2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042715 بازدید | 684270 پست
سلام عزیزم میشه بگی چه مکمل هایی برا شیر دهی مصرف میکنی؟منم تو شیر دهیم دخترم ۴ماهه خیلی بدنم درد می ...

سلام گلم.باور میکنی تمام استخونام درد میان.زانوهام و گره انگشتای دستم.

وقتی صبح بیدار میشم چقد دردشونو متوجه میشم..

قرص کلسیم لیکوئی کلسیم ۶ پلاس

مولتی پریناتال هم تقریبا ۱۲ نوع ویتامین جزئش هست..

خودم وقتی میرم میگم ی قرص ویتامینی بدین ک تو‌شیردهی خوب باشه.

یبار این قرص گرفتم خوردم پرینامکس نیومام خیلی ویتامین داخلش قرصش هست..پول اومد دستم دوباره ازشون میگیرم

چندروز پیش دوسه تاداروخونه رفتم گفتن تموم شده..دیگه گفتم سریع بعد میگیرم تا مولتی پریناتال تموم بشه..

ولی قرص کلسیمی ک گفتم حتما بگیر بخور..

ای خدا قدیمیا ۹ تا بچه میاوردن چطو سالم موندن ن قرصی میخوردن ن غذای انچنانی..من ک با همین یکی اوراق شدم😄😄

عزیزم رو همه قرصا می‌نویسه تو دوران شیردهی با صلاحدید پزشک مصرف بشه .....به خاطر اوابوست میگم ....دق ...

خواهرشوهرم بچه ش ۶ ماهش بود رفت پیش دکتر زنان.بش گفت میخوام دوباره باردار بشم اشکال نداره قرص اووبوست بخورم گفت ایرادی نداره بخور

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامان های قشنگی که با من تقریبا مثبت شدین به سوال داشتممن الان شدم ۹ هفته یک روز شماهم این علائم رو ...

فاطمه جان دکتر من گفت سونو هیچ ضرری نداره. پس اگر میبینی نگرانیت رفع میشه برو سونو. ولی بدون کل بارداری کلکسیون انواع درده و باید خودت رو آماده کنی😵‍💫

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام عزیزم میشه بگی چه مکمل هایی برا شیر دهی مصرف میکنی؟منم تو شیر دهیم دخترم ۴ماهه خیلی بدنم درد می ...

سرمام از آی بانو بگیر

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

سلام ،من امروز پریود شدم ،بچه هایی که انتقال منفی داشتین ،چند ماه بعد رفتین برای انتقال؟به نظرتون من این ماه برم یا بزارم ماه بعد،منشی دکترم گفت که یه ماه استراحت بده،اما من میگم هرچه سریع تر انتقال بدم فقط دوتا دیگه جنین دارم ،میخوام اینا رو انتقال بدم و برای همیشه دورشو خط بکشم،چون به این جنین هام امیدی ندارم

سلام ،من امروز پریود شدم ،بچه هایی که انتقال منفی داشتین ،چند ماه بعد رفتین برای انتقال؟به نظرتون من ...

میگن دوتا پریودی بینش فاصله باشه ولی من همیشه یه دوره صبر میکردم

سلام ،من امروز پریود شدم ،بچه هایی که انتقال منفی داشتین ،چند ماه بعد رفتین برای انتقال؟به نظرتون من ...

من پیش دکتر فوق تخصص ایمونولوژ رفتم بیمارستان بقیه الله خییییلی باسواد بود...

بعد گفت برای انتقال جنین حتما باید چند ماه صبر کنی رحم آماده شه سریع بعدش نباید انتقال بدی چون هورمون ها بهم ریختس و شاید بدن و رحم آمادگیشو نداشته باشه

ولی من الان دو سال میگذره از انتقال دومم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
عزیزم حداقل دوتاسیکل بزاربگذره اثر دارو ها ازبدنت بره بعد.عجله نکن

یه خانمی بود که ماه قبل رفته بود منفی شد،این ماه هم دوباره براش انتقال دادن،رویان هم میرفت،گفت گفتن که بدن آمادس

نمیدونم منم شاید فاصله دادم

من خودم از لحاظ روحی هم پشت سرهم آماده نیستم، حتی بعد انتقال دومم، دوماه هم گذشتو حالم اوکی نشد، فکر سه باره منفی شدم حالمو بد میکرد، نرفتم، ماه سومم که کیست مانع انتقال شد

باشه عزیزم مرسی ک جوابمو میدی از دل نگرونی درم میاری فردا میشه روز ۱۳برا من فردا ساعت ۷میپرم دم ازما ...

سلام عزیزم آزمایش دادی؟

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله سالم باشه و همون که دوستداری😍🤲🏼

ممنون عزیزم ♥️ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

من تو نه ماه بارداری خواب ک نیدیم تو همش باردار بودم

من خوابام خیلی بی سرته شده 😕 یادمم نمیمونه

سرچ کردم دیدم نشونه بارداریه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810