2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
اره همون قرص آبی گرده ،پس پچ رو هم بگیر عزیزم اگه با قرص تنها جواب نداده،یه مکملم هست واسه ضخامت خوب ...

مکمل ال آرژنین تقریبا خوردم 

ضخامت من به خاطر اینکه در آستانه یائسگی هستم ،ذخیره ام کمه ،پریودمم کم شده دیگه ضخامتم ادا در میاره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه آتی جان یک نفر نبودن، برای بهشتی باتجربه تر بود سنش حدود ۴۰و خورده ایی میزد ولی توی میلاد خیلی ج ...

راستی نساجون شما کجا جنین شناسو دیدی؟ همینی هست که جنینهارو موقع انتقال میاره؟ اینکه جوون بود

۵ بود چون گفت هنوز به ۶ نرسیده ،آخه می‌دونی قبلا من ضخامت من تا همین حد بالا میرفت ،من از این میترسم ...

خوبه ک عزیزم انشاءالله درست میشه فکرای بدنکنی. تو ضخامتت روز8 نزدیک 6بودمن روز 11 نزدیک 7. استرس نداشته باش ببین چ قشنگ میره بالا. ورزش دوچرخه هم انجام بده

هیسترو رو تو مطب انجام میدن؟بیمارستان دولتی انجام نمیشه؟منم احتمالا انجام بدم واقعا هزینش زیاده،میتر ...

فکر کنم بیمارستان معتضدی انجام بدن  یه سربزن 

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

سلام خانوما کیا قبل ای وی اف رفتن اکو قلب گرفتن ؟

من قبل پانکچر انجام دادم

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

دوستان لطفا بهم نخندین 😁

من تاحالا اتاق عمل اصلا نرفتم فقط تو فیلما دیدم و حتی ی شبم تو بیمارستان اینا نبودم

فردا بهشتی تخمک کشی دارم  ولی میترسم رفتم اتاق عمل سوتی بدم چون تا حالا ندیدم 

لباسش رو چجوری باید بپوشم

دسشویی قبل پوشیدن گان اتاق عل برم یا بعدش 

خیلی استرس دارم ی خواب بدم در مورد اینکه جا موندم از اتاق عمل دیدم ترسم بیشتر شد 

راستی نساجون شما کجا جنین شناسو دیدی؟ همینی هست که جنینهارو موقع انتقال میاره؟ اینکه جوون بود

معمولا دستیاراشون جنین ها رو میارن، ولی یه سری خودش اومد بالای سرم، گفتم که من بار دوم همسرم از بیضه نمونه داد، استرس داشت نمی تونست عادی انجام بده، اومد ازم پرسید که مشکلش چی بوده اینطوری نمونه داده، به نسبت جوان هستش نهایت ۴۰،۴۲ میزنه ولی اون که توی میلاد بود دبیرستانی می زد.😶 اینقدر بچه بود.😐

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

من بشدت فوبیا بیمارستان دارم و اصلا به همین‌خاطر اصلا اصلا دوس نداشتم ivf کنم همش میترسم بلد نباشم چ ...

منم فوبیای بیهوشی داشتم و خیلی میترسیدم ولی اونطوری که فکر میکنی نیست ،بیهوشی ای وی اف سبکه ،۲۰ دقیقه ای هستش،همون اول که وارد میشی گان‌ میدن بپوشی ،بعد اینکه پوشیدی میتونی بری سرویس بهداشتی ،همه چی خود به خود پیش میره ،نگرانی نداره 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
2810