2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

سلام جانم ان شاءالله خدا به حق این دعاهای قشنگت به زودی حاجت روات کنه ودلت شاد بشه.ممنون گلم

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
دوستای گلم من دوتا انتقال منفی داشتم قبلا اپکام پایین بود  قبل انتقال دوم لنفوسیت رفتم حالا به ...

دکترت کیه؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امگا بدونه جیوه بگیر دوتانم بخورید خوبه هم برایه تخمک کشی هم انتقال خوبه 

ممنون عزیزم.میگم ممکنه با ال دی اینماه کیست رفع نشده باشه؟من الان اووبوست گذاشتم کنار تا پریود بشم میترسم کیست بسازه باز

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 🫶 ❌ شد دوتا چله منتظر اسامی قشنگتون هستم❌ تصم ...

سلام فاطمه جون خیلی ممنون.با تموم وجودم از خدا میخوام هرچه زودتر طعم مادر شدن رو بچشی و خودت هم حاجت روا بشی عزیزم.منم هر روز قرآن میخونم اگه قابل باشم برای سبز شدن دامنت دعای خیر میکنم.به زمانبندی خدا ایمان داشته باش عزیزدلم

از روز سوم کاملا عادی؟مثلا تو ماشین نشستن تاسرکار ..صندلی....؟

عزیرم محل کارم نزدیک بود پیاده میرفتم ۱۵ دقیقه پیاده روی ولی ۲ روز بعد  انتقال از تهران۵۰۰ کیلو متر با اتوبوس تا شهرستان رفتیم 

سلام جانم ان شاءالله خدا به حق این دعاهای قشنگت به زودی حاجت روات کنه ودلت شاد بشه.ممنون گلم

ممنون عزیز دلم🫀😚

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام فاطمه جون خیلی ممنون.با تموم وجودم از خدا میخوام هرچه زودتر طعم مادر شدن رو بچشی و خودت هم حاجت ...

🥹🫂

ممنون مهربونم الهی خدا حاجتت  رو بده به زودی

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

سلام به همگی

خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دعای بزرگ حاجت هر چهل نفر برآورده بشه هر کسی دوست داره اسمش رو برام بفرسته که به نیتش بخونم انشاالله حاجت هممون برآورده بشه. انشاالله که خواسته ما با مصلحت خدا یکی باشه خدایا تنهامون نزار

سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام عزیزدلم خدا خیرتون بده انشاالله بحق این دعا حاجت روا بشی اسم منو مینویسی لطفا 🙏❤

التماس دعای فراوان🙏🙏🙏

الهی و ربی من لی غیرک
سلام به همگی خانما اگر خدا قبول کنه میخام برای چهل نفر دعای معراج بخونم انشاالله که به حرمت این دع ...

سلام قبولت باشه اسم منم اضافه کن انشالله خیر ببینی.🌹🌹🌹

هرچه دلم خواست نه آن میشود...هرچه خدا خواست همان میشود....
یعنی کسی از مثبت ها ندیده این پیام رو؟؟؟

گلم طبیعیه این نگرانیا ک دیگه ب وسواس تبدیل شدن ولی ب ی چیز ایمان داشته باش خدا برات بخاد هییچ چیزی نمیتونه تغیرش بده .

بچه ها اگه کسی مث من بوده بگه لطفا بعداز پانکچر پریود دوم  بنظرم حجمش کم بود و لک بینی زیاد داشتم ازاون موقع یعنی بعداز عمل هم همش خون ابه میبینم بیشتر روزا بعضی وقتا هم بیشتر از ی خون ابه.البته من هایپر بودم تخمک زیاد داشتم خودم میگم بخاطر اونه ک سوراخ سوراخ شدم🤔🙂🙄