2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
ایشالله عالی پیش میره واسه همه تونمن آبان میخوام انتقال بدمنه ساله تو این راهم، خیلی هم اذیت شدم، یه ...

الهی بگردم😔عزیزم انشاءالله این دفه همه چی برات عالی پیش میره خداحواسش هست.مطمئن باش روزیتو کنارگذاشته.آبان ماه دیگ نوبت خودته بسلامتی😍😍منتظرخبرخوشت هستیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من دیشب ک اومدم بخوابم یهو ی عطسه خییییلی شدید اومد😅 قشنگ احساس کردم سمت راستم نصف شد از تو، ...

منم عطسه میکنم دلم درد میگیره، نگران نباش

فقط 20 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
سلام عزیزم قربووونت برم. اشکم درومد از متنت😭😭❤️😘😘😘نمی‌دونم شما در چه حالی یا مرحله ای هستید ولی ...

ایشالا از این به بعد اشکی هم اگه هست اشک شوق باشه

من انتقال اولم زایمان زودرس شد تو هفته ۲۰ و از دست رفت

انتقال دوم منفی شدم 

احتمالا ماه بعد انتقال سومم باشه

برای یکشنبه خراش دارم که دیگه دکتر بگه کی برم انتقال 

✨چله نماز استغفار هدیه به روح اهل بیت و شهدا✨

❤️روز چهاردهم

به نیت حاجت روایی:

@favali         

۱- leila193‍ 💐

۲- rose_710 💐

3- ریحانه57 💐

۴- آسمانیترینم💐

۵- آسمان1402💐

۶- پونه۰۰💐

۷- مهتاب۴۴۴💐

۸- سپیدارجوجو💐

۹-فردایی_روشن💐

۱۰- nesa66💐

۱۱- ۵golnarges💐

۱۲- atitalebi💐

۱۳- sooohaa💐

۱۴- favali💐

۱۵- زلیخاه۱۴۰۲

۱۶-بانو۱۱۳

۱۷- happygirlss

۱۸- رادیس۱۲

۱۹- آوا۶۶آریا

۲۰-مارپلههههههه

۲۱- dokhtar shirazi

۲۲- نهال۶۴۶۷

۲۳- ssseffat

۲۴- پروانه۲۲

۲۵-ارکیدهابی

۲۶- سمی۶۴

۲۷-ayhanjoooon

۲۸-...

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه دختر، مگه الکیه با یه عطسه جابجا شهخیالت راحت

ممنووونم از همتون ک جواب دادین❤️😘

اون درده ک خیلی بد بود نگران شدم ک نکنه تخمدان بچرخه 😅 وگرنه عطسه رو سه چهار روزی هست دارم😘❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ایشالا از این به بعد اشکی هم اگه هست اشک شوق باشهمن انتقال اولم زایمان زودرس شد تو هفته ۲۰ و از دست ...

الهیییی عزیزم ان شالله این دفعه مثبت میشی و بغلشون میگیری بحق این لحظات اذان😍

بچه ها من دیشب ک اومدم بخوابم یهو ی عطسه خییییلی شدید اومد😅 قشنگ احساس کردم سمت راستم نصف شد از تو، ...

نگران نباش اگه با عطسه و سرفه اتفاقی بیوفته الان هیچ کدوممون نبودیم😁 این دردا و تیر کشیدنا حالا حالا ها باهاته

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
نگران نباش اگه با عطسه و سرفه اتفاقی بیوفته الان هیچ کدوممون نبودیم😁 این دردا و تیر کشیدنا حالا حال ...

😅😅😘❤️

2810