2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047701 بازدید | 684621 پست
آنا جون و بقيه اين ازمايش منو ببينيد من فوليك اسيد ميخورم  به دكتر محل كارم كه اين چكاپو ازمو ...

منم تقریبا همینطوری بودم یه متخصص خون یه سری آزمایش برام نوشت حالت نموداری داشت بعد که دید گفت مینور نیست

خدایا شکرت😙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

Atrisa جون ایشالا که یه مامان خوب و دوست داشتنی می شی،از رحمت خداوند نباید ناامید شد

مرمر جان عزیزم یک دنیا ممنونم ازتون..خیلی از خوندن پیامتون خوشحال شدم..امیدوارم شما هم بهترینها نصیب تون بشه و مامان گل های زیبای زندگی تون بشید..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

سلام شب تون به خیر دوستان

امروز دوباره سونو شدم روز 10 سیکل و همون 6 تا فولیکول بود...به ترتیب 10 11 12 13 14 22😆😆😆

الان که داشتم مینوشتم خودم به صف نشوندمشون اینجااا خنده داره واقعااا..اما یه چیز جالب تر که درباره رحم از دکتر پرسیدم میگه اون موردی نداره من میگم ممکنه لازم بشه تخمک اهدایی بگیری...واقعااا در عجبم یکی میگه رحم یکی میگه تخمک اهدایی..

●خلاصه که گفتش که یکشنبه اگه میخوای بیا پانکچر ببینیم چی میشه..و احتمالا درصورت تشکیل جنین انتقال فرش هست...حالا من دریغ از یه قرص یه ویتامین..تازه mthfr و pai1هترو هستم و دکتر زرنانی گفتش که باید پرد هم مصرف کنم  حالا اون به کنار میرم پیش دکتر میگم و دارو میگیرم..

●اما الان به نظرتون من پانکچر بشم با این شرایط و این سایز فولیکول؟؟؟؟و انتقال هم که فرش هست بدون هیچ دارویی hla dr سه تا بالای رنج بود و cd19 دوتا بالای رنج 16.2 بود..میشه یه هفته بعد انتقالدپرد مصرف کرد درسته؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلام شب تون به خیر دوستان امروز دوباره سونو شدم روز 10 سیکل و همون 6 تا فولیکول بود...به ترتیب ...

عزیزم منم 1هفته بعد انتقال پرد رو شروع کردم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

آنا جون و همه ی خواهریای عزیزم من فردا دقیقا یکماهه دارم پردنیزولون رو بعد انتقال میخورم روزی 2تا.الان زنگ زدم دکترم میگه باز دوتایی ادامه بده نظرت چیه؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
سلام شب تون به خیر دوستان امروز دوباره سونو شدم روز 10 سیکل و همون 6 تا فولیکول بود...به ترتیب ...

آتريسا جون به نظرم برو پانكچر رو انجام بده ، فوليكولهات هم تا يكشنبه حتما بيشتر رشد ميكنن ، دارو براي مشكل ايمني و انعقاديت هم بعد از انتقال ميري از دكتر زرناني ميگيري .

يهويي ميبيني همين سيكلي كه داشت كنسل ميشد سيكل مامان شدنت باشه خدا رو چه ديدي واقعا . 

از همون روز پانكچرت كه يكشنبه هم هست همون ذكري كه من گفتم اينجا چند بار رو حتما شروع كن ، به اميد خدا كه مامان بشي عزيزم .

اون ذكر رو هم يك بار ديگه ميگم : بسم الله الرحمن الرحيم بحق بسم الله الرحمن الرحيم از هر روز يكشنبه اي ميتونه شروع بشه به مدت ٤٠ روز .

روز اول ١٠٠ تا و روز دوم ٢٠٠ تا و به همين ترتيب كه روز چهلم ميشه ٤٠٠٠ تا . 

آتريسا جون به نظرم برو پانكچر رو انجام بده ، فوليكولهات هم تا يكشنبه حتما بيشتر رشد ميكنن ، دارو برا ...

مامان گلی خیلی ممنونم از راهنمایی دلسوزانه و خواهرانه تون..شما خیلی خانومید که در همه حال امیدواری میدید بهم خدا گل دخترتون رو حفظ کنه واستون😚😚 خدا خودش رحم کنه بهم فقط وگرنه...

من جمعه باید دکاپتیل و اویترول تزریق کنم یعنی امیدی هست بعد اون هم فولبکول رشد کنه؟؟

آنا جون و بقيه اين ازمايش منو ببينيد من فوليك اسيد ميخورم  به دكتر محل كارم كه اين چكاپو ازمو ...

عزیزم من خیلی سر در نمیارم از این آزاها.....

چون اینارو باید در کنار هم تفسیر کرد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اینجا بودنم استرسم رو بیشتر میکنه خوندن از اینهمه مشکلات راهو قرص و آمپول و سونو بدجور ریختم به هم. ...

عزیزم هر جوری که راحتی و با استرس کمتر میتونی پیش بری برو.....

چون آرامش مهمه.....

ایشالله خبر مامان شدنتو بهمون بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

والا یه کم عجله ای میشه.....

داروهای مقدماتیت.....

والا نمیدونم چی بگم.....

به جات استرس گرفتم.....

آنا جون و همه ی خواهریای عزیزم من فردا دقیقا یکماهه دارم پردنیزولون رو بعد انتقال میخورم روزی 2تا.ال ...

عزیزم من تا هفته ۱۶ روزی دو تا داشتم بعد به مرور کم کردم و هفته ۱۷ تموم شد.....

نگران نباش......

فعلا همین پردو داری سرمم نداری بچسب بهش......

دوستان گلم من امروز صبح ساعت 5یهو بادردشدیدزیر دلم بیدارشد وسریع رفتیم اورژانس بستری شدم دکتراومد ودستور سونو داد ک یه سنگ 4میلی تو کیه چپم داشتم ک دردم ربطی ب اون نداشت ویه کیست مشکوک ب هموراژیک داشتم ک سایزش 43در60هست واینکه دکترسونو گفت کیست خونیه توتخمدون چپم ودردم مال همین بود،توسونو نوشته مختصری مایع آزاد درلگن دیده شد،ب دکترم نشون دادن دکترگفت اینامشکل ساز نیستن وسایزش کوچیکه حالامیخواستم ببینم ایناواقعاخطرناک نیستن؟هم برای خودم هم جنینام؟

عزیزم من تا هفته ۱۶ روزی دو تا داشتم بعد به مرور کم کردم و هفته ۱۷ تموم شد..... نگران نباش...... ف ...

مرسی عزیزم خیالم راحت شد