2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042622 بازدید | 684269 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما دیگه ته خطیم سپیدارجون هرکاری دلمون بخواد میکنیم

دورت بگردم انشاءالله خداکمکمون میکنه. آخه اگ مشکلی نباشه نبایدبخوری خدایی نکرده خونریزی داخلی میکنی ولی واسه داروی هورمونی کنارش مصرف بشه خوبه

من هیچی رو سر ساعت نمی‌خورم ....خیلی وقتا هم اصلا نمی‌خورم 😁😁😁😁.....ولی دیگه این چندتا که هورمون ...

حالا ویتامین عب نداره ولی هورمونی روعزیزم منظم بخورک ضخامت هم منظم بره بالاب امیدخدا حیف زحماتت هدربره

راستی بچه ها ترشحات پنیری که فکر کنم همون قارچ باشه، تو باردار شدن طبیعی و مثبت شدن انتقال تاثیر منف ...

عزیزم عفونت اگ درمان نکنی وب عفونت مزمن تبدیل میشه درمان سخت میشه حتمادرمان کن حتما پماد مخصوص قارچ رواستفاده کن حداقلش7شب هست بابا درمان نمیشه ک بدتربدنت مقاوم ب درمان میشه وتونتیجه انتقال بنظرم تاثیرداره جنین توعفونت چجوری لانه گزینی کنه 

آخه دوره پانکچر ویتامینا رو سر ساعت خوردم دیدم که اصلا تاثیر ندارد دیگه اعتقادم به ویتامین از دست دا ...

قربونت اینطوری فک نکن چون ماخسته ایم اعتقاداتمونم ازهرلحاظحتی دارو ضعیف میشه شایدبدنت ب ویتامین بیشتریابرنددیگه ای نیازداشت 

بچه ها استرادیول سر ساعت میخورین؟ روزی ۴ تا باشه چه جوری میخورین؟ آنوکساپارین کی باید زد ؟ صبح بهتره ...

منکه استرادیولام هر ۸ ساعت میخوردم..یساعتی عقب و جلو میشد..

انوکسا و پروژسترون باهم شب میزدم..اینم یساعتی عقب جلو میشد

بچه ها استرادیول سر ساعت میخورین؟ روزی ۴ تا باشه چه جوری میخورین؟ آنوکساپارین کی باید زد ؟ صبح بهتره ...

سلام گلم. من پارسال که انتقال داشتم. دکتر بهم گفت مثلا استرادیول روزی 4 تا. یکی صبح ظهر عصر شب. اینجوری بخور. و حتما رو یه برگه ساعتی که روز اول میخوری یادداشت کن و هرروز سر همون ساعت بخور. و انوکسان گفتن بهتره 5 عصر زده بشه. و آمپول پروژسترون. ان شاالله انتقال موفقی داشته باشی. به موقع مصرف کن تا ضخامت نرمال بره بالا و  زودتر انتقال بدی. 

2810