2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684579 پست
سلام کسی میدونه تخمک کی آزاد میشه  یه ۱۵در ۱۷ و یه ۲۲در۱۸ داشتم یکشته  والا نه ترشحات خاصی ...

سلام عزیزم

درد زیر دل نشانه تخمک گذاری

فولیکول از ۱۸به بالا آزاد میشه

میتونی از کیت تخمک گذاری استفاده کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از معده درد دارم تلف میشم خیلی ضعف میکنم جلو خودمو میگیرم 

ویتامین ها اشتها رو زیاد میکنه

من از بعداز ماه رمضان که شروع کردم ۵کیلو چاق شدم

اگر شرایط ورزش داری بخور ولی به جاش ورزش کن که افزایش وزن نداشته باشی 

آخه من از چربی روغن زیتون بدم میاد.  تا الانم که چرب نکردم. یعنی فایده نداره دیگه؟

ترک خوردن یا نخوردن به ذات پوست بستگی داره

چرب کردن فقط دلخوشی

من دیدم کسانی رو که چرب کردن و ترک خورد و کسانی که چرب نکردن و ترک نخورد

میکرو   انتقال دوممه

خداروشکر که نتیجه گرفتی

الان بارداری به خدا نزدیکتری ما روهم دعا کن

که هرکدوم انتقال میدیم مثبت بشیم

اونایی که پانکچر دارن جنین خوب

اونایی که باردارن به سلامتی زایمان کنن و نی نی بیاد بغلشون

فرتیل اید، اسپریژن، ال کارنتین، فرتومن، ویتامین ای ، سلنیوم ، کوکیوتن قرمز  اینا یادمه

آلا جون چرا به همسر من دارو ندادن.دارو از کی میدن؟نکنه چون اول راهم دارو ندادن هنوز

سلام عزیزم درد زیر دل نشانه تخمک گذاری فولیکول از ۱۸به بالا آزاد میشه میتونی از کیت تخمک گذاری اس ...

ممنون عزیزم  آخه همش درد دارم از جمعه تا حالا   باور کن فکر کردم جمعه آزاد شده  چون تیر میکشید  یعنی از روز دهم پریودی درد داشتم  بعد شنبه رفتم سونو و دوتا فولی بود مایع آزادم نبود که بگی آزاد شده باشه    یکی ۲۲در۱۸   ۱۵در۱۷ تو تخمدان راستم   امروز صبح شوهرم اومد  دیگه مجبوری فعلا یه اقدام داشتم  اما چند روزه انگاری زیر شکمم آبه و درد میکنه 

آلا جون چرا به همسر من دارو ندادن.دارو از کی میدن؟نکنه چون اول راهم دارو ندادن هنوز

آزمایش دادن همسرتون؟ شاید مشکلی نداشتن نمیدونم. البته مرکز جدید ک میرفتمم چندان دارو نمیداد من خودم میگفتم بنویسن. بیشتر دارو رو ی دکتر دیگه نوشته بود

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

بچه ها سی دی ۱۶ و سی دی ۱۹ خارج از رنج باشن سرم میدن؟ ممنون میشم کسی اگه تجربه داره بگه بهم. و اینکه اگه سرم باشه از کی باید تزریق بشه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