2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام دوستان خوبین  من‌ دوشنبه به امید خدا انتقال دارم  قراره شنبه پی آر پی داشته باشم چ ...

بی شش  دکتر من به همه میده  فرتیل سی ام قبل انتقال من خوردم.  امگا سه هم بخور بدون جیوه.  منیزیم و کلسیم  هم  خوبه بخور 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
سلام دوستان خوبین  من‌ دوشنبه به امید خدا انتقال دارم  قراره شنبه پی آر پی داشته باشم چ ...

پی ار پی دوروز قبل انتقال میدیدم انجام میدن روز انتقال فکنکنم باشه، ویتامین سی فکنم روزایانتقال خوب نباشه مطمعن نیستم  

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم به سلامتی انشالله.

انشالله انتظارت تمومه اینبار.

اتفاقا پی ار پی چند روز قبل انتقاله. 

ویتامین ای رو از بعد انتقالت دیگه نخور. این چند روز فقط سعی کن پیاده روی کنی همین دیگه نیاز نیست کار خاصی کنی. 

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤

دوستان اگه اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید

دیروز پانکچر داشتم از دیروز درد شکم و بیشتر دور نافم دارم از امروز ظهر هم لک بینی دارم اینا طبیعیه؟ دیروز ظهر آمپول پروژسترون تزریق کردم از امروز صبح خارش داره و جاش به اندازه یه گردو قرمز و متورم شده مشکل چیه چیکار کنم به نظرتون؟ یک شنبه هم انتقال دارم به امید خدا

سلام گلم به سلامتی انشالله. انشالله انتظارت تمومه اینبار. اتفاقا پی ار پی چند روز قبل انتقاله.&nbs ...

ای رو من خوردم مثبت شدم قطع کردم اشکالداشت؟  

ای رو من خوردم مثبت شدم قطع کردم اشکالداشت؟  

نه اشکال نداره عزیزم فقط میگن همون قبل انتقال کافیه. البته بعضیا هم ۱۴ رور انتقال خوردن و مثبت شدن 

دوستان اگه اطلاعی دارید لطفا راهنمایی کنید دیروز پانکچر داشتم از دیروز درد شکم و بیشتر دور نافم دار ...

به سلامتی سعی کن سفیدع تخم مرغ بخوری و چیزای شور. اگه تا روز انتقال لکه بینی قطع نشد انتقال نمیدن برات. توکل به خدا. امپول پروژسترون کلا اینجوریه باید خیلیییییییی آروم تزریق بشه اگه خیلی خارش ادامه دار بود حتما به دکترتون بگید شاید حساسیت دارید 

دوستان بعدانتقال توسبزی خوردن کدومش خوب نیست ضررداره؟ تره ونعناع میشه خورد؟ شمابعدانتقال ماست ...

بخور همه چی در حد اعتدال نمیخوای که یه کیلو تره بخوری. همه چی بخور نوش جون خودتو گل پسرات 

ببخشید برای شما آمپول آنوکسپارین دادن؟ من پنج شنبه پانکچر شدم یک شنبه انتقال دارم فقط ۳ تا آمپول پرو ...

سلام من جنین فریز دارم شنبه انتقال میدم همزمانبا انتقال جنین انوکسا میده

بچه ها برای عفونت چی خوبه بخورم؟؟

عزیزم عفونت چیزی نیست که سر خود بشه دارو خورد. 

باید بری دکتر دارو بده.... 

بسته به نوع عفونت دارو میدن.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان بعدانتقال توسبزی خوردن کدومش خوب نیست ضررداره؟ تره ونعناع میشه خورد؟ شمابعدانتقال ماست ...

عزیرم سبزی خوردن مشکلی ایجاد نمیکنه چون از هر چیزی مقدار کمی میخوری نمیشینی یه کیلو از هر کدوم بخوری که پس بخور نوش جونت.... 

من حتی تو بارداری دومم تو غذاهام زعفرونم میزدم برعکس بارداری اولم.... 

کلا هر چیزی در حد کم ضرر نداره.... 

نوش جونتون.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

من کلا چون طبعم و رحمم سرد بود سردیجات رو حذف کرده بودم و تا ماه سوم بارداریم لب به سردیجات نزدم.... 

اما بعد سه ماه شیر هر روز یکی دو لیوان با خرما و ماست کم و بیش میخوردم....