2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042458 بازدید | 684244 پست
فدای توبشم ممنون بهارعزیزم خدانینی نازتو حفظ کنه انشاءالله واسه هممون خیروخوشی پیش بیاد

انشالله عزیزم😘😘😘

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

کسی می‌دونه آمپول هورمون رشد همون سیناتروپین تو سیکل انتقال برای چی میدن؟

برا رشد ضخامت رحم میدن. منم تو دوتا ازانتقالم دادن. ضخامت بالا نمیرفت ازامپول تزریق داخل رحم بگیر تا سینا تروپین اینا. استفاده کردم. رو بعضیا خوب جواب میداد. ان شاالله نتیجه عالی بگیری. شنیدم میگن تو هوای سرد انتقال بدی موفق تر هست نمیدونم ازنظر علمی چقدر درسته. یا الکی ازخودش ن درآوردن بعضیا. منم موندم کی شروع کنم برم تو سیکل انتقال. هنوز تصمیم نگرفتم. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان من چهاربار انتقال داشتم. که سه تاش اولش موفق بود و تا هشت هفتگی حدودا قلب داشتن. بعد دچار ایست قلبی میشن. حالا من موندم جنین دارم انتقال بدم یانه. کلی آزمایشات جور واجور دادم ولی علت مشخص نشده. کسی اطلاع داره دراین زمینه. که مثلا من بخوام قبل ازانتقال دوتا جنین رو بگم برام phd کنن. آیا همچنین چیزی میشه؟ یا باید تعداد جنین زیاد باشه؟ من سه بار تخمک کشی شدم. و جنینام تموم شدن. فقط کمی مونده میخوام اینارو الکی انتقال ندم اگه بشه روی دوتا آزمایش کنن. انجام بدم. دخترا آزمایش ژنتیک شامل چه مواردی میشه. از ناحیه من خیلی آزمایش دادم. از سمت همسرم. کاریوتایپ داده البته 3 سال قبل. Dfl داده و آزمایش عادی اسپرم. آزمایش دیگه ای هست که شما انجام داده باشید. بگید که من خودم به دکتر درخواست این آزمایشات بدم. اگه اسپرم یا تخمک مشکل ژنتیکی داشته باشن. با چه آزمایشی میشه فهمید؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. یه ترسی افتاده تو دلم. جرات ندارم برم انتقال. میخوام قبلش همه کار انجام بدم. تا بعدا پشیمون نشم. 

برا تو‌ زرنانی نوشته بود یا دکتر خودت نوشت فاطمه جون ؟

زرنانی

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوبی عزیزم. اینجور که میگه بارداری همزمان باشما بود. اگه یادتون باشه اون موقع که شما گفتید لک دیدید. ...

قربونت برم عزیزم 😘 ان شالله 

الهییییی🥺

آره لک بینی من دو روزه تموم شد ازونرم چون دیدم رو موعد پریودم بوده خیالم راحت شد ک ب خاطر اون بوده . دکتر هم پرسیدم گف اصلا جای نگرانی نیس. 

ان شالله خدا کمکش کنه و زیاد اذیت نشه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
برا رشد ضخامت رحم میدن. منم تو دوتا ازانتقالم دادن. ضخامت بالا نمیرفت ازامپول تزریق داخل رحم بگیر تا ...

من خرداد انتقال دادم. از خونه تا مرکز هم که حدود ۲ساعت راه بود کیسه آب گرم گذاشتم زیر دلم.تا قبل از انتقال هم کلی راه رفتم که رحم گرم باشه و خونرسانی خوبی داشته باشه 

برا رشد ضخامت رحم میدن. منم تو دوتا ازانتقالم دادن. ضخامت بالا نمیرفت ازامپول تزریق داخل رحم بگیر تا ...

راستی عزیزم یادم رفت در مورد جنین بگم. من یکم دیر بردم آزمایشگاه ژنتیک . گفتن دیگه نمیشه روش کار کرد . بگو حتما سرم بگیره از داروخانه یادم رفته اسمش سدیم کلراید بود یا چی. ازشون بپرسن. بعد ک جنین سقط شد بذارن تو سرم. بعد اولین زمان ممکن هر چ سریعتر ببرن آزمایشگاه ژنتیک. من هم سرم رو نمی‌دونستم و هم چون شهرستان تشییع جنازه داشتن و همسرم رفته بود اونجا، دیر رسوندم ازمایشگاه دیگه بدرد نمی‌خورد. 

