2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست

بچه ها بارداری من پوچ بود صبر هم کردم بی فایده بود دو سه روز لکه بینی داشتم امروز خونریزی شدید شد دو تا تکه پوست مانند ازم دفع شد آخه دو قلو بود الان یعنی سقط شدن یا جفت هم داره هنوز درد دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه چیزمو مدیون دعاهای شمام

میشه لطفاً تو این شبها منو هم یادتون باشه🥺🤍

داداشم عاقبت بخیر بشه

مامانم یه شوهر خوب گیرش بیاد دیگه تنها نباشه

منم بتونم نینیمو از بهزیستی زودتر بگیرم

بابامم سایش بالا سرم باشه همیشه

ممنونم🥺🫂

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

همه چیزمو مدیون دعاهای شمام میشه لطفاً تو این شبها منو هم یادتون باشه🥺🤍 داداشم عاقبت بخیر بشه م ...

الهی آمین انشاءلله عزیزم❤️🤲

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
الهی آمین انشاءلله عزیزم❤️🤲

مرسی قشنگم خوبی ؟ حال دلت اوکیه؟

من اولین شبیه ک اومدم هیئت گریم بند نمیاد 💔

چقدر ارزوهام کوچیک ولی دست نیافتنیه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

انشالله الهی آمین عزیزم ❤❤

ممنون عزیز دلم 🥺🫂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشاا.. خودتو جمع کن اصلاح سبک کن باز برو تخمکایه توپول داری  سالم خوری خیلی خوبه

نمیرم دنبالش دیگه :)

خدا کمکم کنه نینیمو زودتر از بهزیستی بگیرم

شبا با یادش میخوابم تمام دعام شده راهم هموار بشه زودتر بیاد بغلم

تاحالا انقد بیتابی برای مادر شدن نمیکردم

از وقتی موضوع بهزیستی جدی شده خیلی بیتاب شدم🥺🤍

ولی من هنوز موفق به ثبت‌نام هم نشدم 😭

پروندم نمیومده هنوز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم از دکتر باید قرص استرومارین بهت بده تو سیکل روز دوم به بعد من با این قرص خیلی خوب بالا رف ...

سلام عزیزم استرومارین ۳ تا استرادیول ۴ تا شیاف سینافیلد شبی یدونه و شیاف گلو کو فاژم و امپول سینافکت و انوکساپارین استفاده کردم روز ۱۳ سیکلم ضخامت ۵.۵

نمیرم دنبالش دیگه :) خدا کمکم کنه نینیمو زودتر از بهزیستی بگیرم شبا با یادش میخوابم تمام دعام شده ...

عزیزم چرا دیگه نمیخوای انتقال بدی؟ ببخشید ولی برام سوال شده وقتی جنین داری چرا شانستو امتحان نمیکنی؟ 

همه چیزمو مدیون دعاهای شمام میشه لطفاً تو این شبها منو هم یادتون باشه🥺🤍 داداشم عاقبت بخیر بشه م ...

من خیلی به یادتم فاطمه جان تو و آترین خیلی ویژه تو ذهنم هستین اگه خدا و امام حسین از من قبول کنن هر شب میام هیئت لیستی که مهتاب جون یس میخونه رو ذخیره کردم اسم همشون و خود مهتاب عزیز رو میارم تو هیئت و دعا میکنم برای همه 

مگه میشه امام حسین رو به دل شکستگیه خواهرش و دخترش قسم بدی و حاجت نده من که باور نمیکنم حاجت دلتون برآورده نشه

صبر میکنیم و اعتماد به حکمت خدا درست میشه بالاخره

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
من خیلی به یادتم فاطمه جان تو و آترین خیلی ویژه تو ذهنم هستین اگه خدا و امام حسین از من قبول کنن هر ...

دورت بگردم خواهر قشنگم😘 الهی خدا قبل از ما دل خودتو شاد کنه 🤲.خودم که اینقد دلم شکسته که خدا میدونه.من همه نذری کردم.

واقعا انگار دلم نمیخواد رو بزنم بهشون.میدونم حرفم آزرده خاطر تون می‌کنه 😭