2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042812 بازدید | 684273 پست
جدید نیستن،سه چهارسالی از هرکدوم گذشتهشایدم حق با شما باشه ولی من دیگه توان ندارم از اول از مرکز شرو ...

ان شاءالله بهترین ها برات پیش بیاد عزیزم

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بچه ها ی سوال داشتم من دیروز ک سونو شدم دکتر گف ۶ هفته و ۴ روزم. و گفت که هر هفته ی استرادیول کم کنم ...

هرچی دکترت گفته باید انجام بدید. سونو رو داخلی انجام داد؟ جنین چند روزه گذاشتن برات؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیز انشالله بحق صاحب الزمان بارداریشون پایداره ک گوشیوج نمیدن ک نینی اذیت نشه

سلام گلم. ان شاالله که همینطوره شما میگید باشه. نگرانم از شکستش نباشه فقط. دختر مهربونی هستی آن شاالله شما هم بزودی مشکلت حل بشه و خبر مادرشدن رو بدی. 

برای منم بعداز تشکیل قلب کم کرد و بعدشم قطع

آهان ممنونم ک جواب دادی عزیزم پس روال طبیعیش اینه. من فکر کردم زوده

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام آلای گلممنون انشااله به سلامتی دوران قشنگ بارداری رو طی کنی و نی نی تو سالم بغل کنی

❤️❤️😘😘😘😘ان شالله خوش خبری خودت عزیزم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فدات بشم مامان مهربون دعام کن قربون حضرت محمدبشم اللهم صل علی محمد و آل محمد ارادت خاصی بهشون دارم ا ...

ان شالله ان شالله 😍 😍 

نمیدونم والا ولی فک نکنم جواب بده. آمپول رشد چن میل بالامیبره؟

ببین برا من روز ۱۱, سیکل ۵ و خورده ای بود سه روز آمپول رشد تزریق کردم البته پچ استرادیول هم همزمان باهاش استفاده کردم . روز ۱۸ سیکل ضخامت شده بود ۸

در حالیکه انتقال قبلی ضخامت ۵/۸ بود با داروها روز ۱۸ سیکل تازه شد ۶/۷ . داروها رو ضخامت من تاثیرشون خیلی کم بوده. ولی آمپول و پچ خوب بالا بردن. حالا اینکه کدومشون تاثیرش بیشتر بود نمیدونم

الهی دورت بگردم عشقم 😍😍😍😍😍وای خدا ، من فدای نینی بشم با اون قلب کوچولوش🥹🤍خاله جون چند هفته ای ...

اااای جااااانم دلم😍😍😍 خدا حفظش کنه برات عزیزم ❤️😘😘

من برا سونو ساک روز ۲۰ انتقال رفتم. برا سونو ساک هم تقریبا دو هفته بعد اون. تو سونو نوشته ۶هفته و ۴ روز

هرچی دکترت گفته باید انجام بدید. سونو رو داخلی انجام داد؟ جنین چند روزه گذاشتن برات؟

آره همین طوره ولی چون سابقه سقط و خونریزی و... دارم گاهی میترسم ک نکنه زود باشه. ولی با جواب دوستان خیالم راحت شد.

سه روزه بودن. 

آهان ممنونم ک جواب دادی عزیزم پس روال طبیعیش اینه. من فکر کردم زوده

هردکتری یه نظری داره. مثلا من خودم دکترم گفت ۷هفته شروع که به کم کردن، جمعه اش رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت نه ۸هفته

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم با اسپرم همسرت یا اهدایی؟بنظرم iui کاری نیست ک دکتر توش حرفه ای باشهاون ivf ک دکتر باید ت ...

سلام عزیزم خداروشکر مثبت شدی خوشحالشدم🥰😍انشالله تا اخر بخوبی برا هردوتون پیش بره . قسمت بقیه دوستان

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترم،فرشته ی دوست داشتنی من، تویکی از زیباترین معجزات زندگی ام هستی،یکی از بزرگ ترین شادی های که تا کنون درک کرده ام، دلیل نفس کشیدنم دوستتدارم❤️berkeh🧚‍♀️

2810