2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
نه فدات شم غصه نخور آرامش داشته باش ایشاله چیزی نمیشه الان ارامش یرات مهمه حمد بخون مدام به چیزای بد ...

مرسی عزیزم میگن امروزم نیفته فردا میفته 😭😭😭من حتی میترسم پاشم برم دسشویی بیچاره شوهرم گرسنه مونده جلو در گریه میکنه من سیسمونی شو هم چیده بودم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم میگن امروزم نیفته فردا میفته 😭😭😭من حتی میترسم پاشم برم دسشویی بیچاره شوهرم گرسنه مونده ...

عزیز دلم غلط کرده هر کی گفته بگو مگه شما از فردا خبر دارین ؟ به حرف این بیسوا اهمیت نده گوش کن به حرف من دیگه منم همین شرایطو داشتم فقط اروم باش به هیچ چی فکر نکن فقط از تو گوشیت قران بخون مدام صلوات بفرست . بلند نشو از تخت بگو لگن بیارن زیرت برای دستشویی . من تا ۲ روز تو بیمارستان لگن میاوردن برام . تکون اصلا نخور عزیزم 

عزیز دلم غلط کرده هر کی گفته بگو مگه شما از فردا خبر دارین ؟ به حرف این بیسوا اهمیت نده گوش کن به حر ...

نمیارن میگن پاشو برو دسشویی اصلا محل نمیدن مثل چی خونریزی دارم میگن بچه اومده تو واژن هیچ کار نمیشه کرد 

نمیارن میگن پاشو برو دسشویی اصلا محل نمیدن مثل چی خونریزی دارم میگن بچه اومده تو واژن هیچ کار نمیشه ...

چرا سرکلاژ نمیکنن؟هیچ برگه ای امضا نکن بگو اگه خدایی نکرده اتفاقی بیفته واسه بچم ازتون شکایت میکنم،کاش با آمبولانس بری بیمارستان خصوصی جایی که رسیدگی کنن

نمیارن میگن پاشو برو دسشویی اصلا محل نمیدن مثل چی خونریزی دارم میگن بچه اومده تو واژن هیچ کار نمیشه ...

فدات شم ۲۰ ، ۳۰ تومن به اون خدماتی که تو بخش کار میکنه بده برات همه کار میکنه حرصم نخور استراحت کن فقط قربونت برم درست میشه 

برامن که ۸تاجنین باکیفیتمو خراب کرد اخرشم به دکترگفتم جنین شناس کاربلدنیست گفت نه کارش خوبه😑

دکترا که میگن استغفرالله جنین شناس خداست ،اصلا نمیذارن در مورد جنین شناس کوچکترین نظری داد

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش