2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047232 بازدید | 684581 پست
نندازن دور باید چیکار کنیم بریم مرکز هزینه باید بدیم کسی تجربه داشته 

نمیندازن دور. مال منو نگه داشته بودن وقتی رفتم سراغش همه هزینه ها رو یکجا گرفتن. حالا مال شما رو نمیدونم.

ولی معمولا چون همه یادشون میره اونا نگه میدارن. هر وقت خودت یا کس دیگه ای اگه اهدا کردی یقه اونطرف رو میگیرن و تا گرون اخرش رو میگیرن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیندازن دور. مال منو نگه داشته بودن وقتی رفتم سراغش همه هزینه ها رو یکجا گرفتن. حالا مال شما رو نمی ...

خب خوبه آخه الان با این شرایط نمیتونم برم حالا فردا زنگ میزنم شوهرمم کلا بیخیال همه چی به خودم نگاه می‌کنه

بله بعد انتقال هم امپول انوکسا هست که دور ناف میزنی

😖من از  آمپول میترسم اونم دور ناف 😱 

چطوریه؟منظورم اینه که باید بشینی یاایستاده بزنی دردش کم شه

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"

بچه ها من همسرم زونا گرفته چند روز بود بدنش ی جوش میزد متوجه نمیشدیم امروز رفت دکتر گفته زوناس من اومدم خونه مامانم از استرس میمیرم نکنه برا جنین اتفاقی بیوفته ولی من خودم علائم ندارم عجب شانسی من دارم 😔😔 کسی تجربه داره که تو بارداری اطرافیان زونا بگیرن خطر داره 

من الان شرایط ندارم برم فردا زنگ بزنم پیگیری کنم

بله زنگ بزن ،بعضی مراکز تلفنی هم اوکی میکنن و میگن پول واریز کن 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
بچه ها من همسرم زونا گرفته چند روز بود بدنش ی جوش میزد متوجه نمیشدیم امروز رفت دکتر گفته زوناس من او ...

من تو بارداری نبودم ولی شوهرم زونا گرفته بود منم کنارش میخابیدم براش پماد میزدم ولی نگرفتم خداروشکر

🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السلام علیک یا اباعبدالله السلام علیک و رحمه الله و برکاته
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴 

از عاشورا تا اربعین ۴۰  زیارت عاشورا به نیت حاجت روایی دوستان

۱_artin_arsen_artina✔️
2_ نیکاد✔️
۳_happygirls✔️
4_طوطططیا
۵_alaae
6_favali
7_فردایی روشن
۸_نیاز6973