون خوشم نیومد لج کردم 

برای منم دختر یا پسر بودنش فرقی نداشت فقط بخاطر دل همسرم میگفتم دختر بشه مخصوصا ک اهدایی گرفته بودم دلم میخواست جنسیت مطابق میل اون باشه

ولی رفتار خانواده همسرم طوری بود ک ارزوم باشه دختر بشه😁 شاید بدجنس باشم ولی امروز خیلی لذت بردم وقتی شوهرم اعلام کرد که دخمل داریم😍😍

حس کردم زیادم خوشحال نشدن 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اهان عزيزم من اينارو نميدونم فكر كردم ديگه كامل مشخص هست چند روز بايد رفت براً ضربان قلب؟

فداتشم من به زودی میرسی به اون سونو 

من ۷ هفته یک روز شکمی سنو شدم 

شما احتمال داره ۶ هفته ۴ روز سونو واژینال بشید 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالله ایشالله خدا از دهنت بشنوه می میرم برا دختر🥹🥹🥹🥹🥹

به امید خدا 😍😍 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ضایع نشم؟😃😂 سعید از ذوقش به همه زنگ زد گفت

والله ادم بتونه چیزی نگه تا مطمئن بشه ک خوبه ولی اون برا ماها ک اینقد ذوقشو داریم از بس چشم انتظار بودیم از توانمون خارجه.تا جایی ک میدونم اکثر همون احتمالایی ک میزنن درست درومده . 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
من شوهرم خیلی دختر دوسته ... انقد این کلیپ هارو تو اینستا دیده عاشق دختر شدهولی خانواده همسرم پسر می ...

تا دلشونم بخواد. دختر عشقهههه عشق. من دیشب به شوهرم میگم اصلا انتظار نداشته باش کارهایی که دخترمون برات میکنه و دلبری هایی که میکنه، پسرمونم انجام بده. گفت میدونم، دختر یه چیز دیگه است🥰🥰

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
2810