2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047598 بازدید | 684617 پست
مرسی عزیزم انشالله ❤️

سلام. فیروزه جان این پیامی که شما روش پاسخ دادی رو کی داده؟ منو تگ کرده ولی تو پیامهام نیست، پیداش هم نمیکنم.

و من به دعای آدمها و به معجزه حدیث کسا ایمان دارم....
سلام. فیروزه جان این پیامی که شما روش پاسخ دادی رو کی داده؟ منو تگ کرده ولی تو پیامهام نیست، پیداش ه ...

عزیز دلم من بودم 😎

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام. فیروزه جان این پیامی که شما روش پاسخ دادی رو کی داده؟ منو تگ کرده ولی تو پیامهام نیست، پیداش ه ...

اشتباه تک کردم😐😂

اون کاربری شما نیستی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خب چراقبل انتقال این آزمایشو نمیگیرن؟هزینش زیاده؟

من تازه آزمایش دادم ایمنی و انعقادی و ژنتیک ۷۶۰۰ شد. خیلی زیاده هزینه اش‌. ولی خب آدم نتیجه رو بدونه شاید بشه ی کاریش کرد. اما بعضی دکترا هم بدون این آزمایشا بعد چند بار منفی شدن و سقط و... پردنیزولون یا سرم و..‌ رو میدن خودشون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
ممنونم از لطف و مهربونیت عزیزم 🤍🤍🤍 انشالله که خیروخوش باشه براتون 

عزیزدلم ۵۰۰ تا صلوات برای موفقیت انتقالتون فرستادم

انشالله بسلامتی انتقال بدین و نتیجه مثبت باشه😍🧿

1
5
10
15
20
25
30
35
40

۵۰۰ صلوات هم برای اترین جون فرستادم انشالله بدون اسیب جسمی کورتاژ کنه🥺🤲

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی فدات شم خدادلت وشاد کنه😍😍🙏🙏 ان شالله خودت هم حاجت روابشی

ممنون قشنگم ♥️

بسلامتی کی میری برای انتقال ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب چراقبل انتقال این آزمایشو نمیگیرن؟هزینش زیاده؟

برای انتقال اولیا نمیگیرن حداقل ۳تا منفی باید داشته باشی

آره هزینش بالاست 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
برای انتقال اولیا نمیگیرن حداقل ۳تا منفی باید داشته باشی آره هزینش بالاست 

عه چه عجیب.من توراه مرکزم طفلی بچه هام خیلی اذیت میشن.ان شاالله همه نتیجه بگیرن شمام تستتون مثبت بشه منم نتیجه بگیرم 

بچه ها من ساعتا دو سه لک دیدم موقع رفتم دستشویی بعد همراهش اندازه پشت ناخن یه لخته قرمز دفع شد بعدش تب و لرز کردم و همچنان تب و لرز دارم و لکه بینی و حالت تهوع 

زیر سه تا پتو میلرزم و عوق میزنم زیردلمم از دوطرفه مثل نبض میزنه تند تند 

خیلی میترسم نکنه داره اتفاق بدی میفته

شوهرم سرکاره زنگ زدم بیاد بریم بیمارستان 

یه ساعتی طول می‌کشه تا برسه 

بچه ها من ساعتا دو سه لک دیدم موقع رفتم دستشویی بعد همراهش اندازه پشت ناخن یه لخته قرمز دفع شد بعدش ...

عزیز دلم‌من تجربه ای ندارم دعامیکنم نشونه خوبی باشه .😔😔چقد سخته شرایط آی وی اف چرااینجوری میشه خدا

عزیز دلم‌من تجربه ای ندارم دعامیکنم نشونه خوبی باشه .😔😔چقد سخته شرایط آی وی اف چرااینجوری میشه خدا

یکم به داشتن حالت تهوع و اینکه بالا میارم دلخوشم ولی الان زیر سه تا پتو میلرزم