2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046124 بازدید | 684499 پست
مرسی فدات شم‌ اره بلاخره منم بعد سالها تلاش مثبت شدم دعام کن اونروزم برسه که بغل بگیرمش

نگران نباش یه چشم به هم زدن اون روز میرسه ان شاالله سالم بغلش کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
باور میکنی هنوز نرفتم میترسم 🥺 احتمالا ۱۲ برم تا عصر هم جواب میاد 

انشالله که خوش خبری جانم ♥️

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهییییی قربووونت برم. بهترین کارو کردی عزیز دلم😍😍😍🥰❤️❤️❤️ بعد نمازات برا هممون دعا کن😍❤️

🥹🫂😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

فاطمه  ندیده دوست دارم بغلت کنم تو رو خدا منم سر نمازهات دعا کن آبجی کوچولو🥹

محتاجم به دعا قشنگم♥️

همیشه به یاد شماها هستم ، دل به دل راه داره مهربونم

🥺🫂 شرمنده شدم که ؛ بغضم گرفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم مثل شما اطلاعی ندارم گمانم اینه😃 توی این راه با فکرهای جواجور دیونه نشیم شانس آوردیم  

😁😁😁 خدا به هممون رحم کنه از این راه نجاتمون بده با معجزه ی نوزاد 🤍✨

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا که نتیجه میگری گلم

ممنونم عزیزم ❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم عزیزم ❤️

فاطمه جان امپول پرولتون زدنی عوارض خاصی داشتی ماز دیروز که زدم شکمم هم ببخشدا واژنم تیر میکشه ودردخفیف داره

🍁الله اوزین وریبسن اوزون ساخلا بالام سنه امانت🥹😍😍💙سامیارم🩵

روزی آید که دلم هیچ تمنا نکند 

ــــــــــــــــــــ🌱🤍ــــــــــــــــــــــ

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه جان امپول پرولتون زدنی عوارض خاصی داشتی ماز دیروز که زدم شکمم هم ببخشدا واژنم تیر میکشه ودردخف ...

عزیزم من از 18 هفته پورلوتون میزدم دکترم میگفت زیر 18 هفته همون پروژسترون معمولی 50 میلی گرم بزن منم در واژن داشتم اینا بخاطر تغییرات سایز رحم هست

سلام دخترا خوبین ممنونم کامنتای که گذاشتین همدردی و دلداری دادین 💗😘 شرمنده دونه دونه جواب ندادم ...

آترین جون نا امید نشووووو دختر 

یادت باشه من دفعه هفتم مثبت شدم انشالله بحق این شب عزیز که عید مبعث هست خدا حاجت همه رو بده و شما هم بزودی زود مادربشی با اولاد صالح❤️❤️❤️

فاطمه جان امپول پرولتون زدنی عوارض خاصی داشتی ماز دیروز که زدم شکمم هم ببخشدا واژنم تیر میکشه ودردخف ...

احتمالا طبیعی باشه باز بچه های ک تو شرایط شما بودن بهتر میتونن راهنمایی کنند.

من عوارض داشتم بدجووور. نمی‌دونم چون سر خود زدم از طرفی استرس داشتم چون خودم داشتم میزدم یا چی خیییییییییییییلی حالم بد شد. دور از جونت فکر کردم دارم میمیرم . عرق سرد کرده بودم و احساس می کردم دیگه نفسم در نمیاد سر پا زدم خودمم ، داشتم با سر می‌خوردم زمین😂 خلاصه تجربه ی جالبی نبود برام.

فک کنم با توصیفات من دردات یادت بره😂😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام لطفا لوبیاسبز بخارپز کن بخور و شیر سویا به مقدار زیاد زخامت رحمت میاد بالا

سلام عزیزم خیییلی ممنونم لطف کردی❤️ ولی متاسفانه با اینا بالا نیومد. هر چیزی که بگی امتحان کردم🥺