2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042666 بازدید | 684270 پست
ممنونم خواهر قشنگم کاره زیادی نکردم خواهر وظیفم بود انشالله به حق امام حسین که حاجت روا بشین همتون ! ...

دورت بگردم خیلی باارزش بودکارت تواون لحظه سخت یادکردنمون😍😍❤️‍🔥🥰🥰خداروشکر روزای سختت گذشت انشاءالله فقط خوشی توزندگیت جریان داشته باشه با بارداری خواهرت خوشیت دوچندان بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم انشاءالله شرکتتون قبول میکنه بازب دکترت بگی شرایطت یه نامه بنویسه برات ک قبول کنن. عزیزم بسلام ...

فداتم انشالله قبول کنه باید شهریور برم اما فعلا خب پولش جور نشده از طرفی بدهکارم ب کارم احتیاج دارم خودمم موندم چیکار کنم 

سارای مهربونم تو که تو لیست اولی بودی خواهر هر لحظه تو اوج دردم با گریه اسمتو صدا میزدم دم زایمانمم ...

خدا رو شکر عزیزم بسلامتی زایمان کردی خدا نگهدارتون باشه قدم نو رسیدتون پر از خیر و برکت و خوشی منم دعا کن عزیزم

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
انشاءالله ک موفقیت آمیزه. آره لیلا2تاشوداشت ولی فک کنم بعدمثبتی یکیشو باز ازش بپرس عزیزم

ممنونم عزیزم چشم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فداتم انشالله قبول کنه باید شهریور برم اما فعلا خب پولش جور نشده از طرفی بدهکارم ب کارم احتیاج دارم ...

قربونت الهی ب حق این ماه ب حق صاحب الزمان کارات همونطورک باب میلته پیش میره واین دفه دست پری انشاءالله. وای عزیزم ماهم انقدبدهی داریم سرای وی اف هنوز ب هیچ جانرسیدم ولی انقد خرج کردیم قرض کردیم پول ویزیت وداروهاک هردفه خوردم وب انتقال نرسیدم ازاینور  ی مدت کارم همسرم افتضاح بودیعنی خدامارونگه داشت بسختی میگذروندیم ب مورسیدیم ولی نزاشت پاره بشیم انشاءالله هممون نتیجه این همه سختیامونومیبینیم. هرشب قبل خواب بخدامیگم کاش بابچه هیچ کسی امتحان نمیکردی...... 😔

قربونت الهی ب حق این ماه ب حق صاحب الزمان کارات همونطورک باب میلته پیش میره واین دفه دست پری انشاءال ...

اره بخدا کاش اینبار جفتمون نتیجه بگیریم یعنی من فقط همین قدر ک دوتایی کار میکنیم باز نمیرسونیم میگم اگه من کار نکنم چی میشه تازه زوره هر بار سر ای وی اف ادم بیکار شه و منفی شه باز دوباره بخاد کار بجوره 

اره بخدا کاش اینبار جفتمون نتیجه بگیریم یعنی من فقط همین قدر ک دوتایی کار میکنیم باز نمیرسونیم میگم ...

دورت بگردم انشاءالله این دفه مثبتی سعی کن خودتو ب بیخیالی بزنی میدونم با این همه فشارسخته ولی بیخیال شدن کمک میکنه ب مثبت شدن. آره واقعا2نفرم کارکنن سخت میگذره چ برسه ب ی نفرخداروشکرهمسرت اجازه میده کارکنی همسرمن متاسفانه نمیزاره چقدرکارپیداکردم خوب بودن نزاشت میگم آخه با درآمد توب صفرم بدهکاریم با این همه بدهی وداروهای روماتیسم وهزاران داروی دیگ ولی قبول نمیکنه 😤

دورت بگردم انشاءالله این دفه مثبتی سعی کن خودتو ب بیخیالی بزنی میدونم با این همه فشارسخته ولی بیخیال ...

عزیزمی انشالله جفتمون مثبت شیم دیگه راحت شیم از فشار مالی و روحی منم شوهرم اول بار نمیزاشت الان چون بدهی هامون زیاده  میزاره من تازه از طرفی کمک خرج مادرشوهرمم باید باشیم اینش زوره و تو فشاریم توام با شوهرت حرف بزن راضیش کن یه کار سبک بری یا محل کار همسرت نیرو نمیخاد با خودش برو ک بزاره در کل انشالله ک زود تر باردار شی ک سرتم گرم شه کار کردنم سختی خودشو داره  

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴

چله زیارت عاشورا هدیه به شهدا

شب بیست و هشتم🖤

به نیت حاجت روایی @   

@5golnarges

@5golnarges    

۱_ فردایی روشن🏴

۲_🏴 رادیس۱۲

۳_ rose_710🏴

۴_ ‍alaae🏴

۵_ سپیدارجوجو🏴

🏴۶_رکسانا۱۴۰۰

۷_houra1400🏴

🏴۸_پروانه۲۲

🏴۹_داداشممم

🏴۱۰_زین

۱۱_happygirls🏴

12_نگار80🏴

13_عبدالواحد🏴

۱۴_یامنان🏴

۱۵_پونه۰۰🏴

۱۶_فطررس🏴

۱۷_tamana366🏴

18_favali🏴

19_اهسته🏴

۲۰_Artin_arsen_artina🏴

21_poweroflove🏴

🏴22_آسمانیترینم

🏴۲۳_نیاز6973

🏴24_هدیه۹۹

۲۵_zohrehjafari🏴

۲۶_ssseffat🏴

۲۷_سمی64🏴

۲۸_5golnarges🏴

29_نهال6467

30_ونوشه۶۶ _زهرا

۳۱_زلیخاه۱۴۰۲

۳۲_marshmaloo

۳۳_پروانه۲۱

۳۴_شیلا۲۸

۳۵_آوا66آریا

۳۶_الا11543

۳۷_هیوا666

۳۸_nesa66

۳۹_atefeh88

۴۰_ atitalebi

۴۱_shervin68

42_avaaajon

43_بانو۱۱۳

۴۴_گل_ نقره

۴۵_mahdis1390mm

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
عزیییییییزم 🥺😍😍😍 مباااااارکه. ان شالله قدمش پر خیر و برکت😍😘

ممنون خواهر قشنگم،،  انشالله باردار شدن همتون رو تو اینروزا ببینم خاهر

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
دورت بگردم خیلی باارزش بودکارت تواون لحظه سخت یادکردنمون😍😍❤️‍🔥🥰🥰خداروشکر روزای سختت گذشت انشاءا ...

ممنون قشنگم اینه پروفایلت تو اوج دردم یادم اومد زیر دوش آب گرم بودم دردای آخرم بود خیلی سخت بود ولی با تمام وجودم اسمتو صدا زدم به خدا تک به تک تا جایی که تونستم اسمتونو آوردم جاهایی که کم می‌وردم میگفتم بچه ها گروه 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
خدا رو شکر عزیزم بسلامتی زایمان کردی خدا نگهدارتون باشه قدم نو رسیدتون پر از خیر و برکت و خوشی منم د ...

ممنونم قشنگم انشالله خودتم به سلامتی زایمان کنی خاهر

چشات سلامت. فدات شم آلای عزیزم

خدا نکنه قربونت برم 😘 ❤️ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
2810