2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
آیدا جون شما میخوای لقاح مصنوعی داشته باشی پس اصلا به رژیم پسر دختری فکر نکن عزیزم. فقط گرمیجات بخو ...

بابا یه کاسنی میگم بهش نمیتونه خوب بخوره از اون مدل کارخانه ای ها خوب میخوره ولی از عطاری طبیعی خریدیم میگ غلیظ یه ذره میخوره.چیز خاصی هم نمیخوره نه دارو نه غذا.مغزیجات بگم بخره؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من از قبل برم مرکز زیر نظر دکتر بودم بعد ک رفتم مرکز دیدم دکترم اونجا هم هست هر موقع هم رفتم خودش من ...

اینجوری خیلی خوبه.من خواستم برم مطب ولی نوبتهاش عصر بود متاسفانه ما صبح زود با بچه ها حرکت کردیم رفتیم مرکز.زودم گفتیم برگردیم شانس ندادیم که کسی میاد خونمون یا دم درمون همه عالم و ادم باخبر میشدن.حالا ایندفعه بادکتر حرف بزنم اگ قبول کنه برا سایز فولیکول ها که سونو لازم عصر ها بریم مطبش

بابا یه کاسنی میگم بهش نمیتونه خوب بخوره از اون مدل کارخانه ای ها خوب میخوره ولی از عطاری طبیعی خرید ...

عزیزم کاسنی من شنیدم برا پسر زایی خوب نیست 

یکی از اشنا ها برا پسر زن و شوهر کاسنی می‌خوردن  بچشون دختر شد 

عزیزم خودت رژیم نمیخواد بگیری رژیم واسه اینه که محیط رحمت قلیایی بشه و اسپرم y تو محیط قلیایی بیشتر ...

طوطیا جان چرا برا این دوستم کم بوده تعداد تخمک هاش.کلا ۹تا اونم ۵تا جنین شده تازه معلومم نیس چندتاش پسره

عزیزم شما تهران هستین ؟ بعد از ثبت نام سایت دیگه نیاز نیست پیگیری کنم؟

نه کی ثبت نام کردی من برج چهار فکنم ثبت کردم برج هفت هشت زنگ زدن

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عزیزم کاسنی من شنیدم برا پسر زایی خوب نیست  یکی از اشنا ها برا پسر زن و شوهر کاسنی می‌خوردن&nb ...

برا مرد خوبه که!!من نمیخورم.والا نمیدونم چکار کنم فکرم‌نشغول شده از وقتی این دوستم پیام داده

سلام دوستان.

من سه شنبه تخمک کشی شدم. ۲۲تا تخمک داشتم. امروز زنگ زدم میگن ۶تا جنین شد. چرا انقدر کم آخه؟ انقدر زجر کشیدم واسه ۶تا فقط😒

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
طوطیا جان چرا برا این دوستم کم بوده تعداد تخمک هاش.کلا ۹تا اونم ۵تا جنین شده تازه معلومم نیس چندتاش ...

جنین شناس مهمه 

و خدایی که به شدت کافیست،به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود، خدای خوبم سالهای انتظارم طولانی شده اینقدر زیاد که دیگه دوست ندارم بشمارم ولی هنوز به لطفت امیدوارم، میگن وقت سحر موقع استجابت دعاست توفیق هرروزشو بهم بده خدا جانم، عزیز مادر برا داشتنت دلی را به دریا زدم کسی که از اب هم واهمه داشت منی که هیچ دارویی نمیخوردم وقت مریضی، تو این سالها کلی امپول ودارو مصرفکردم که بیایی بشی عزیز دلمون بیا که خیلی چشم انتظارتیم  
عه چه خووب.چمیدونم هر دکتری یا مامایی یه فتوایی میده.تازه این خانوم ماما قول ۹۰درصدی میده برا پسر شد ...

والله ما برای آی وی اف پیش یه دکتر رفتیم گفت ۹۸ درصد اون جنسی که میخوای میشه.چون ممکن خطای پزشکی جنسیت روودرست تشخیص نده.واینکه امضا هم میگرفت

دیگه جه برسه به تغذیه

سلام دوستان. من سه شنبه تخمک کشی شدم. ۲۲تا تخمک داشتم. امروز زنگ زدم میگن ۶تا جنین شد. چرا انقدر کم ...

خب شما هر ماه ی دونه تخمک آزاد میکنی وقتی با دارو تخمدان تحریک نیشه کیفیت تتمه هم نیاد پایین به تعداد نیست که من خودم 25 تخمک داشتم ولی 10 تاش قابل لقاح بود که اونم جنین تشکیل بشه و بخواد بلاست بشه 5 تا شد به کیفیت توجه کنین بخواد بگیره با یدونه جنین هم میگیره

والله ما برای آی وی اف پیش یه دکتر رفتیم گفت ۹۸ درصد اون جنسی که میخوای میشه.چون ممکن خطای پزشکی جنس ...

من مطب دکتر بودم ی خانم اومد خیلی ناراحت بود با ای وی اف تعیین جنسیت پسر کرده بود میگفت سونو گفته دختره همه تعجب کرده بودن بنده خدا خیلی ناراحت بود