2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
نه عزیزم نیاز نیست قبل سونو یه چیز شیرین بخور یا ابمیوه خوب تکون بخوره نی نی جنسیتشم بپرس احتمال می ...

ممنون عزیزم. من تعیین جنسیت هم کرده بودم.

آخه یه آزمایش خون هم داره اونو نمیدونم ناشتا باشه یانه.

سر دخترم اصلا یادم نیست .فقط یه قول شما یادم دکتر سونو گفت آبمیوه بخور و بیا

سلام دوستان من امروز ۱۴ انتقالم بود ازمایش دادم خداروشکر ۱۴۰۰ بود ولی دکترم که واژینال سونوم کرد جنی ...

مبارکت باشه عزیزم

نترس. هنوز زود برای جنین

من اولین سونوم بتا بالای ۲۰۰۰بود، جنین دیده نمیشد بعد دوهفته رفتم جنین رو دید قلبش هم میزد

سونو اول برای ساک بارداری و کیسه زرده هست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام

بعد از چند سال مجدد عضو سایت شدم

قدیم توی این تاپیک زمانی که تورک آنا جان هر روز تقریبا سر میزد و جواب بچه ها رو میداد

نمیدونم هنوز هم آنلاین میشن یا نه

من از سال ۹۴ درگیر ناباروری و درمان و میکرواینجکشن شدم، ولی هنوز نتیجه نگرفتم

ناامید تر و خسته تر از همیشه م

الان حتی نمیدونم چه کاری درسته چه کاری غلط

تنها شانس های باقیمونده م رو باید انتقال بدم، نمیدونم اصلا شانسی به مثبت شدنشون هست یا نه

میشه لطفا راهنمایی کنید

اینکه قبل از انتقال چه رژیمی بگیرم، ورزش خاصی کمک کننده ست یا کار خاصی باید انجام بدم که قبل از انتقال کمک کنه به مثبت شدن نتیجه

اینقدر دویدم و نرسیدم دیگه انرژی واسم نمونده

دیگه داره ده سال میشه

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب   بیست و نهم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@نهال6467    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲🏴

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲🏴

🏴۹_داداشممم🏴

🏴۱۰_زین🏴

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467🏴

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دوستان من امروز ۱۴ انتقالم بود ازمایش دادم خداروشکر ۱۴۰۰ بود ولی دکترم که واژینال سونوم کرد جنی ...

سلام عزیزم مبارکت باشه 😍😍😍انشاءالله بسلامتی بگذره این 9ماه.واسه دیدن جنین زوده عزیزم نگران نباش

سلامبعد از چند سال مجدد عضو سایت شدمقدیم توی این تاپیک زمانی که تورک آنا جان هر روز تقریبا سر میزد و ...

سلام عزیزم خوبی منوخیلی ازبچه هامثل خودت سالهاست منتظریم. ان‌شاءالله امسال سال خوبی برای هممون باشه جواب زحمات وسختیامونوبگیریم دورت بگردم من زیادتجربه درباره رژیم ندارم چون تواین همه سال قسمت نشده انتقال بدم درگیربیماریهای متعددی بودم بچه هامیان راهنماییت میکنن انشاءالله خدادلتوشادکنه وب خواسته دلت برسی الهی آمین 

سلام دوستان عزیز میشه کمکم کنید برای اسپرم اهدایی کجا برم کدوم شهر؟؟؟؟؟ و اینکه چه زمانی باید برم بر ...

سلام عزیزم 

منم دارم برای اسپرم اهدایی با iui اقدام میکنم

اصفهان دکتر عنایت الله ایزدی انجام میدن ، نیازی به پرونده بازی و دادگاه اینا نیست

بزن گوگل شمارش بالا میاد 

بهش زنگ بزن ، یه سری دارو تقویتی مینویسه برات

بعد بهت میگه پریود شدی زنگ بزن 

زنگ میزنی میگی پریود شدم ، مجدد برات دارو های محرک تخمک مینویسه 

روز 11.9 سونو میشی لازم باشه دارو های محرک رو اضافه میکنه 

بعد مجدد سونو میشی

طبق جواب سنو مثلا میگه 15 سیکل ساعت 8 با همسرت مطب باش ( هرچی آزمایش داری از قبل براش ببر ، ازمایشات همسرت+ جواب سونوی جدیدت رو )

میری مطبشون تو اصفهان ، اول برات پرونده باز میکنه مشخصات ظاهری شما و همسرت رو وارد میکنه طبق مشخصات شما اهدا کننده پیدا میکنه ( اهدا کننده زیاد داره ، از بیمارایی که اونجا بودن شنیدم اهدا کننده ها خیلی خوشکلن و جوان ، خودم یه بار رفتم اونجا ندیدمشون )

