2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست
دوستان من چهاربار انتقال داشتم. که سه تاش اولش موفق بود و تا هشت هفتگی حدودا قلب داشتن. بعد دچار ایس ...

نتیجه گیری کاریوتایپ

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
چقدر حالتو میفهمم. منم الان تو همین مرحله ام. مارو دکترم فرستاد مشاوره ژنتیک. دکتر خودم گف احتمالا ت ...

فاطمه به نظر من ایست قلبی ربطی به رحم‌ نداره ،آزمایش ژنتیک هم که سالمه ربطی به اونم نداره ،احتمالا به ضعیف بودن جنین ربط داره به ضعیف بودن اسپرم و تخمک ،فکر کنم بهترین روش جنین اهدایی باشه چون وضع رحمت خوبه که چند بار قبلی جنین لانه گزینی کرده

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه مشکل ضخامت داری ک خیلیم خوبه. اگر نه که شاید یه مورد مصرف دیگه ای هم داره که ما نمی‌دونیم.ان شاا ...

بله مشکل ضخامت دارم اصلا ضخامتم تا حالا بالای ۵ نرفته 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان من چهاربار انتقال داشتم. که سه تاش اولش موفق بود و تا هشت هفتگی حدودا قلب داشتن. بعد دچار ایس ...

سلام.بعد از ایست قلبی جنین دیدم قرص هیدروکسی کلروکین۲۰۰ و آسپرین ۸۰ دو عدد و پردنیزولون با دوز بالا میده.بازم از دکترتون بپرسید.با اینا مثبت شدن

نتیجه گیری کاریوتایپ

سلام گلم خدا رو شکر که جواب کاریوتایپ خوب بوده.ببر دکتر خودت ببین نظرش چیه.ولی من فک میکنم تخمک بگیری بهتره اینجوری  جنین های قویتری برات تشکیل میشه.اکثر جاها که میگن سقط های زیر سه ماه و یا حتی تشکیل نشدن قلب و یا ایست قلبی مربوط به جنین هست

نتیجه گیری کاریوتایپ

سلام دوستان روزتون بخیر 

منم دقیقا شرایط مثل شما بود ۴ بار باردار شدم اونم طبیعی ولی همشون نهایت تا هفته ۷ و ۸ رشد داشتن بعد ایست قلبی میشدن از یکی از جنین ها هم نمونه گرفتن که یه مشکل ژنتیکی داشت و دکتر گفتن تمام جنین هایی که ایست قلبی میشن مشکل ژنتیکی دارن بلید انقدر باردار بشی تا یکی برات بمونه مرکز مشاوره به من پیشنهاد تخمک اهدایی دادن و من قبول کردم و انتقال دوم باردار شدم و خداروشکر الان بچه م ۳ ساله ش هست و خیلیییی خوشحالم که تخمک اهدایی رو پذیرفتم چون تونستم مادر بشم اینم تجربه من شاید به درد دوستان بخوره.به امید مادر شدن تمام کسایی که آرزوی بچه رو دارن.

چقدر حالتو میفهمم. منم الان تو همین مرحله ام. مارو دکترم فرستاد مشاوره ژنتیک. دکتر خودم گف احتمالا ت ...

خوبی عزيزم. الهی هزاربارشکرک ژنتیک تون خوب بود. فاطمه جون. عزیزم اگ ازجانب همسرت مطمئن هستی اسپرم قویه. تخمک خودت ضعیفه همسرتوراضی کن واسه تخمک اهدایی چ اشکالی داره میگم یعنی وقت. تلف نکن اگ مطمئنی تخمک ضعیفه خدایی نکرده خدایی نکرده وقت تلف کنی بدن تحلیل میره بااین حجم ازهورمونا رحمم دچارمشکل میشه. میبینی منو رحم سالمم چطورشده کی میدونه فرادبدنش چ واکنشی میده عزیزم بادکترای خوبی مشاوره بشوتصمیم صحیحی بگیربازم میگم آوا تخمک خودت بررسی کن بعدولی زیاد ولش نده زمان واسه ماهابیشترازبقیه باارزش انشاءالله ک خدا بهترین مسیرو بهت الهام کنه نشونه ها رودنبال کنی عزیزدلم 

سلام.بعد از ایست قلبی جنین دیدم قرص هیدروکسی کلروکین۲۰۰ و آسپرین ۸۰ دو عدد و پردنیزولون با دوز بالا ...

سلام گلم ممنونم. منم پارسال آخرین انتقالم بود آذر ماه. اون موقع پردنیزولون 5. آسپرین. 80.انوکسان 6000. و سرم آی وی آی جی. 5 ویال. بهم دادن. ولی بازم ایست کرد قلبش. آزمایش کاریوتایپ هم نرمال بود جوابش. بازم هرچی خدا بخواد همون میشه. فعلا علت یابی نشده. من حتی لنفوسیت تراپی هم کردم. ینی هرکاری که دکتر گفت دقیق انجام دادم. 

سلام دوستان روزتون بخیر منم دقیقا شرایط مثل شما بود ۴ بار باردار شدم اونم طبیعی ولی همشون نهایت تا ه ...

