2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
بهاره من که از قبلم هموروئید داشتم ببین دیگه چی میکشم ، هی دکترم میگه شیافت  بکن روزی یکی ولی ا ...

الهی، خیلی درد میکشی پس.

من چون دیدم دیگه هفته ام بالاست سر خود قطع کردم. شرایط شما و سحر خاصه.

الهی هفته های باقیمانده در کم دردترین حالت ممکن برات بگذره. من واقعا فکر نمیکردم ماه آخر اینقدر سخت باشه.

مثلا یه درد مسخره ای دارم شبا اگر به راست بخوابم یه قسمت از شکمم شدید دچار گرفتگی میشه، بعد همون حالت می مونم و دیگه نمیتونم بچرخم. حتی با دستمم نمیتونم شکمم رو جا به جا کنم🤣 رسما قفل میشم

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای سحر، ۱۶؟! چقدر خدا رحم کرده. خدا رو شکر تا اینجا تونستی طاقت بیاری🌹

فقط لطف خدا و استراحت مطلق تا اینجا نگه داشتم ۲۶ هفته که رفتم سونو گفتن داری زایمان میکنی برو بیمارستان انقد وضعیتم بد بود

نه فعلا به سونو نرسیدم فعلا منتظریم همسرمم ويزيت بشه و دکتر آقایان هم اجازه پانکچر بده وگرنه کارها و ...

دفعه قبل دارو خورده بودین باز اینجوریشد؟الانم‌میخورین‌؟میشه اسم داروهای خودتون و همسرتونو بگین.

🤪 درد روده نه، درد قلب. یه جوری گاهی درد میگیره نفسم بالا نمیاد🥴

طبیعیه گلم

به دنده وقفسه سینه فشارمیاد

دخترمن یه قلو بودتوشکمم انگارتوحلقم بود

می نشستم میومدبالا راه میرفتم میرفت پایین🙃

خدایابه امیدخودت🌺
سحر من اگر بمیرم بچه هام تا چند ساعت تو بدن من زنده می مونن؟

نگران نباش اتفاقی برای خودت و کوچولوهات نمی افته 

فشار دوقلویی زیاده باز شما می تونی بشینی من که فقط خوابیده هستم انگار کلی فشار روی معده و قفسه سینه م هست بعد غذا اصلا نفسم بالا نمیاد

هزینه داروهارو میشه دکترت به اسم خودت بنویسه ولی عمل پانکچررو چون کار قانویه نمیشه، ولی حتما حواست ب ...

مگه بیمه تون چیه شما من تامین اجتماعی دارم ممکنه بهمون برگردونن

می رسد روزی  که از سختیها بچه داری گفت گو کنم؟...💔💔💔💔
سلام عزیزم جات خالی بود بله اونروز رویان سخت نگذشت  بله داروهای انتقالو شروع کردم

خداروشکر و خیلی هم عالی 🥰به سلامتی ان شاالله اینسری انتقال موفقیت آمیزی داشته باشین 🤲🤲

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...