بعدش باید برای ۷ بار ای یو ای ۱۷ میلیون همونجا به حسابشون بزنی روالشون اینه هزینه ی ۷ بار انجام رو یه جا میگیرن

بعد باید ۵۰ هزار نقد داشته باشی بهت لباس میدن

بعد صدات میزنن که بری برای iui 

۴۵ دقیقه تا یکساعت دراز میکشی بعد تزریق

و تمام :)

سوالی بود بپرس گلم جواب میدم

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلامبعد از چند سال مجدد عضو سایت شدمقدیم توی این تاپیک زمانی که تورک آنا جان هر روز تقریبا سر میزد و ...

سلام عزیزم انشالله به حق شش ماهه امام حسین ع تا پایان سال ۴۰۳ باردار بشی ♥️

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم ممنون از دوستانی که جوابم رو دادن یکم خیالم راحت شد، 

برای قبل از انتقال به شما و هرکس دیگه ای که نیاز داره  توصيه میکنم سه ماه قبل بری و کارهایی که توی پیج فلورا تاجیک توی اینستاگرام هست که ۷۰ درصدش رو رایگان توی صحبت هاش گفته انجام بدی حتما،

بغیر اون تنظیم ساعت خواب و بیداری و غذا خوردن شبها تا ۱۱ بخوابی و صبح تا ۷ بیدار بشی، چک پرولاکتین و تیروئید و هورمون هات، چک اینکه التهاب خاصی توی بدنت نباشه مثل دندون خراب یا عفونت رحم یا عفونت ادراری، مصرف فرتیل سی ، امگا۳ ویتامین دی امپول نوروبیون چند وقت قبل انتقال، مصرف شیر سویا و نشاسته از ۱۰ روز قبل انتقال تا روز ازمایشت، ورزش قبل انتقال ورزشی باشه که حداقل نیم ساعت تا۴۵ دقیقه با بالابردن ضربان قلبت باشه نه بدنسازی ،فست فود و غذای بیرون و کنسروها رو حذف کن،مغزیجات بخور، گرم نگه داشتن رحمت خیلی مهمه از یک ماه قبل رحمت رو با روغن سیاهدانه چرب کن و حوله گرم بزار روش و شب تا صبح ببند، شب جوراب بپوش ، در مورد مصرف گرمیجات اول ببین مزاج بدنت چیه بعد استفاده کن،  خیلی خیلی  مهمه قبل و بعد انتقال یبوست نداشته باشی پس صبح ناشتا روغن زیتون بخور ، خاکشیر توی آب ولرم بخور، قبل انتقال دمنوش به بخور شیر بادام بخور بعد انتقال شیر بادام و خود به رو حتما بخور با دمنوش به، در نهایت به خدا توکل کن و سوره های مریم ، یاسین، حجرات ، قلم و حدیث کسا و زیارت عاشورا رو بخون.

برای منم دعا کن ۹ ماه دیگه سالم بچه ام رو بغل بگیرم تو این راه خیلی سختی کشیدم.

سلام عزیزم خوبی منوخیلی ازبچه هامثل خودت سالهاست منتظریم. ان‌شاءالله امسال سال خوبی برای هممون باشه ...

ممنونم عزیزم

ایشالله خدا دل همه مون رو امسال شاد کنه

واقعا تحملش سخت میشه، من با کلی امید و انرژی شروع کردم ده سال پیش، ولی هر چی رفتم جلوتر ناامیدتر شدم

دیگه نمیدونم باید چیکار کنم

گفتم شاید قبل انتقال با رژیم یا ورزش بتونم شانس مثبت شدن رو ببرم بالا

چند دفعه انتقال داشتم به جز یک بارش که خارج از رحمی شد و بابت همون هم خیلی خیلی اذیت شدم هر دفعه منفی شده

سلام عزیزم ممنون از دوستانی که جوابم رو دادن یکم خیالم راحت شد، برای قبل از انتقال به شما و هرکس دیگ ...

ممنونم عزیزم از راهنماییت

مبارکت باشه عزیزم، ایشالله به سلامتی بغلش میکنی

برای همه مون دعا کن که نتیجه زحمت هامون رو ببینیم

ممنون عزیزم. من تعیین جنسیت هم کرده بودم.آخه یه آزمایش خون هم داره اونو نمیدونم ناشتا باشه یانه.سر د ...

نه عزیزم نیازی به ناشتا بودن نیس

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵
2810