2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم اما هیدروکسی خیلی عوارضش بیشتر از پردنی هست سعی کن بدونه مشورت دکتر ن ...

سلام دوستم ممنون جواب دادی

قطع نکردم مرتب دارم میخورم ولی نمیدونم الان که انتقالم کنسل شده بود از دوماه پیش طوری نیس این همه وقته میخورم؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستم ممنون جواب دادی قطع نکردم مرتب دارم میخورم ولی نمیدونم الان که انتقالم کنسل شده بود از د ...

اگه قراره به زودی انتقال بدی ادامه بده من دکترم پردنی رو بهم گفته بود طولانی مدت بخورم باید نظر دکترت ببینی چیه شاید باید قطعش کنی و دوباره نزدیک انتقالت بخوری.

نظرا خیلی متفاوته دکتر زرنانی به من میگفت اصلا نباید اینقد طولانی مدت بخورم. هیدروکسی هم دکترم گفت دوماه قبل انتقال شروع کنم کافیه

🖤واسه شادی روح داداش نازم صلوات بفرستید🖤
اگه قراره به زودی انتقال بدی ادامه بده من دکترم پردنی رو بهم گفته بود طولانی مدت بخورم باید نظر دکتر ...

شنبه میرم دکتر 

بالاخره پریود شدم😬

اگر اوضاع خوب باشه میرم تو سیکل اگرم کنسل بشه به دکتر میگم برای مصرفش

ممنون دوستم بابت جوابدهیت

سلام عزیزم خوبی؟؟میگم منم تقریبا ۲ماه پیش دکتر هیدوکسی کلرو بهم داد گفت بخور و نامه داد بدم ایمونولو ...

سلام عزیزدلم، خوبم الحمدلله

تو خوبی؟

ب نظرم ان شاءالله انتقالت ک خواست شروع بشه همزمان برو دکتر ایمونولوژی و با هم دوتاشو پیش ببر

فعلا قطع نکن و اگه شرایطش رو داری ی ویزیت با دکترت انجام بده ببین نظرش چیه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️