2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7042954 بازدید | 684276 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آتی جونم بخدا حیفه کم بیاری میدونم حرف زدن راحتر ازعمل کردنه. توماشالا رحم وجنینت خوبن من میگم احتما ...

نمیدونم عزیزم،سه تا جنین دیگه دارم، ظاهرا منم باید دکترم رو عوض کنم،حالا ماه دیگه بهش میگم سه تارو باهم انتقال بده که اگه بازم نشد با یکی دیگه ادامه بدم ولی چون جدا جدا فریز شدن نمیدونم قبول میکنه یا نه 

نمیدونم عزیزم،سه تا جنین دیگه دارم، ظاهرا منم باید دکترم رو عوض کنم،حالا ماه دیگه بهش میگم سه تارو ب ...

وای آتی جون یک اشتباه 2بارتکرارنکن عزیزم تو آزمایش‌های ایمنی بده بعد برو انتقال بده وقتی تومشکل وپیدانکردی واسه چی میری انتقال بدی دوسداری همش الکی پروژسترون تزریق بشه بهت بازم نتیجت همین میشه اگ مشکل وحل نکنی ازفردابرودنبال ازمایشات ک انشاءالله تاماه محرم ب حق حضرت علی اصغر بارداری مهربونم

نه هیچی 

پس حتما دنبالش بیفت.بعصی دکتر نان نمینویسن معتقدن تاچن تامنفی یاسقط نباشه نیازی نیس این آزارو انجام بدی ولی تو هرجور شده هردکتری ک میتونی پیداکنی بگو کامل برات بنویسن شایدژن غلظت خون داری شایدایمنیت مشکل داره من دلم روشنه برات اگ دنبال کارات بیفتی حتمانتیجه خوب میگیری

وای آتی جون یک اشتباه 2بارتکرارنکن عزیزم تو آزمایش‌های ایمنی بده بعد برو انتقال بده وقتی تومشکل وپید ...

خب عزیزم مگه ندیدین نساجون چی گفت! دکترمون آزمایشات ایمنیش رو اصلا یه نگاهم ننداخته بود، یعنی میگین این سه تا جنینو نادیده بگیرم؟ 

خب عزیزم مگه ندیدین نساجون چی گفت! دکترمون آزمایشات ایمنیش رو اصلا یه نگاهم ننداخته بود، یعنی میگین ...

ببین برو ایمونولوژی اون برات ببین مینویسه جواب آزمایشم ببرهمی ن دکتر ایمونولوژی برات تفسیرکنه  اگ مشکل داشت آزمایشت ببرب دکتربگو من آزمایش ایمنی دادم فلان دکترگفت توانتقالت بایدفلان داروهابهت تجویزبشه. ن نمیگم جنیناتوبیخیال شو میگم ازفردابیفت دنبال آزمایش های ایمنی انعقادی سی دی مارکرها. ژنتیک مولکولی. بعدش انتقال بده

2810