خداروشکر عزیزم. مبارکت باشه. منم باشوهرم صحبت کردم اوایل دلش رضا نمی‌داد ولی الان قبول کرده میگه اشکالی نداره اگه دکتر بگه اهدایی میگیریم. اگه هم بگه از جنین‌های باقیمانده تو رحم جایگزین بزار. بازم مشکلی نیست. ازبس دید من آمپول میزنم و زجر میکشم. قبول کرده تا حدودی. ولی رحم جایگزین هزینه زیادی داره که ما ازپس برنمیاییم دکترم. میگه اگه خودت کسی رو پیدا کنی و بایک مبلغی باهاش توافق کنی. بهتره. تااینکه بسپاری دست واسطه ها. اولین قدم تصمیمم اینه که اگه امکانش هست روی دوتا جنین که فریز هست آزمایش ژنتیک انجام بشه تا مشخص بشه اولا که جنین مشکل دار بوده یانه. اگه آره که خب مشخصه باید یااسپرم یا تخمک اهدایی بگیریم. اگرم سالم بود. پس نتیجه میگیریم بدن من مشکل داره و بارداری پیش نمیره. که باید رحم جایگزین گرفت. من فقط هدف اینه که مادر بشم برام اهمیتی نداره جنین برا خودمه یا فرد دیگه. یامهم نیست تو رحم خودم باشه یا کسی دیگه. دعا کنید مشکلم تشخیص داده بشه. البته من تا مثبت میشم قندم بالا میره و ازقبل ازانتقال انسولین و شروع میکنم. آیا ممکنه ربط به این داشته باشه؟ 

قربونت برم عزیزم 😘 ان شالله الهییییی🥺آره لک بینی من دو روزه تموم شد ازونرم چون دیدم رو موعد پریودم ...

ممنونم فدات شم. اگه نکته ای تو ادامه درمانتون بهش برخوردید. که جدید بود ممنون میشم لطف کنید به من بگید برم پیگیر بشم. چون من تهران نیستم دسترسی ندارم. شیراز هستم و تحت مرکز ناباروری اونجا هستم. ممکنه تشخیص دکترا باهم متفاوت باشه و من تمام تلاشم میکنم بررسی کنم. تا خدا برام چی بخواد

راستی عزیزم یادم رفت در مورد جنین بگم. من یکم دیر بردم آزمایشگاه ژنتیک . گفتن دیگه نمیشه روش کار کرد ...

آها چشم حتما بهش میگم. خدا خیرت بده. این خانم هم مثل ما سقط مکرر هست و خانواده همسرش درجریان نیستن. چون سرزنشش میکنن که بازم سقط کردی. وسیله نداره تو روستا هست و تا شیراز چندین ساعت فاصله داره. بخاطر همین نمیتونست به موقع دکتر بره. بهش گفتم یا تو بیمارستان باش که سقط کردی خودشون میبرن پاتولوژی. یااینکه شیراز بمون تا تو خونه هم که دفع بشه بتونه سریع ببره آزمایشگاه. ولی آزمایش رو جفت انجام میدن من چند بار این اتفاق افتاد همشم جواب پاتولوژی نرمال بود. نمیدونم مشکل اصلی ازچیه. 

ممنونم گلم که جامع و کامل توضیح دادید. منم حال دل شمارو ازاعماق وجودم میفهمم. ولی ناامید نمیشم از درگاه خدا. منم نظر دکتر شمارو قبول دارم. بنظرم این جنینی که از شما بوجود میاد رو تو رحم جایگزین بزارید. ان شاالله سالم دنیا میاد. ولی اگه خدا نخواسته. مشکل تکرار شد. برو دنبال اهدایی. منم باهمسرم صحبت کردم. که اول از جنین خودم تو رحم جایگزین بزاریم. چون همون سه ماه اول مشخص میشه دیگه. تکلیف روشن میشه. اگه مشکل از رحم باشه. تو رحم جایگزین رشد میکنه و سالم دنیا میاد. چون تخمک رو میشه بعدا هم گرفت حالا یکماه دوماه دیرتر. خیلی تاثیری نداره برامون. ماکه این همه صبر کردیم. ممنونم میشم نظرتون بگید. باهم مشورت و همفکری کنیم تائه نتیجه قابل قبول بدست بیاریم. من بشدت نیاز به همفکری و همیاری دوستان عزیزم دارم. 

راستی خانم عباسی ی مطلبی گذاشته بود دیروز که خانم هایی ک جنین شون ایست قلبی می‌کنه معمولا ldl خون شو ...

ینی چربی خون منظورتونه.؟ من همیشه چربی خونم نرمال بوده. فک نکنم ربطی داشته باشه. اگه داشت پزشکی ما حتما اینو میگفتن. آخه من جاریم 120 کیلو وزن داره و تازه زایمان کرده آدمی بااین وزن قطعا چربی خونش بالا هست. ولی بدون هیچ مشکلی تو سن 40 سالگی نه فشار نه هیچی. بچه اش دنیا اومد. و همینو دیگران چماق کردن میکوبند تو سر من بیچاره. خب بدنشون سالمه جنینش نم سالمه. ربطی به سن و وزن اینام نداره. من حس میکنم ما جنینمون مشکل داره یا اسپرم یا تخمک. راستی میشه شوهرم آزمایش اسپرم بده بعد ازلحاظ ژنتیکی بررسی بشه؟کاریوتایپ نرمال بوده. ولی آزمایش دیگه ای هم وجود داره؟ چون میگید رو جنین انجام نمیدن چون تعدادش کمه. اگه بشه اسم آزمایش چی هست. تا اگه دکترا هم ندن خودم درخواست شخصی بدم و انجامش بدم

خداروشکر عزیزم. مبارکت باشه. منم باشوهرم صحبت کردم اوایل دلش رضا نمی‌داد ولی الان قبول کرده میگه اشک ...

عزیزم دکتر من خیلی خیلی تاکید داشت که قبل از انتقال قند نداشته باشی .همیشه این آزمایش قند و دیابت رو قبلش میگیره .لابد ربطی داره که این همه حساس بود

2810