والا هر کی یه چیز میگه ،بعضیا هم میگم بهار برای انتقال خوبه چون هوا رو به گرمی می‌ره و رحم گرم میشه و از این حرفا ....چی بگم والا به نظرم اینا همش حرفه ....اول و آخر باید خدا بخواد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
زرنانی

برای من زرنانی ننوشته ولی دکتر نوشت البته دکتر خودم نبود و این دکتر هم از شرایط من خبر نداشت ....نمی‌دونم دیگه اصلا لازم بوده یا نه

وای چه دلی داریمن فقط انوکسا اونم مجبورم

شاید چون تازه ای وی اف شروع کردی می‌ترسی ،توی آمپول زدن دیگه هیشکی ترسوتر از من نیست که چون خیلی وقته ای وی اف میکنم بلاخره مجبور شدم یاد بگیرم وگرنه اول از سینال هم وحشت داشتم میگفتم امکان‌نداره بتونم بزنم😅😅😅

دوستان من چهاربار انتقال داشتم. که سه تاش اولش موفق بود و تا هشت هفتگی حدودا قلب داشتن. بعد دچار ایس ...

چقدر حالتو میفهمم. منم الان تو همین مرحله ام. مارو دکترم فرستاد مشاوره ژنتیک. دکتر خودم گف احتمالا تخمک اهدایی دلیلشم کم بودن ذخیره من هست.  دکتر ژنتیک هم گف کاریوتایب بدیم اول که بر اساس نتیجه بگه راه چیه.میگف مشکل کروموزومی و ژنتیکی باعث این قضیه میشن.  حالا جوابش اومد کاریوتایپ هر دو مون نرمال بود شکر خدا. چند تا پیشنهاد تو نتیجه آزمایش نوشته عکسشو می‌ذارم برات. حالا منتظرم پریودم تموم بشه ببرم دکتر خودم ببینم چی میگه. دکتر زرنانی هم مجدد ویزیت شدم نظر اون اینه که از تخمک خودم استفاده بشه ولی رحم اجاره ای بهتره. نظر ایشون رو اینه ک مشکل از رحمه. نمی‌دونم والا.اما آخه فک نکنم دیگه ایست قلبی ب رحم مربوط باشه.

یادمه سر این ۴ جنین آخر منم ب دکترم پیشنهاد تعیین سلامت جنین رو دادم گف بنظر من صلاح نیس. چون هم تعداد جنین کمه و هم ریسکه به هرحال و امکان لانه گزینی رو کم می‌کنه. 

این دفعه ک ولی اینجوری شد تصمیم داشتم انقد پانکچر بکنم ک تعداد جنین زیاد بشه بعد pgd کنیم که اونم دکترم گف تخمک اهدایی. حالا باید دید نظر جدیدش چیه.

ببخشید خیلی زیاد شد. 

دوستان من چهاربار انتقال داشتم. که سه تاش اولش موفق بود و تا هشت هفتگی حدودا قلب داشتن. بعد دچار ایس ...

راستی خانم عباسی ی مطلبی گذاشته بود دیروز که خانم هایی ک جنین شون ایست قلبی می‌کنه معمولا ldl خون شون بالاست. و اینو حتما قبلش درمان کنن مخصوصا با طب سنتی. 

من نمی‌دونم اصلا تو ازمایشام اینو داشتم یا نه. بادی برم ی نگاهی بندازم

برای من زرنانی ننوشته ولی دکتر نوشت البته دکتر خودم نبود و این دکتر هم از شرایط من خبر نداشت ....نمی ...

اگه مشکل ضخامت داری ک خیلیم خوبه. اگر نه که شاید یه مورد مصرف دیگه ای هم داره که ما نمی‌دونیم.ان شاالله همه چی خوب پیش می‌ره😍

دوست منم ک طب سنتی کار می‌کنه میگف پاییز فصل خوبی برا بارداریه چون رحم هر چی رطوبت داشته باشه و لیز باشه سقط افرایش پیدا می‌کنه و تو پاییز به سمت خشک شدن می‌ره و بهتره. ان شالله ک خیره هر وقتی ک باشه😍😍

2810