2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042326 بازدید | 684238 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خوبی. مبارکت باشه بسلامتی انشاءالله مامانی عزیزم😍😍😍

خدارو شکر بد نیستم. 

ممنون عزیزم. ان شاالله 

ولی سپیدار جان از روز ۴ علائمی ندارم

انگار نه انگار انتقال داشتم. 

سلام خوبید امروز ۹انتقالمه بی بی چک گذاشتم

آاااااااخ جوووووووون بی بی مثبت😍😍😍😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مرسی ازهمدردیتون عزیزم .ببینم نتیجه این انتقال چی میشه یه چندوقت رها میکنم حتما.چون واقعا امسال نابو ...

بحق حضرت زهرا همین ماه مامان میشی به امید خدا 

الهی بهترینها برات رقم بخوره♥️♥️♥️♥️

خدارو شکر بد نیستم. ممنون عزیزم. ان شاالله ولی سپیدار جان از روز ۴ علائمی ندارمانگار نه انگار انتقال ...

عزیزم اصلا به علائم توجهی نکن.

من خودم دوبار تاحالا انتقال هام مثبت شده، سر هیچ کدوم علائم نداشتم، اولی رو که حتی سینه هامم درد نداشت

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
عزیزم اصلا به علائم توجهی نکن.من خودم دوبار تاحالا انتقال هام مثبت شده، سر هیچ کدوم علائم نداشتم، او ...

خدا حفظشون کنه 

چه جالب ک علائم نداشتی 

اخه تیر هم ک انتقال دادم علايم نداشتم و منفی شدم !!

حتی لک هم ندیدی ؟

خدا حفظشون کنه چه جالب ک علائم نداشتی اخه تیر هم ک انتقال دادم علايم نداشتم و منفی شدم !!حتی لک هم ن ...

ممنون عزیزم. ان شاءالله به زودی قسمت خودت.

بارداری اولیم لک و خون ریزی داشتم. این یکی رو نه، هیچ لکی ندیدم.

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بچه ها من روز ۸ انتقالم علائمی ندارمفقط سه روز اول تخمدانها درد داشت و تو رحمم درد می گرفت الان هم ف ...

عزیزم منم‌مثل شما روزای اول ک درد داشتم نگران بودم این درد براچیه باز وقتی نداشتم علایمی باز نگران بودم چرا علایم ندارم حتی الان که بی بی‌چکم هاله انداخته بازم نگرانم ته دلم 

بحق حضرت زهرا همین ماه مامان میشی به امید خدا الهی بهترینها برات رقم بخوره♥️♥️♥️♥️

همچنین خودت عزیزم .من نمیدونم چندسالته گلم اما وقت رو ازدست نده پیگیر باش حتما ب هر قیمتی ک شده ما مامان میشیم مطمعنم خدا جوابمون نمیکنه فقط باید انقد سرسخت باشیم بیایم و بریم ک خدااخرش دلش ب رحم بیاد بگه بچه اینو بدیدبره

همچنین خودت عزیزم .من نمیدونم چندسالته گلم اما وقت رو ازدست نده پیگیر باش حتما ب هر قیمتی ک شده ما م ...

من ۳۲سالمه 

پنج ساله اقدام هستم 

سال اول دکتر گفت ای وی اف بشو 

مورفولوژی ۲بود و دی آف ای بالا 

ذخیره خودمم لب مرز ۱/۵

عمل فیبروم داشتم 

قرار بود ای وی اف کنم که به مشکل گوارشی خوردم یه مدت مشکوک بودم به بیماری کرون والتهاب روده 

که اگر باشه ای وی اف ممنوعه 

دکترا گفتن تا فعلا که مبتلا نیستی 

اما ایقد بیماری گوارشی اگر عود کنه سخته که میترسم برم ای وی اف کنم 

وگرنه تا الان چرا دروغ ده بارم میرفتم ای وی اف

همچنین خودت عزیزم .من نمیدونم چندسالته گلم اما وقت رو ازدست نده پیگیر باش حتما ب هر قیمتی ک شده ما م ...

من از پنج سال پیش این گروه بودم 

سه سال بود رها کردم ونیومدم چون همش ترس داشتم از بیماری گوارشی کلا وسواس شده بودم روش ..هنوزم وسواسم ..یک ثانیه بهش فکر میکنم پانیک میشم در حد سکته 

دیگه نوبت گرفتم یک ماه دیگه ایشالله برای دکتر زنان 

ولی بازم دارم می‌جنگم باخودم 

میترسم شروع کنم 

میترسم التهاب روده داشته باشم دکترا تشخیص نداده باشن وبا دارو ای وی اف عود کنه 

چون وحشتناکه وقتی عود می‌کنه همش ببخشید اسهال دل‌پیچه درد آبسه مقعد و...

بچه های سوال من ترشحم یکم قهوه ای رنگ بود رفتم دستشویی دیدم دلیلش چیه؟!

استراحت مطلق باش. با دکترت تماس بگیر شاید داروها تو بیشتر کنه. اینا برا لانه گزینی هست. بخواب فقط برا سرویس و غذا بلند شو. تا جنین جاش محکم بشه. 

2810