2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046194 بازدید | 684502 پست
خودت خوبی عزیزم 

فدات منم خوبم.

میخواستم ای یو ای کنم کع دکترم گفت تخمکا میکشیم خودت وشانت.دوبسته جنین برام فریز شد البته گرید a نیستن ولی بازم شکر خدا  دوتا پریود بعد میرم میزارم تو دلم انشاالله که بطن من لایقشون باش بمونن برام 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا همینو بگم ک ۲ سال اقدام ی این ای منفی رفتم ای وی اف  متوجه مشکل شدن همسرم عمل کرد باردار ...

انشالله جنینای خوبو زیادی برات درست میشه نگران نباش 

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
سلام عزیزم خوبی خداروشکر خوبیم فقط احتمال زایمان زودرس دارم دعا کنین هنوز ۳۱ هفته یه هفته بستری بودم ...

سلام خوبی شما؟ نی نی خوبه؟

من همش تو فکر شماهستم و نگرانت بودم

انشاالله که نی نی به موقع میاد

ماشاالله اصلا فکر نمیکردم ۳۱هفته باشی

سلام زیبا قلب نی نی رو‌دیدم😍😍😍 خدا رو هزااار مرتبه شکرررررر الهی هر کی دوست داره این لحظه رو ت ...

سلام عزیزم تبریک میگم دیدی گفتم نگران نباش زود رفتی 

خداروشکر عزیزم 

انشالله بارداری راحتی داشته باشی 

خداجونم شکرت       
عزیزم یبوست که داری عادیه گلو دردت هم از بیهوشی انشاالله کم کم بهتر میشی 

ممنونم مهربانم 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
انشالله جنینای خوبو زیادی برات درست میشه نگران نباش 

به امید خدا عزیزم 

به شما امپول زیر جلدی بعد پانکچر دادن؟ 

خدای مهربونم ، نعمت و رحمتت خیلی بیشتر از نگرانی ماست… من همه ی امیدم خداست🤲🌱 خدایانعمت فرزند به همه ی چشم انتظارا ببخش.. خدایا تا آخرش سلامت و صالح برای همه ی ما چشم انتظارا نگهش دار… خدایا دوستتدارم .. شکرت همه ی امید ما ، خدای قشنگم❤️
سلام عزیزم خوبی خداراشکر چقد تو فکرتم هر بار میام سراغت میگیرم الهی شکر عزیز دلم ♥️  انشاالل ...

مرسی عزیزم منم به یادتونم ولی نی نی سایتم بالا نمیومد دوبارم اومد دیدم از قدیمی ها پیام نیست 

فدات منم خوبم. میخواستم ای یو ای کنم کع دکترم گفت تخمکا میکشیم خودت وشانت.دوبسته جنین برام فریز شد ...

چقد خوب ان شاالله ک میمونن عزیزم توکل به خدا 

این دفعه سفت میچسبن به دل مامانشون

سلام خوبی شما؟ نی نی خوبه؟ من همش تو فکر شماهستم و نگرانت بودم انشاالله که نی نی به موقع میاد ماش ...

سلام مرسی شما خوبی خوبه خداروشکر قربونت لطف داری 

ان شاالله توکل به خدا اره امروز شدم ۳۱ هفته زود گذشت و سخت ولی خداروشکر ان شاالله پایانش خوش باشه 

شما چیکار کردی انتقال داشتی؟انجام دادی؟

مرسی عزیزم منم به یادتونم ولی نی نی سایتم بالا نمیومد دوبارم اومد دیدم از قدیمی ها پیام نیست 

سلام عزیزم خوبی؟

من از تاپیک بید مجنون میشناسمت. پسرت خوبه؟

ببخشید که میپرسم، یادمه دومی رو باردار بودی، چی شد؟

شاید هم اشتباه میکنم و یک کاربر دیگه بوده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
《وَه مِن اَللهُ توفیق》 چله ی دعای عهد امام زمان رو به نیابت از شما میخونم انشالله حاجتروا بشید 🤍🧿 ...

فاطمه جان ممنونم ازت که اسم منم توی لیستت گذاشتی انشالله که بحق امام زمان تمام غم ها و مشکلاتت برطرف بشه و به همه ارزوهات برسی ❤️❤️