2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست
ممنون دوستم خیلی ناراحتم حتی نمیتونم گریه کنم با دوبار تخمک کشی دوتا جنین برام تشکیل شد نمیدونم الان ...

میفهممت قربونت برم 🥺

قبل پانکچر تقویت کرده بودی خودتو؟ منم متاسفانه همیشه فولیکولام کمه. تا حالا ۴ بار تخمک کشی کردم. بار آخر سیکل شانگهای داشتم. دو تخمک کشی تو ی سیکل. برا ماها ک تخمکامون کمه باز یکم بهتره. ب دکترتون کاش پیشنهاد بدین. سه ماه قبلشم خوب خودتون و همسرتون تقویت کنین خودتونو.از ته دل دعا میکنم قبل رسیدن ب پانکچر خدا طبیعی معجزه اش رو برسونه براتون.

یکی از بچه های اینجا مهربون۲۱ مشهدی بود ولی خیییییلی وقته دیگه نمیاد. دیگه نمی‌دونم کسی هست یا نه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میفهممت قربونت برم 🥺قبل پانکچر تقویت کرده بودی خودتو؟ منم متاسفانه همیشه فولیکولام کمه. تا حالا ۴ ب ...

آره او بوست میخوردم روزی دوتا کیو تن 100مَخوردم روزی دوتا دی اچ آی آهم میخوردم روزی دوتا دیگه نمیدونم شما باز تهرانی دکتراش بهترن چی میدن بهتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره او بوست میخوردم روزی دوتا کیو تن 100مَخوردم روزی دوتا دی اچ آی آهم میخوردم روزی دوتا دیگه نمیدون ...

نه عزیزم منم تهران نیستم . تبریزم . منم همینارو داشتم. آمپول هم همیشه سینال بوده برام. اگه برا شمام سینال بوده این دفعه پیشنهاد بدین ی آمپول دیگه امتحان کنین شاید اون اثرگذاری بهتری داشته باشه. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
در مورد سیکل شانگهای هیچی نمیدونم من ذخیرم نزدیک سه دهم هس

به دکترتون پیشنهاد بدین ببینین چی میگن. توکل ب هدا

به دکترتون پیشنهاد بدین ببینین چی میگن. توکل ب هدا

*خدا😅

نه عزیزم منم تهران نیستم . تبریزم . منم همینارو داشتم. آمپول هم همیشه سینال بوده برام. اگه برا شمام ...

من با  اهدایی هم مشکل ندارم انشالله خدا یه راهی پیش پام بذاره انشالله  شماهم به آرزوت برسی  الان شما بار دارشدی؟

من با اهدایی هم مشکل ندارم انشالله خدا یه راهی پیش پام بذاره انشالله شماهم به آرزوت برسی الان شما ...

از ته دلم دعا میکنم خدا بهترینارو پیش روتون بذاره عزیزم😘😘❤️

آره شکر خدا عزیزم . خیلی محتاج دعاتونم  

میدونم نباید تاپیک رو شلوغ کنم ، ولی عجولم 😬 روز تزریق رو کنارش نوشتم اینم مال امروز روز ۱۱ تزریقم

خدارو شکر 🥰🥰🥰 وای نمیدونی چقدر برات خوشحال شدم مامان کوچلو 🥰🥰مبارکت باشه عزیزم . ان شاالله با یه بتای تپل خوشحال ترم میشی 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام به همگی من هر چند وقت به تاپیک سر میزنم معمولا فقط میخونم پست نمیذارم.امروز بعد چند وقت سر زدم ...

ممنون قشنگم 

ممنون از تبریکت 🥹🫂

انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره 🤍

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

ممنونم ازتون مهربونا🥹🫂🤍 سخت نیازمند دعاهاتونم

تک تک جواب ندادم ک تاپیک شلوغ نشه

من امید به خدا همون دوشنبه یک روز زودتر از موعدم آزمایش میدم

دکتر نوبت ازمایشم رو برای ۲۷ نوشته 

منم ۲۶ میرم آزمایش میدم🥹

دعا کنید خوشحالیم پایدار باشه

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خدارو شکر دفه چندم مثبت شدین؟

بار پنجم

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز سی ام

به نیت حاجت روایی:

@hoora1400

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶-پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲💐

۱۶-بانو۱۱۳💐

۱۷- happygirlss💐

۱۸- رادیس۱۲💐

۱۹- آوا۶۶آریا💐

۲۰-مارپلههههههه💐

۲۱- dokhtar shirazi💐

۲۲- نهال۶۴۶۷💐

۲۳- ssseffat💐

۲۴- پروانه۲۲💐

۲۵-ارکیدهابی💐

۲۶- سمی۶۴💐

۲۷-ayhanjoooon💐

۲۸-هدیه99💐

۲۹-س۱۳۶۷💐

۳۰-hoora1400💐

۳۱-عبدالواحد

۳۲- شطرنجی

۳۳-داداشمممم

۳۴-mehremah

۳۵-mmmmmmzzz

۳۶-کاپیتالاسیون

۳۷-زهرا خانوم

۳۸-نگار۸۰

۳۹-joooodi

۴۰-آستاره72

۴۱-رکسانا۱۴۰۰

۴۲-یا منان

ممنونم ازتون مهربونا🥹🫂🤍 سخت نیازمند دعاهاتونمتک تک جواب ندادم ک تاپیک شلوغ نشهمن امید به خدا همون ...

سلام عزیزم،تبریک میگم بهت،خیلی خیلی خوشحال شدم،انشاالله آزمایشتم مثبت میشه و با یه بتای تپل خوشحالترمون میکنی،خداروشکر که صبوریات نتیجه داد،خداروشکر،انشاالله بارداری راحتی داشته باشی😍😍😘😘😘❤️❤️❤️

2810