2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046273 بازدید | 684508 پست
عزیز دلم...انشاالله خوشی و خوشبختیتون هزاران برابر بشه

فدددای تو عزیزم😍🌷همچنین شما بانو❤ 

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏
برا سرم‌ برو‌ پیش دکترت ببین چی میگه..دیگه باید با بیمه برات حساب کنن..

آره حتما باید بدم بنویسه برام ببینم بیمه ایندفعه قبول میکنه یا نه 😓بخدا از کجا بیارم دوباره بدم.اگه تایید نکردن تکون نمیخورم از جام تا رئیسشون بیاد😄آغا فک کن تموم مدارکم تو آتیش سوخته اخه چرا 23میلیون بدم جای 500تومن بخدا ظلمه.  

خدایا شکرت در همه حال😍🤲🏻امیددارم بزودی همگی مامان میشیم بگو آمین🤩🤲🏻خدا رو شکر انگار منم دارم باردار میشم بتای اول ۱۵ انتقالم شد579خدایا شکرت😍🌷🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره حتما باید بدم بنویسه برام ببینم بیمه ایندفعه قبول میکنه یا نه 😓بخدا از کجا بیارم دوباره بدم.اگه ...

من امروز زنگ زدم اسناد پزشکی ..گفتم حتما برا سرم جدید نیازه دکتر نسخه بنویسع؟ گفت صدرصد.چون ماباید نسخه رو ثبت کنیم..

گفتمش فک کردوم چون جا سرمها رو دارم دیگه تو سامانه ثبت شده م..

گفت جای سرم ها هم نیازع.

گفتمش پنجشنبه هستین.گفت نه

نه هیچ علائمی ندارم که شک کنم گرفته یا نه 

فقط 2 بار چند شب پیش سمت پچپ زیر شکمم شدید گرفت جوری که انگار سوزن فرو کردن زیر شکمم

دیگه تا الان هیچی به هیچی

انشاله پنج شنبه جواب ازمایشت مثبت بشه عزیزم 

منم یکشنبه میرم ازمایش

مهتاب مهربونم برات دعای معراج خوندم انشاالله به هر چی که دوست داری برسی و بهترینها در انتظارت باشه ع ...

لیلای عزیزم

بخاطر اینهمه مهربونی ازت سپاسگزارم

الهی خیلی زود به آرزوی قلبیت برسی

این روزها واقعا به دعای خیر برای سلامتی یکی از عزیزانم محتاجم❤️

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

سلام دوستان خیلی محتاج دعاتون هستم امروز ۶ هفته شدم با بتای ۲۳۰۰۰ دکتر گفت قلب جنین ضعیفه و حدود ۱۱۰ تا ۱۲۰ تاست حال دلم خیلی خرابه چون دخترم مدام درمورد نی نی حرف میزنه و خیلی زیاد خوشحاله مدام بغل می کنه تو خدا اگه تجربه ایی دارید بگید و دعامون کنید شرمنده دخترم نشم

سلام دوستان خیلی محتاج دعاتون هستم امروز ۶ هفته شدم با بتای ۲۳۰۰۰ دکتر گفت قلب جنین ضعیفه و حدود ۱۱۰ ...

سلام عزیزم اولا استرس نداشته باش بعد تا میتونی استردحت کن انشالله که ار چه زودتر قلب نینیت تند تند بزنه و دله دختر خوشکلتو شاد کنه

سلام دوستان خیلی محتاج دعاتون هستم امروز ۶ هفته شدم با بتای ۲۳۰۰۰ دکتر گفت قلب جنین ضعیفه و حدود ۱۱۰ ...

عزیزم بنظرم طبیعیه چون تازه قلبش تشکیل شده 

من سر دخترم ۶ هفته و دو روز رفتم سونو اصلا قلب نداشت 

دو‌هفته بعدش نا امید رفتم که خداروشکر  ضربان قلب داشت 

واسه سونو قلب بهتره هفته هفت و‌هشت بری 

خداجونم شکرت