2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
آره خوبه بعضیا توی همون بیمارستان ختنه میکنن که من موافق این کار نبودم چون گفتم بچه باید یکم جون بگی ...

توی یوتوب بود فکر کنم یه دکتری میگفت بچه چون میاد توی جای جدید خودش یه شک هست براش ،اگه همون موقع هم ختنه بشه اذییت میشه به خاطر همین من هم همون موقع که به دنیا بیاد این کارو نمیکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم امروز سوم پریودم بود رفتم دکتر سونو کرد شکرخدا کیست برطرف شده بود و داروهای استرادیول و آسپیرین رو شروع کرد

۴روز اول روزی دوتا و ۶ روز بعد روزی ۳تا 

بچه ها استرادیول ایرانی و خارجی داره؟؟؟اگر خارجی هست تاثیرش بیشتره؟

و اینکه آسپیرین کافیه یا بهش پیشنهاد آنوکسا هم بدم؟

البته برم خونه سعی میکنم لوبیاسبز و پیاده روی رو انجام بدم و یادمه گفتین آب باید زیاد خورد درسته؟

رحمم و شکمم ماساژ و گرم میکنم

گرمی هم بخورم بچه ها؟؟؟

چرا موقع انتقال اندومتر بد نیس تو هر سه سه خطی بوده ولی غیر از انتقال اولم باقی خیلی ضخامت دیر بالا ...

نمیدونم والله هر دکتری یه نظری داره .آخه تا زمانی هم که آندومتر خوب نباشه که انتقال نمیدن !!!انشالله که اینبار دیگه مشکلی نیست عزیزم و همه چی به خوبی برات پیش میره

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
ی چند تا چیز نوشته. دعا کن امروز دکترم باشه ببرم ببینه چیه.  چند وقته یا دکترم نیس یا من مشکلی ...

انشالله که هستش .بعد نتیجه رو به ما هم بگو 

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
اره عزیزم.انتقال اخرم اردیبهشت اخراش سقط شد . دقیقا دو ماه بعدش آزمایشم مثبت شد . ماه پیش همین روزا ...

عززززیزم انشالله که باز هم طبیعی باردار میشی و اصلا کارت به انتقال نمیکشه

@alaae     سلام دوستم خوبی؟معجزه قشنگی برات خدا فرستاده انشااله با دکترهای جدید مشکلت ح ...

قربوووونت برم عزیزدلم❤️ اره واقعا. چون برام دیگه کاملا دست نیافتنی شده بود. امیدوارم هر چه زودتر خدا معجزشو بذار تو دل هممون و بمونه برامون😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
همون.  من میگم یا از اسپرم یا ایمنی

درسته. اکثر پزشک ها نظرشون بر  اینه که سقط زیر ۳ ماه در بیشتر موارد مربوط به کیفیت جنین و بعد موارد ایمنی هستش 

منم امروز سوم پریودم بود رفتم دکتر سونو کرد شکرخدا کیست برطرف شده بود و داروهای استرادیول و آسپیرین ...

ای جان. شکر خدا. ان شاالله سیکل پر خیر و برکت و با نتیجه مثبت ماندگار باشه برات.

اره ایرانی و خارجی داره استرادیول. ولی فک می کنم ب بدن و واکنشش بستگی داره. من از هردو استفاده کردم ولی برام تو ضخامت فرقی نداشتن تو هر دو مشکل داشتم

اره ب دکترت انوکسا رو هم پیشنهاد بده احتمالا از روز انتقال شروع کنه.

آب اره خیییییییلی بخور

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نمیدونم والله هر دکتری یه نظری داره .آخه تا زمانی هم که آندومتر خوب نباشه که انتقال نمیدن !!!انشالله ...

ممنونم عزیزم. همچنین ان شاالله

انشالله که هستش .بعد نتیجه رو به ما هم بگو 

چشم ان شاالله

آفرین گل گفتی👌میکرو به نظر منم فقط شانسیه هرکی شانس باهاش یار باشه میگیره براش و استرس همینکه که م ...

همون دیگه  خدا نمیخاد توکل بر خودش که ارحم الراحمینه

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
همسر من تمام ویتامینایی که جنتی داد خورد، ورزش کرد، نهایتا مورفو از ۱ شد صفر!

بدتر شد که. جنتی که من همیشه خودم میگفتم اینو بنویس برا شوهرم  اونوبنویس اخرم کار خودشو میکرد ولی دکتر خوبیه انصاف داره  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم