2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آفرین عزیزدلم درسته خواهر جان چاره ای جز تسلیم به خدا نداریم هرچی پیش رو بزاره شکرگذاری نگران استرا ...

ان شالله هر چی خیره برامون مقدر شه منم سر   iui چندسال پیشم که باردار شدم استراحتم خیلیی کم بود شاغل بودم مدام سرپا هم بودم،هفته دوم که کلا افتاد اواخر اسفند و بازارگردی میکردم و چون روز ۱۲ بی بی چکم منفی شد اول نشستم کلی گریه کردم بعد هم گفتم تموم شد دیگه قسمتم نبود،و پا شدم خونه تکونی اساسیییییی🫤یخچال هل میدادم زیرش رو تی بکشم فرشمو دادمشستماوردن با داداشم بلند کردیم اوردیم خونه😨😨😨 مدام میگم پسرم ماشالله معجزه خداست و بعد اون شیاف هایی که دکتر داده بود جاش سفت شده بود،و واقعا اشتباه کردم باید همه استراحت نسبی داشته باشند و تا ذوز ۱۴که ازمایش داریم مراقبت کنیم.دیگه روز ۱۵ انقدر از موسسه پیگیر که دکتر میگه فقط جواب ازمایش و بی بی چک خطا داره دیگه رفتم دیدم مثبته بعد بخاطر عقده چند ساله ام کلی بی بی چک خریدم مدام استفاده میکردم😅😅 ان شالله خدا روزی و قسمت تمام منتظران اولاد سالم و صالح کنه الهی امین یا رب العالمین😍🙏🏻

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
سلام مهربون جان چرا لنفوسیت نمیکنی؟

والله سال پیش دکتر گفت ایمونولوژی نزدیک انتقال بود نشد فقط سرم اینترالیپید زد بعدش جنین ها تموم شد،اینبارم ای یو ای دکترم پیشنهاد کرد یهویی شد نمیدونم من که چشم آب نمیخوره خواهر

شما میخوای بری لنفو؟راستش خیلی هم مورد تایید نیست بیشتر سرم ای وی ای جی میگن که اونم پیدا نمیشه

ان شالله هر چی خیره برامون مقدر شه منم سر   iui چندسال پیشم که باردار شدم استراحتم خیلیی کم بود ...

دیدی خواهر وای چقدر خوب کلی ذوق کردم برات خدا گل پسرت رو برات نگه داره داین تودلیت هم براتون بگیره همدم بشه برا پسرت...وای خداکنه برای منم بعد چند سال بگیره یعنی ممکنه؟اینبار گفتم آزمایش میرم دار الشفا امام میدم

سلام خانم ها خوبین 

۷ آذر پانکچر کردم 

دقیقا ۷ روز بعدش پریود شدم 

از آخرین پریودم ۳۲ روز میگذره چرا نمیشم 

قبل پانکچر ۲۸ روزه بودم 

الانم علایم تخمک گذاری دارم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️

《وَه مِن اَللهُ توفیق》

چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿

منتظر اسامی قشنگتون هستم🤝☺️

1- مهتاب۴۴۴ 🫀

۲- alaae 🫀

3- الا11543 🫀 

۴- س۱۳۶۷ 🫀

۵- شطرنجی 🫀

۶- haniiijoooon 🫀

7- خدایاتومیدانی🫀

۸- سحربانوو۷۷🫀

۹- leila193🫀

10- نیاز۶۹۷۳🫀

۱۱- پروانه۲۱🫀

۱۲- سارایی🫀

۱۳- ماهیا🫀

۱۴- happygirls🫀

15- داداشممم🫀

۱۶- favali🫀

17- یامنان🫀

۱۸- _بهاره_🫀

۱۹- houra1400🫀

20- آناشید۹۹🫀

۲۱- آیدا۱۲۸ 🫀

۲۲- نهال۶۴۶۷ 🫀

۲۳- نگار۸۰🫀

۲۴- poweroflove🫀

25- nooshabehjoon🫀

26- نهالیم🫀

۲۷- رادیس۱۲🫀

۲۸- گندمک۱۱🫀

۲۹- الهه_elahe🫀

30- shiva_ab🫀

31- فطرس🫀

۳۲- عبدلواحد🫀

3۳- rose710🫀

34- zhiyan74🫀

35- ارکیدهابی🫀

36- طوطططیا🫀

3۷- @atrin_arsen_atrina   ♥️

38- @joooodi     انشالله بهترین ها براتون رقم بخوره عزیزان🫀

39- panizpaliz

۴۰- mehremah

41- paridokht402

42- ninitopol

43- نسل

۴۴- zohrehjafari

45- اهسته

۴۶- سمی۶۴

۴۷- °ابجی نیاز جون

۴۸- آوا۶۶آریا

۴۹- barana372

50- 5golnarges

۵۱- marshmaloo

۵۲- هدیه۹۹

۵۳- 

صبور باش ...

چیز های خوب زمان میبره !!! 

🩵🩷

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام عزیزم من ندارم اینو ولی از کسایی که داشتن میدونم پریود منظم هم داشتن ولی تخمک کیفیت دار ندارن ا ...

ممنونم 🤍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

@فردایی_روشن     سلام عزیزم هرچقدر پیام چله ات روفوروارد کردم پیام بفرستم نشد عزیزم قر ...

حتما عزیزم انشالله حاجت روا بشی ❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام خواهرا من فردا انتقالمه نشاسته رو کی بخورم

سلام به سلامتی 

نام خدا بیار 

و ذکر بگید موقع انتقال 

ی سوال شما پریود قبل انتقال سر وقت شدید؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
دیدی خواهر وای چقدر خوب کلی ذوق کردم برات خدا گل پسرت رو برات نگه داره داین تودلیت هم براتون بگیره ه ...

چرا نشه عزیزم من اون زمان فهمیدم فقط کافیه خدا بخواد دیگه بقیه ش مهم نیست شدیدا به سوره مریم ایمان دارم تونستی گاها بخون دوست داشتی منم دعا کن، منم خوندنی برای شما و همه منتظران اگر قابل باشم دعا خواهم کرد 😍.از دعای قشنگت ممنونم منم برات ارزوی اولاد شالم وصالح دارم ازمایش برای چه روزی هست؟

می شه برای آرزوی پسر کوچولوم دعا کنید،منتظر خواهر یا برادر هست و من مادرش ناتوان و شرمنده در براورده کردن این آرزو  
حتما عزیزم انشالله حاجت روا بشی ❤️

قربونت قشنگم هچنین شما عزیزم😍

ممنونم عزیزم ان شالله همچنین ❤️😘 نه دکتر خودم ننوشته. ی دکتر ایمونولوژی هست اینجا که فاولی هم خییی ...

پس اینطور خوب مجدد ازشون بپرسین ببینین نوشتن یا نه .منم این دوتا فاکتور رو ازشون اطلاعی ندارم تو آزمایشهای منم تا بحال نبوده .ان شاالله که آماده میشه و نتیجه اش هم خوب باشه و نیاز به چیز خاصی نداشته باشه .

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام خانم ها خوبین  ۷ آذر پانکچر کردم  دقیقا ۷ روز بعدش پریود شدم  از آخرین پریودم ...

نگران نباشین .دومین پریود بعد از پانکچر عموما تاخیر داره خودمن ۱۵ روز تاخیر داشتم..اولین پریود بعد از پانکچر  بیشتر وقتها به خاطر دارو و هورمونا زودتر میشه

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
نگران نباشین .دومین پریود بعد از پانکچر عموما تاخیر داره خودمن ۱۵ روز تاخیر داشتم..اولین پریود بعد ا ...

ممنونم عزیزم اخه مرکز گفتن ۱ ماه بعدش میشی هنوز نشدم 

جرات نمیکنم همسرم خونه هستن سرویس برم 

وقتی درو میبندم میام میگه شدی 

نشدی 

بدتر استرس گرفتم