2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Astare jan az paziresh 24 raftam hamun markaze fatemeh arjmand teymuri hast dg are?esme in markaz bu ...

منم الان دیدم اسم این شخص بود ،ولی داخل آدرسش اسم بیمارستان هست 

https://www.paziresh24.com/dr/دکتر-امیرحسین-زرنانی/

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
Astare jan az paziresh 24 raftam hamun markaze fatemeh arjmand teymuri hast dg are?esme in markaz bu ...

عریزم از این لینکی که گذاشتم نوبت بگیر ،ظاهرا فقط چهارشنبه ها هم هستش

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
منم الان دیدم اسم این شخص بود ،ولی داخل آدرسش اسم بیمارستان هست  https://www.paziresh24.com/d ...

Are azizam manam hamin link bud raftam

Bale tu adresaro hast esme bimarestan 

Ehtemale dakhele bimarestan ye markazi hast be in esm 

Mamnun duste khubam kheyli komak kardi 😙😙😙😙😙

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
Are azizam manam hamin link bud raftam Bale tu adresaro hast esme bimarestan  Ehtemale dakhel ...

قربونت عزیزم🥰 .اسم بیمارستان امید هستش ،بعد طبقه منفی دو یه مرکز ناباروری زدن که هنوز شروع به کار نکرده ،دکتر زرنانی اونجاست

سلام عزیزم از لحاظ تغذیه خودتو تقویت کن.یه طب سنتی یا دکتر تغذیه برو.طبع بدنت رو بشناس و طبق اون گر ...

ممنون عزیزم

همه ی انواع اقسام مکمل میخورم مغزیجات  جوانه گندم و ماش

و سیاهدونه و عسل

والا اصلاح سبک هم تا حدودی رعایت میکنم

ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه

بازم ممنون از راهنماییت عزیزم

[QUOTE=321651309]Salam ana jun khubi Che khabara  Akhe kilink taban bud unja vizit mikard Emruz raftam az sit ...[/QUOTEزنگ بزن  نوبت میده

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
رفتم دارو بگیرم برای ای یو ای دکترم مشاوره داد به دلایل شرایطم دارو گرفتم تخمکام خوب بود کشید 6تا&nb ...

خوبه دیگه اترین  بهتر شد دارو چیا مصرف کردی همه جنین شد؟ 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
بحق امام حسین با لب خندون بیای همه چیو تعریف کنی..همه چیز خوبه خیالت تخت

ممنون خاهره خوبم ایشالا مهربون🥺

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
اصلا نگران نباش شما بارداری طبیعی داری ولی نگرانی هات مثل بارداری آی وی اف البته که حق داری ولی ا ...

خیلی میترسم خاهر ۹سال تو این سایت چرخیدم تو این راه بودم اصلا فک نمیکردم اکه یه روز طبیعی بشم بازم استرس داشته باشم ولی چه میشه کرد خاهر نمیشه میدونم استرس من چیزی رو حل نمیکنه و تقدیر هرچی باشه همونه ولی به خدا دسته خودم نیس گاهی میشینم گریه میکنم میگم خدایا من به خدا ناشکری نمیکنم تا آخر دنیا نوکرتم بابت معجزه ای که دادی ولی این دل لامصب آروم نمیشع 

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭
عزیزم من اول بارداریم چند کیلو لاغر کردم چون هیچی نمیخوردم شوهرم میگفت وای بع حالت اگربچه کوچولو با ...

ممنون خاهره مهربونم ببخشید اذیتتون میکنم