2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042607 بازدید | 684264 پست
نه والا ،اون روز شما گفتی ....من تعجب کردم آخه عکس رنگی برای گرفتگی لوله هاست که اول ای وی اف انجام ...

ن عزیزم فقط واسه لوله هانیست مشکلاتی ک ما نمیدونیم نشون میده خوب بهتره ک آدم کامل ترودقیترپیش بره چسبندگی هارونشون میده وخواهر من چسبندگی داشت خودش نمی‌دونست اقدام میکردنمیشدرف عکس رنگی ماده حاجب چسبندگیشورفع کردماه بعدباردارشدالبته بستگی داره چسبندگی درچ حدباشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

—♡بنام خداوند معجزه گر...🧡🌿سوره_مزمل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَّ صَلِ ...

وای فاطمه جون مرسی که به یادم بودی، منم مامان شدم  خداروشکر، چقدر خوشحالم برای مامان شدنت عزیز دلم  یه خوشگل مثل خودت دنیا میاری انشاالله 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچهها کسی میتونه کاربر باران ۳۱ تک کنه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
منم ۲۴ هفته.شما الان اولین انتقالتون بعد از اون زایمان زودرس هست؟دلیلش چی بود برای شما؟من دکولمان جف ...

علائم زایمان زودرس چیه؟ بارداری تون با آی وی اف بود؟

آدم استرس میگیره. من میخوام برم برای بچه م وسیله بخرم ولی این چیزا رو میخونم میترسم

ن عزیزم فقط واسه لوله هانیست مشکلاتی ک ما نمیدونیم نشون میده خوب بهتره ک آدم کامل ترودقیترپیش بره چس ...

تا اونجایی که می‌دونم قبل پانکچر عکس رنگی میگیرن ،شاید چسبندگی خواهرت جزئی بوده چون اگه شدید بود باید هیسترو میکرد و عکس رنگی رو یکیم بعد سقط میگیرن معمولا ،نمیدونم والا اولین باره قبل انتقال می‌شنوم ....شایدم انجام میدن و من اطلاع ندارم ....قبل انتقال معمولا هیسترو انجام میدن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
وای بچه ها با ال دی معده درد شدید میگیریم، برای کیست داده، دو هفته دیگه هم باید بخورم،چیکار کنم؟!

مزخرفترین دارو ال دی و ....آنتی بیوتیک هستش یعنی هر کدومو میخورم داغون میشم 🤧🤧🤧🤧

فکر کنم چاره ای نداری باید تحمل کنی ،همراه غذا بخور شاید تاثیر داشته باشه

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
مزخرفترین دارو ال دی و ....آنتی بیوتیک هستش یعنی هر کدومو میخورم داغون میشم 🤧🤧🤧🤧فکر کنم چاره ای ...

دقیقا

من آخه مواقع عادی هم معده دردم، دیگه ببین چه شود...نمیتونم بخوابم 

وای فاطمه جون مرسی که به یادم بودی، منم مامان شدم خداروشکر، چقدر خوشحالم برای مامان شدنت عزیز دلم ...

انا جون🥹🥹🥹🥹 بهترین خبری بود ک بهم دادی 

تعریف کن ببینم طبیعی؟؟ ای خــــــــــــــدا شکرت

ممنون عزیزم منم قسمت شد مادر بشم ولی هنوز باورم نمیشه 

شکمم یه کوچولو بزرگ شده فقط :)

الهی روزی دوستانی ک در ارزوی مادر شدنن

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

˼ بِسۡـم‌ِرَب‌ِالْحُ‌ـسِی‍ـنۡ...˹♥️دعای_توسل# برای حاجتروایی دوستان لطفاً طلاوت کنید : 《 ٱللَّٰهُمَ ...

خیلی ممنونم از لطفتون آن شاالله بارداری خوب و راحت داشته باشید و نی نی تون  سالم و به موقع بیاد بغلتون🌹

سلام مهربونم الحمدلله خوبم قربون تونازینین بشم الهی هرچی دعای خیره هزاربرابرش بخودت برگرده قشنگم.بسل ...

آره عزیزم رفتیم. دکتر ی مقدار سوال پرسید بعد گف هردومون آزمایش کاریوتایپ بدیم تا بر اساس اون تصمیم گیری بشه ک نیاز ب بررسی های بیشتری هست یا نه . و بعد اون معلوم میشه ک کاندید تخمک اهدایی میتونیم باشیم یا اسپرم یا جنین و... 

با دکتر زرنانی هم دوباره ویزیت شدم بازم همچنان اصرار داره ک مشکل ایمنی نیس. فک میکردم برا احتیاط حداقل ivig بده دیگه این دفعه، حتی خودمم گفتم ولی گف نیاز نیس. گف فقط دوز پردنیزولون رو برات زیاد می کنیم. نظر ایشون بیشتر اینه که جنین های خودمون رو بازم دنبالش باشیم نه تخمک اهدایی و.. ولی بیشتر نظرش رو رحم اجاره ای هست میگه احتمالا این بحث ضخامت هست ک مشکل سازه‌. گفکسی تو فامیل هست ک رحم اجاره ای بشه برامون😅 گفتم فک نکنم اصلا بهش فکر نکردیم تا حالا. . نمی‌دونم والا.

بنظرم فعلا باید منتظر نتیجه کاریوتایپ باشیم تا ببینیم چی درسته. اونم دو سه هفته طول می‌کشه تا جوابش بیاد.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810