2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه دارو رو خیلی اروم و با حوصله وارد میکنه  بخاطر همین اصلا جاش سفت نمیشه

خداروشکر

من هربار کلی اذیت شدم برای آبسه آمپول

برای منم دعا کن که انتقال بعدی مثبت بشم و بمونه برام.

خسته شدم

خونریزی کامل بود جوری که اگار 1 رگ بریده شده خون میومد مجبور بودم نوار بزارم ولی بعد تبدیل شد به اب ...

یعنی داره قطع میشه

نگران نباش. کار سنگین نکن.

تو خونه فقط جهت خونرسانی آرام آرام راه برو

انشالله به سلامت بغل بگیریش و خستگی ازتن و روحت به در بره

خداروشکر من هربار کلی اذیت شدم برای آبسه آمپول برای منم دعا کن که انتقال بعدی مثبت بشم و بمونه برا ...

انشالله میمونه

من این سری لتروزول بهم داد دکتر

بعد خراش انجام دادم

Prp هم انجام دادم

2 مرحله ای هم بودم

همه اینا به کنار

فقط 3 روز استراحت کامل بودم

بعدش راه میرفتم 2 بار بیشتر غذا درست نکردم

ولی تحرک داشتم

5 روز اول اناناس خوردم بعدش هر روز صبح و عصر نشاسته ذرت خوردم

1 روز در میون لوبیا سبز خوردم

نارگیل میخوردم

کلا هر چیزی که تو اینترنت و بچه ها گفته بودن انجام دادم چون شانس اخرم بود

شما هم انشالله این سری مثبت میشی من هر روز واسه خودم صلوات میفرستم

از امشب واسه شما هم میفرستم انشالله انتقال موفقی داشته باشی

یعنی داره قطع میشه نگران نباش. کار سنگین نکن. تو خونه فقط جهت خونرسانی آرام آرام راه برو انشالله ...

بهم گفته استراحت مطلق

چون به محضی که 2 قدم بیشتر راه میرم دوباره شروع میشه

تا حالا چند بار قطع شده دوباره شروع شده با اینکه همش دراز کشیدم

انشالله خیره واسم هر چی خدا بخواد همون میشه

قطع میشه بعد دوباره حالت اب خون میاد ببخشید اینجوری میگم اخر دستشوییم اب خون میاد  البته از ع ...

ی فامیلی داریم میکفت چنان خون ازم میرفت ک انکار کل خون بدنم میرفت..

ولی همش استراحت مطلق مطلق.دسشوییش هم ی متریش بود..بعضی تشت زیر پاش میگرفتن..

خیلیا خون ریزی داشتن..فقط سونو میدادن و چک‌میکردن جنینو..

خواهر شوهر خودم گفت دیدم بدنم گرم شد نگاه کردم دیدم شلوار پر خون.گفت خوب ک چادر زده بودم..یکروز بستری بود.تا یکماه خونریزی داشت.و تا اخر بارداری دکتر سونوگرافی بش میگفت هنوز خون داخل رحمته..ولی بچه سالمه

من شوهرم میزنه برام از تو اینترنت نگاه کرد اموزشش  الان جوری وارد شده که حتی وارد شدن سوزنش ه ...

شوهر من ک امپول انوکسا میزد برام قبلش جیغ میزدم و التماس میکردم اروم بزنه..اونم دستمو میذاشت زیر زانوش و اون دستمو میگرفت.و وحشتناک امپولو نزدیک میاورد و ادای جنا رو‌در میاورد..چ فوش میدادم بش🤣🤣🤣

بچها کسی هست امپول پرژسترونشو خودش بزنه؟ یا همسرش؟ کجا برم یاد بگیرم بزنم قبلنا خواهرم میزد حالا ن ...

آره عزیزم من خودم میزدم. اگه چاره ای نداری یا تو نت بزن کلیپ هاش زیاده یا هم برو درمانگاه بگو یادت بدن یا یاد همسرت بدن

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
زمانیکه من برا شنیدن صدای قلب رفتم سونوگرافی..دقیقا سن بارداری رو از روز شروع پریودی زدن.. اصلا من ...

نگفتی ای وی اف کردی؟منو از تاریخ انتقال حساب کردن بعدش شد ان تی ولی دکترم میگفت به سونو گراف تاریخ انتقالتو حتما بگو

من سن  ان تی با تاریخ انتقال ۴ روز فرقش هست،که گفتن ان تی مهمه 

«رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ»